Dit is de meest waanzinnige prestatie die je ooit in een tv-show hebt gezien! Probeer niet om dit thuis na te doen.

Al jarenlang kijken tv-kijkers liever naar ongelooflijke en schokkende programma’s. Hoe gekker, gevaarlijker en vreemder iets is, hoe meer mensen zich tot hun scherm voelen aangetrokken. Deze aflevering van “Got Talent” veroverde de wereld. 
Soms hebben we bij het bekijken van talentenjachten, het gevoel dat we alles al eens eerder hebben gezien en dat niets ons meer kan verbazen. Gelukkig is dit een verkeerde indruk, aangezien er geen tekort is aan opmerkelijke mensen. Daarnaast zijn er genoeg deelnemers aan dergelijke programma’s die heel gewone sporten op een heel ongewone manier uitvoeren, zoals deze Engels broer en zus op rolschaatsen.


rollerbladers-billy-and-emily-p


Billy (28 jaar oud) en Emily (25 jaar oud) hebben niet alleen een bloedband, maar delen ook hun passie voor de vier kleine wieltjes. Beiden hebben al vele jaren gerolschaatst.
Vermeldenswaard is nog dat dit voor hen geen gewoon ritje is, maar dat alles binnen een ruimte van twee vierkante meter plaatsvindt. Hoe is dat mogelijk?

De schaatsende broer en zus zijn erg creatief en hebben het volste vertrouwen in elkaar.

got-talent-2


Billy draait zijn zus rond tot het bloed van het publiek in hun aderen bevriest. Hun figuren zijn even indrukwekkend als gevaarlijk, dus probeer ze niet na te doen!
Hun laatste demonstratie zal je mond open doen vallen! De jury gaf hen een staande ovatie. Je kunt wel een hartaanval krijgen tijdens het kijken, maar hun uitvoering is echt betoverend!

Op de volgende pagina kun je de uitvoering uit de halve finale bekijken.bron : youtube.com

Ze brachten een bezoek aan een oude mijn, en nadat ze deze foto hebben gezien weten ze dat ze nooit meer terug zullen gaan!
Er zijn op aarde plaatsen die meer of minder eng zijn. Verlaten ziekenhuizen, spooksteden of huizen die in een niemandsland staan waar niet veel mensen komen. Waarom zou je je hart vermoeien met constante angst. Maar je vindt altijd wel iemand die doHij vond deze kleine, heeft hem gered en opgevoed. Kijk tot wat het is opgegroeid!
Stel je eens voor dat je in de tuin werkt en dat er opeens een kleine, misschien 1 dag oude eekhoorn op je valt. Wat zou je doen? Heb je hier ooit bij stilgestaan? Zo’n situatie is bij een zekere man voorgevallen, waarvan de geschiedenis wij vandaa

Elk jaar creëren de drie broers hun eigen tuin met sneeuw in geheel iets ordinair! Bekijk het tot het einde!
Austin, Connor en Trevor Bartz zijn drie broers wonen in New Brighton in Minnesotcie die graag hun eigen achtertuin winter sneeuw ongewone sculpturen te creëren. Wat interessant is, er zijn geen afgoden, en anderen, om echt opmerkelijk wezens te cre

Deze man opent binnen 15 seconden een kokosnoot met zijn tanden! Laten we hopen dat hij een goede tandarts heeft!
Kokosnoten hebben een heleboel geneeskrachtige eigenschappen, dankzij een zeldzame groep verzadigde vetzuren. Het is bewezen dat deze vrucht kan helpen in de strijd tegen obesitas, cholesterol verlaagt en tandbederf voorkomt. Blijkbaar is hij ook goe