De gehele waarheid over de frietjes van McDonald’s!

Wie minstens één keer frietjes van McDonald’s heeft gehad, weet in elk geval dat ze heerlijk smaken. Ze zijn zacht, knapperig en verslavend. Om bezwaren van consumenten over waar ze van zijn gemaakt zijn te voorkomen (of zelfs te verbeteren), heeft McDonald’s een reclamecampagne gelanceerd met antwoorden op veelgestelde vragen van consumenten over de patat.

De opname begint op een boerderij, waar we het oogsten en sorteren van aardappels te zien krijgen. De fabrikant benadrukt dat de patat wordt gemaakt van echte aardappelen! Daarna beantwoorden ze een aantal vragen van internetgebruikers.

 


Na het blancheren wordt dextrose aan de patat toegevoegd, wat voor een mooie korst zorgt. Dextrose is een enkelvoudige suiker, wat de calorische waarde van het product verhoogt. Ze voegen er ook een ingrediënt aan toe dat veroudering voorkomt. Helaas vertelt niemand in de film wat dat ingrediënt precies is.

2


Uit de video kunnen we opmaken dat er wel een theelepel zout aan de patat wordt toegevoegd. Een man benadrukt dat het product wordt gemaakt van aardappelen die worden gebakken in plantaardige olie. Dat is wat de fabrikant aangeeft, maar de samenstelling blijkt toch iets anders te zijn! Er zijn maar liefst zo’n 14 verdachte ingrediënten in te vinden. Op de volgende pagina kun je een experiment zien dat is uitgevoerd door een journalist van de “Daily Mail”, die in de aardappelverwerkende fabriek van McDonald’s in Idaho is geweest.

McDonald’s CanadaEen vader en zijn tweelingbroer houden een klein kind voor de gek. Grappig of wreed?
Jonge kinderen voor de gek houden, terwijl ze de werkelijkheid om hen heen nog niet kunnen begrijpen, is meestal grappig en onschuldig. Maar is dat altijd zo? Maak kennis met Reed, een charmant 16-maanden oud jongentje en zijn liefhebbende ouders SteDe vreemdste complottheorieën! Sommige mensen geloven ze echt!
Medestanders van deze theoretici beweren dat bepaalde relevante feiten slim worden verborgen voor het publiek. Zij geloven dat de maatschappij verraderlijk wordt misleid door bepaalde groepen mensen die een aantal verrassende gebeurtenissen willen ve

Een niet erg slimme man besloot zijn vinger in dit gat te steken. Hij had onmiddellijk spijt van die beslissing…
Opscheppen eindigt vaak met pijn, dus is het beter om twee keer na te denken voordat je het probeert. De rede vertelt ons dat bepaalde soorten gedrag gewoon als dom kunnen worden aangemerkt. Sommige mensen vinden het maar moeilijk om rationeel te den

Nieuwe manieren om alledaagse voorwerpen te gebruiken. Ik weet zeker dat je met stomheid geslagen zult zijn!
We krijgen soms ideeën die het leven makkelijker maken. Het gebruik van sommige dingen kan afhankelijk van de situatie veranderen. Deze mensen kwamen met zulke ideeën. Sommige zijn beter dan anderen, maar een ding is zeker, ze zijn allemaal grappig