Een arme vrouw wilde weten of de geruchten over haar man klopten. Haar ontdekking schokte iedereen!

Marija Zlatic woont in een klein en armzalig hutje in de bergen in het oosten van Servië. Op een dag kreeg ze een boodschap die haar leven zou hebben kunnen veranderen, maar het bleek totaal anders te gaan… Laten we bij het begin beginnen. In 1956 verhuisde ze samen met haar man Momcilo naar Guildford (West-Australië).

De man werkte als timmerman, en zij was huisvrouw. Nadat ze daar 18 maanden hadden gewoond, besloot Marija terug te keren naar Servië, om voor haar zieke moeder te zorgen.

Sindsdien woonde ze gescheiden van haar man. Zij bleven alleen via brieven met elkaar in contact. Na verloop van tijd werd de brieven minder, en het echtpaar begon de liefde die hen eens had samengebracht te vergeten. Marija leefde van een bescheiden pensioen in een klein hutje gemaakt van modder. Ze heeft nooit geklaagd over haar situatie en niemand de schuld gegeven voor het leven dat ze had. Haar man was intussen bezig met het fokken van vee.

Het bleek een nogal aanzienlijk fortuin te hebben gemaakt. Mensen in het dorp begon te roddelen dat hij een rijke boer was en opnieuw was getrouwd. Marija wilde weten hoe het werkelijk zat. Na vier jaar zoeken lukte het haar om vast te stellen dat Momcilo niet meer leefde en dat zij een groot fortuin van hem had geërfd – 3.000.000 Australische Dollars!

6

1

2bron : heftig.co

Facebook Comment
Heb je hoofdpijn? Neem dan geen pil, gebruik alleen DIT! Je zult versteld staan hoe snel het kan helpen!
Veel mensen lijden aan hardnekkige en chronische hoofdpijn. Dat kan hun hele dag verpesten en het moeilijk maken om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Om maar even van de pijn af te zijn en normaal te kunnen functioneren, neemt men vaak zijn tZe deden wat gekleurde snoepjes in glazen flessen. Het resultaat? Geweldig!
Als je fan bent van snoep en van tijd tot tijd ook graag iets sterkers wilt drinken, dan is dit recept speciaal voor jou gemaakt. Alles wat je nodig hebt om van een paar snoepjes en wat wodka een alcoholisch drankje te maken dat je vrienden nog lange

Een verbazingwekkend verhaal! Echtpaar die elkaar na 60 jaar scheiding weer hebben gevonden!
Een geweldig verhaal wat echt is gebeurd. Boris en Anna waren getrouwd. Helaas na drie dagen van huwelijk, Boris werd opgebeld om op te komen voor de Red Army. Voordat Boris wegging, verklaarde hij de liefde welke niet zal eindigen. Helaas heeft de v

Deze vrouw wilde alleen maar geld opnemen… en had nooit verwacht wat er gebeurde
Deze bank in Canada wou eenmalig ‘’bedankt’’ zeggen tegen zijn klanten. En hij deed het op een zeer unieke en persoonlijke manier. Geldautomaat is omgezet naar ATM (Automatic Thanking Machine). Verraste klanten kregen ook nog eens speciale ge