Een eenvoudig trucje van een creatieve moeder bracht een revolutie teweeg in de manier waarop kinderen in ziekenhuizen werden verzorgd. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?

In 2001 wachtte de Amerikaanse Yamile Jackson vol ongeduld op de geboorte van haar eerste kind. In het begin ging alles volgens plan, maar in de zesde maand stelden de artsen bij haar en haar baby de gevaarlijke aandoening zwangerschapsvergiftiging vast. Om gevaar te vermijden, besloten de specialisten om de zwangerschap te onderbreken.

De kleine Zachary werd 12 weken te vroeg geboren. Hij was nog erg zwak en woog slechts 1000 gram. De eerste 155 dagen van zijn leven bracht hij door op de intensive care voor te vroeg geboren baby’s. Zijn moeder wilde hem geen moment alleen laten, maar moest ‘s nachts het ziekenhuis verlaten.

jackson


Ze was er verdrietig vanaf het moment dat ze haar kind moest achterlaten. Ze wilde dag en de nacht voor haar zoon zorgen en hem een gevoel van veiligheid geven, maar ze kon niet de hele tijd bij Zachary zijn.
Yamile Jackson1Toen ze op een dag thuis was, kreeg ze een geweldig idee. Ze zag een afwashandschoen en in haar hoofd ontstond een plannetje. Ze maakte de handschoen schoon, deed er lijnzaad in en nam hem de volgende dag mee naar het ziekenhuis. Ze zorgde ervoor dat de handschoen haar geur zou vasthouden. Toen de avond viel en ze de intensive care moest verlaten, liet ze de “knuffel” bij haar zoon achter.

Dit verhaal gaat verder op de volgende pagina!

Yamile Jackson1bron : trendjournaal.nl

Meisje liet een jonge kat zien hoe hij eruit ziet. Zijn reactie is hilarisch
Niet iedereen is tevreden met zijn uiterlijk. Vrouwen zien bij zichzelf vaak onvolkomenheden en kijken met droefenis in de spiegel. Het is echter belangrijk om jezelf te accepteren als wie je bent en te stoppen met proberen al je gebreken te ontdekkeZe nam een koelbox die iemand langs de weg had achtergelaten. Als ze maar eerder had geweten wat erin zat.
We moeten erg voorzichtig zijn wanneer we met de auto reizen en we moeten ons alleen op het rijden concentreren. We zouden geen dingen moeten doen die onze aandacht gedurende langere tijd in beslag kunnen nemen. Als we onze ogen even van de weg halen

In Denemarken openden men een supermarkt met In Denemarken openden men een supermarkt met voedsel dat over de vervaldatum was. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?
Voedselverspilling is in ontwikkelde landen een behoorlijk groot probleem. Elk jaar worden er duizenden tonnen voedsel verspild. Sommige van de producten zijn nog niet eens geopend, maar zijn al wel over de vervaldatum gegaan, en belanden dus in de a

Een hond liet mensen zien wat ware liefde en loyaliteit betekent.
Vriendschap is erg belangrijk en waardevol, want het zijn onze vrienden die ons uit de problemen helpen, ons weer op onze voeten helpen na een val, en een gebroken hart helpen genezen. Je moet niet vergeten dat, terwijl je altijd op je vrienden kunt