Ze vonden iets echt walgelijks op het strand, maar ze kunnen er rijk door worden. Weet jij wat het is?

Gary en Angela Williams uit Overton (Verenigd Koninkrijk) besloten om een verlaten deel van een strand in Lancashire te bezoeken. Tijdens de wandeling merkten ze een scherpe en onaangename geur van rottende vis op. Ze zagen dat die uit een nogal mysterieuze bron kwam.

Zij vonden een groot roomkleurige stuk rots dat er helemaal niet als een dode vis uitzag.

Het was behoorlijk hard en had de textuur van kaarsvet. Het plakte aan je vingers als je het aanraakte – zegt Angela.

1


Ondanks de vreselijke stank en het onaangename uiterlijk, wikkelden ze de vondst in een sjaal en namen het mee naar huis. Zij wisten dat het erg waardevol was. Dit braaksel van een potvis wordt amber genoemd. De grote parfumfabrikanten gebruiken dit ingrediënt al jaren. Het grote voordeel ervan is dat het een geur lange tijd vast kan houden. Het is uiterst moeilijk om amber te verkrijgen, en het wordt daarom ook wel “drijvend goud” genoemd.

5bron : heftig.co

Puppies tegenover oudere honden. Bekijk deze ontroerende foto’s die laten zien hoe viervoeters ouder worden!
Honden worden veel sneller oud dan mensen. De eerste tekenen van veroudering kunnen vrijwel direct zichtbaar worden. Huisdieren bewegen zich langzamer, eten minder en slapen meer. Ze kunnen flink dik worden of veel gewicht verliezen. Ze krijgen gemak20 Fouten in films die je zullen doen glimlachen als je ze ziet. Hoe kan iemand dat soort fouten maken?
Op een filmset werken vergt maximale concentratie en aandacht voor de kleinste details, maar dat gebeurt niet altijd. Soms moet een scene een paar keer over worden gedaan en worden in de volgende scenes kleine en onbelangrijke details of rekwisieten

Een eenvoudig trucje van een creatieve moeder bracht een revolutie teweeg in de manier waarop kinderen in ziekenhuizen werden verzorgd. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?
In 2001 wachtte de Amerikaanse Yamile Jackson vol ongeduld op de geboorte van haar eerste kind. In het begin ging alles volgens plan, maar in de zesde maand stelden de artsen bij haar en haar baby de gevaarlijke aandoening zwangerschapsvergiftiging v

Deze man schopte niet alleen zijn huisdier brutaal uit de stoel, maar gaf hem ook nog een trap na.
Zo’n belediging kan niet onbeantwoord blijven.   Kijk hoe de kat wraak nam op zijn eigenaar. Dat is nou gerechtigheid.   Was je geamuseerd door dit filmpje? Deel hem dan met je vrienden op Facebook.