Deze vruchtenrollen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook erg gezond.

 Dit idee van fruithapjes in de vorm van rollen wordt steeds populairder op het internet. Dit is een perfecte manier om zelfs de slechtste eters vitamines binnen te laten krijgen. Fruitrollen zien er niet alleen geweldig uit, maar ze smaken ook nog eens heerlijk.

Alles wat we nodig hebt voor dit recept is fruit. In het recept werd een combinatie van frambozen en appels gebruikt, maar je kunt eigenlijk alle fruit dat je bij de hand hebt voor dit recept gebruiken.Doe ongeveer 3,5 kilo frambozen in een blender. Voeg 2 geschilde appels of desgewenst 2 mango’s toe.

1Mix het fruit tot een fijne puree en giet het uit op een dunne silicium folie.

2 Plaats de vlakke laag fruit op een vlakke bakplaat, en bak het ongeveer 5 tot 7 uur lang in een oven op 170 graden Celsius.

3
Facebook Comment
Hij heeft 700 kinderen van de dood gered en heeft dat 50 jaar lang aan niemand verteld!
Hoewel de meesten van ons aan de oorlog en de bezetting denken als gewone feiten uit boeken, kent de wereld nog steeds mensen die zich zulke vreselijke gebeurtenissen nog kunnen herinneren. Velen van hen wilden hun menselijkheid tonen en ondernamen dDeze sterren hebben echt hard gewerkt voor hun positie. Ze gingen van armoe naar rijkdom!
De weg naar het sterrendom is niet gemakkelijk. Als je geen beroemde ouders hebt, die het makkelijker kunnen maken, moet je allerlei moeilijkheden overwinnen en veel doen om de top te bereiken. Soms moet je zonder geld verhuizen naar een vreemde stad

Het is ongelooflijk! Mysterieus appartement verborgen op de top van de Eiffeltoren!
In zijn appartement had Gustave Eiffel veel fantastische dingen: elegant servies, prachtige antieke meubels en een piano… Maar de grootste opwinding wekte de locatie van dit mysterieuze appartement. Het was gelegen op de derde verdieping van d

12 ongelukkige mensen, die de beslissing betreuren die ze een paar minuten eerder maakten. Het eindigde uiteindelijk niet goed voor hen!
Er zijn van die dagen waarop ’s ochtends niets goed gaat en we alleen maar problemen hebben. We branden ons roerei aan, de make-up gaat alles behalve perfect, of we zijn te laat voor de bus. Ons humeur is door al die moeilijkheden slecht, we zijn a