Ze vonden iets echt walgelijks op het strand, maar ze kunnen er rijk door worden. Weet jij wat het is?

Gary en Angela Williams uit Overton (Verenigd Koninkrijk) besloten om een verlaten deel van een strand in Lancashire te bezoeken. Tijdens de wandeling merkten ze een scherpe en onaangename geur van rottende vis op. Ze zagen dat die uit een nogal mysterieuze bron kwam.

Zij vonden een groot roomkleurige stuk rots dat er helemaal niet als een dode vis uitzag.

Het was behoorlijk hard en had de textuur van kaarsvet. Het plakte aan je vingers als je het aanraakte – zegt Angela.

1


Ondanks de vreselijke stank en het onaangename uiterlijk, wikkelden ze de vondst in een sjaal en namen het mee naar huis. Zij wisten dat het erg waardevol was. Dit braaksel van een potvis wordt amber genoemd. De grote parfumfabrikanten gebruiken dit ingrediënt al jaren. Het grote voordeel ervan is dat het een geur lange tijd vast kan houden. Het is uiterst moeilijk om amber te verkrijgen, en het wordt daarom ook wel “drijvend goud” genoemd.

5bron : heftig.co

Je Weet Niet Hoe Je Droombruiloft Moet Financieren? Soms Heb Je Alleen Maar Een Passende Naam Nodig!
Een populaire achternaam helpt veel in het dagelijks leven. Het kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden, politieke perspectieven of een aantal onverwachte cadeaus opleveren.   Een Amerikaans echtpaar was er direct van overtuigd. Luister naar he9 Voorbeelden Dat Het Verkeerd Parkeren Van Een Auto Vervelend Kan Zijn. Deze Slechte Chauffeurs Leerden Hun Lesje!
Niet iedereen is een perfecte bestuurder, je kunt het op de wegen zien. Een zondagsrijder kan niet gestraft worden, we kunnen alleen maar in stilte vloeken. Maar als iemand zijn auto erg slecht parkeert, kunnen we hem te pakken nemen en hem het probl

Een hotel en een bibliotheek ineen, alleen maar in Japan…
Veel mensen houden van boeken, en vooral om ze vlak voor het naar bed gaan te lezen. “Boek & Bed” in Tokio is een hotel en een bibliotheek ineen. Het is te vinden op de zevende verdieping van een wolkenkrabber in het Ikebukuro blok in

Tijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!
Voor veel mensen een zolder een soort van magazine. Er was daar veel rotzooi en onbruikbare spullen na een bepaalde tijd. Deze plek te bezoeken na een lange tijd kun je echte schat vinden! Dit is dus ook in dit geval gebeurd.