Heb je je ooit afgevraagd waarom appels uit supermarkten altijd glanzend en vlekkeloos zijn? Ontdek wat ze er perfect uit doet zien!

Tijdens het winkelen bij de supermarkt gaan we vaak naar de afdeling groente en fruit om onderweg de groente en fruit weer aan te vullen. Hoewel we allemaal heel goed weten dat het beter is om ze op de markt te kopen, worden we vaak verleid door de aantrekkelijke uitstalling en besluiten we om appels, peren en mooi uitziende tomaten te kopen. Ze zien er bijna perfect uit, geen plekjes, vlekken of onregelmatige vorm. Zelden vragen we ons af hoe het mogelijk is dat ze zo perfect zijn?

Voedselfabrikanten kunnen er veel aan doen om de consument aan te moedigen te kopen. Ze gebruiken verschillende technieken om het uiterlijk van de vruchten te verbeteren.

2


Om de huid van appels te laten glimmen, gebruiken ze meestal schellak. Dat is een natuurlijke hars die gewonnen wordt uit de uitwerpselen van insecten. Dat laat het fruit glanzen en maakt het bestand tegen kneuzingen en kleine beschadigingen. Een bijkomend voordeel is dat de was ook bederf voorkomt. Dat betekent dat een appel langer in de winkelrekken kan blijven liggen. Om een mooiere uitstraling aan het fruit te geven, maken zij ook gebruik van carnaubawas. Dat wordt gehaald uit de bladeren van een Braziliaanse palm. Beide soorten schoonmaakmiddelen worden buiten de levensmiddelenindustrie veel gebruikt, onder andere door fabrikanten van vloerwas.

1bron : portal.abczdrowie.pl

Ik Dacht Dat Deze Man Het Arme Dier Pijn Wilde Doen! De Waarheid Verraste Me Volledig!
Toen ik een stukje van deze video zag, dacht ik dat deze man de arme kat pijn wilde doen. Het bleek dat ik het verkeerd had. Hij wilde hem helpen! De arme kat zat in grote problemen! Zijn hoofd zat vast in een plastic yoghurtpak. De man zag hem naastZe tekende een kleine stip op haar hand. Even later kwam de politie naar haar huis. Je raadt nooit waarom!
Een vrouw hoorde over een ongewone campagne onder de naam “Black Dot”. Ze tekende een zwarte stip op haar hand, maakte er  een foto van en stuurde deze naar haar collega van de sociale dienst. Een paar uur later kwam de beambte met de po

Honden na een bezoekje aan de hondenkapper. Bekijk hun onvoorstelbare metamorfose!
Een passend kapsel is een absolute noodzaak! Afgestemd op onze persoonlijkheid en vorm van ons gezicht zorgt het dat we ons fantastisch voelen. Bekijk de foto’s hieronder maar eens om erachter te komen hoe belangrijk dit is. De foto’s laten h

Disney prinsessen als hotdogs!
Disney’s cartoons zijn over de hele wereld erg populair en bekend. We hebben Disney prinsessen gezien, welke onrealistische haar en een ideale taille hebben. Een op voedsel gerichte website genaamd Lucky Peach besloot om met de trend mee te gaa