Een eenvoudig trucje van een creatieve moeder bracht een revolutie teweeg in de manier waarop kinderen in ziekenhuizen werden verzorgd. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?

In 2001 wachtte de Amerikaanse Yamile Jackson vol ongeduld op de geboorte van haar eerste kind. In het begin ging alles volgens plan, maar in de zesde maand stelden de artsen bij haar en haar baby de gevaarlijke aandoening zwangerschapsvergiftiging vast. Om gevaar te vermijden, besloten de specialisten om de zwangerschap te onderbreken.

De kleine Zachary werd 12 weken te vroeg geboren. Hij was nog erg zwak en woog slechts 1000 gram. De eerste 155 dagen van zijn leven bracht hij door op de intensive care voor te vroeg geboren baby’s. Zijn moeder wilde hem geen moment alleen laten, maar moest ‘s nachts het ziekenhuis verlaten.

jackson


Ze was er verdrietig vanaf het moment dat ze haar kind moest achterlaten. Ze wilde dag en de nacht voor haar zoon zorgen en hem een gevoel van veiligheid geven, maar ze kon niet de hele tijd bij Zachary zijn.
Yamile Jackson1Toen ze op een dag thuis was, kreeg ze een geweldig idee. Ze zag een afwashandschoen en in haar hoofd ontstond een plannetje. Ze maakte de handschoen schoon, deed er lijnzaad in en nam hem de volgende dag mee naar het ziekenhuis. Ze zorgde ervoor dat de handschoen haar geur zou vasthouden. Toen de avond viel en ze de intensive care moest verlaten, liet ze de “knuffel” bij haar zoon achter.

Dit verhaal gaat verder op de volgende pagina!

Yamile Jackson1bron : trendjournaal.nl

11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!
Eeuwenlang, hebben dichters, schilders of beeldhouwers zich afgevraagd wat de aard van ware schoonheid is, in een poging het in hun werk te vangen. Tegenwoordig zijn het geen kunstenaars, maar kleurrijke tijdschriften die de normen voor schoonheid teToen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deel

Heb je een stapel plastic zakken in huis? Leer hoe je deze puinhoop onder de knie krijgt!
Wanneer we naar de winkel gaan, denken we er niet altijd aan om onze favoriete boodschappentas mee te nemen. Dus kopen (of krijgen) we weer plastic zakken, waar we onze boodschappen in doen. Vaak bewaren we die daarna thuis (ze kunnen ook prima als v

Ze Nam Een Gewone Zakdoek, En Deed Er Toen Iets Bijzonders Mee… Je Zult Je Ogen Uitwrijven Van Verbazing!
Papieren zakdoeken lijken geen erg interessant materiaal. Ze zijn niet houdbaar, we gooien ze weg en ze hebben meestal onze aandacht niet erg lang… Wat jammer! Je hoeft alleen maar een beetje talent en fantasie te hebben om echte wonderen te cr