De gehele waarheid over de frietjes van McDonald’s!

Wie minstens één keer frietjes van McDonald’s heeft gehad, weet in elk geval dat ze heerlijk smaken. Ze zijn zacht, knapperig en verslavend. Om bezwaren van consumenten over waar ze van zijn gemaakt zijn te voorkomen (of zelfs te verbeteren), heeft McDonald’s een reclamecampagne gelanceerd met antwoorden op veelgestelde vragen van consumenten over de patat.

De opname begint op een boerderij, waar we het oogsten en sorteren van aardappels te zien krijgen. De fabrikant benadrukt dat de patat wordt gemaakt van echte aardappelen! Daarna beantwoorden ze een aantal vragen van internetgebruikers.

 


Na het blancheren wordt dextrose aan de patat toegevoegd, wat voor een mooie korst zorgt. Dextrose is een enkelvoudige suiker, wat de calorische waarde van het product verhoogt. Ze voegen er ook een ingrediënt aan toe dat veroudering voorkomt. Helaas vertelt niemand in de film wat dat ingrediënt precies is.

2


Uit de video kunnen we opmaken dat er wel een theelepel zout aan de patat wordt toegevoegd. Een man benadrukt dat het product wordt gemaakt van aardappelen die worden gebakken in plantaardige olie. Dat is wat de fabrikant aangeeft, maar de samenstelling blijkt toch iets anders te zijn! Er zijn maar liefst zo’n 14 verdachte ingrediënten in te vinden. Op de volgende pagina kun je een experiment zien dat is uitgevoerd door een journalist van de “Daily Mail”, die in de aardappelverwerkende fabriek van McDonald’s in Idaho is geweest.

McDonald’s CanadaHet zijn waarschijnlijk de gekste stunts die je ooit hebt gezien!
Echte extreme momenten, vereeuwigd in foto’s! Je moet echt veel moed hebben om zoiets te doen! Deze mensen moeten houden van wat ze aan het doen zijn, anders kun je zeker niet je gezondheid en leven riskeren. Slechts een paar kiezen voor dergelZe Was 5 Maanden Zwanger Toen Gewapende Bandieten In Haar Huis Inbraken! En Toen Gebeurde DIT!
In een klein stadje in het zuiden van Groot-Brittannië (Gravesend) vond een buitengewone gebeurtenis plaats. De dappere hond Rocky toonde enorme moed tijdens het gevecht met gevaarlijke bandieten. Kash en Ariërs waren een heel gelukkig stel. Het me

De vreemdste complottheorieën! Sommige mensen geloven ze echt!
Medestanders van deze theoretici beweren dat bepaalde relevante feiten slim worden verborgen voor het publiek. Zij geloven dat de maatschappij verraderlijk wordt misleid door bepaalde groepen mensen die een aantal verrassende gebeurtenissen willen ve

Nee, deze mensen gingen niet dood en naar de hemel. Als je goed kijkt, dan zie je dat dit op de grond staat!
Hoewel het eruit ziet als de lucht, is het niet. Foto’s die daadwerkelijk zijn genomen op de heuvels, in een Japans hotel, waar iedereen kan een kamer reserveren, maar als je een hoogtevrees, het zal niet de beste keuze. Deze uitzichten zijn te bew