Een eenvoudig trucje van een creatieve moeder bracht een revolutie teweeg in de manier waarop kinderen in ziekenhuizen werden verzorgd. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?

In 2001 wachtte de Amerikaanse Yamile Jackson vol ongeduld op de geboorte van haar eerste kind. In het begin ging alles volgens plan, maar in de zesde maand stelden de artsen bij haar en haar baby de gevaarlijke aandoening zwangerschapsvergiftiging vast. Om gevaar te vermijden, besloten de specialisten om de zwangerschap te onderbreken.

De kleine Zachary werd 12 weken te vroeg geboren. Hij was nog erg zwak en woog slechts 1000 gram. De eerste 155 dagen van zijn leven bracht hij door op de intensive care voor te vroeg geboren baby’s. Zijn moeder wilde hem geen moment alleen laten, maar moest ‘s nachts het ziekenhuis verlaten.

jackson


Ze was er verdrietig vanaf het moment dat ze haar kind moest achterlaten. Ze wilde dag en de nacht voor haar zoon zorgen en hem een gevoel van veiligheid geven, maar ze kon niet de hele tijd bij Zachary zijn.
Yamile Jackson1Toen ze op een dag thuis was, kreeg ze een geweldig idee. Ze zag een afwashandschoen en in haar hoofd ontstond een plannetje. Ze maakte de handschoen schoon, deed er lijnzaad in en nam hem de volgende dag mee naar het ziekenhuis. Ze zorgde ervoor dat de handschoen haar geur zou vasthouden. Toen de avond viel en ze de intensive care moest verlaten, liet ze de “knuffel” bij haar zoon achter.

Dit verhaal gaat verder op de volgende pagina!

Yamile Jackson1bron : trendjournaal.nl

Deze foto van de tweede anniversary zal jou hart breken…
Oorlog is wreed. Het stopt je leven, vernietigt gezinnen, brengt geweld. In 2011 een jong koppel vieren samen met familie en vrienden. Ze trouwden op de oever van de oceaan, de dag kon niet meer mooi geweest. Twee jaar later stond zij zelf op de oeveDeze dief gaf een vrouw een fiets! Zie hier waarom hij dat deed!
Terwijl Eileen Remedios het bezoeken van zieken, werd haar geliefde fiets gestolen. Haar favoriete vervoermiddel verdween voor haar neus! Ze was overstuur, en in plaats van naar de politie te gaan, probeerde zij andere manieren te vinden om haar eige

Populaire films zonder speciale effecten. Kijk hoe ze er in het echt uitzagen!
In deze films laten de speciale effecten een blijvende indruk achter op bioscoopbezoekers. Spectaculaire explosies, adembenemende landschappen, en sprookjesachtige personages laten ons in onze verbeelding wegdwalen naar een denkbeeldige wereld, waar

Er zitten in dit plaatje 550 schapen verborgen. Kun jij ze allemaal vinden?
In het wild levende dieren hebben kleuren die ze nodig hebben om te jagen of te overleven. Soms is het hun enige wapen, de mogelijkheid om op te gaan in de omgeving en onzichtbaar te worden voor het oog van een potentiële vijand. Maar soms blijkt he