Een arme vrouw wilde weten of de geruchten over haar man klopten. Haar ontdekking schokte iedereen!

Marija Zlatic woont in een klein en armzalig hutje in de bergen in het oosten van Servië. Op een dag kreeg ze een boodschap die haar leven zou hebben kunnen veranderen, maar het bleek totaal anders te gaan… Laten we bij het begin beginnen. In 1956 verhuisde ze samen met haar man Momcilo naar Guildford (West-Australië).

De man werkte als timmerman, en zij was huisvrouw. Nadat ze daar 18 maanden hadden gewoond, besloot Marija terug te keren naar Servië, om voor haar zieke moeder te zorgen.

Sindsdien woonde ze gescheiden van haar man. Zij bleven alleen via brieven met elkaar in contact. Na verloop van tijd werd de brieven minder, en het echtpaar begon de liefde die hen eens had samengebracht te vergeten. Marija leefde van een bescheiden pensioen in een klein hutje gemaakt van modder. Ze heeft nooit geklaagd over haar situatie en niemand de schuld gegeven voor het leven dat ze had. Haar man was intussen bezig met het fokken van vee.

Het bleek een nogal aanzienlijk fortuin te hebben gemaakt. Mensen in het dorp begon te roddelen dat hij een rijke boer was en opnieuw was getrouwd. Marija wilde weten hoe het werkelijk zat. Na vier jaar zoeken lukte het haar om vast te stellen dat Momcilo niet meer leefde en dat zij een groot fortuin van hem had geërfd – 3.000.000 Australische Dollars!

6

1

2bron : heftig.co

Facebook Comment
Deze geredde kat met gebroken kaak ondergaat een geweldige metamorfose!
Dieren hebben geen gemakkelijk leven, en vooral degenen die door hun eigenaren dakloos worden achtergelaten, moeten voor zichzelf zorgen. Soms lukt het hen om een nieuw thuis te vinden, soms brengen ze hun hele leven op straat door. Het valt niet teDeze aangrijpende foto raakte mensen over de hele wereld… Deze kleinzoon heeft zijn zieke grootmoeder op schoot. Zie het verhaal erachter!
28-jarige Italiaan Giancarlo Murisciano gepubliceerde op Oudjaarsavond op zijn Facebook profiel een zeer ontroerende foto. Hij houdt zijn 87-jarige grootmoeder Antonia vast, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. De foto ging snel viraal en heeft sin

Tijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!
Voor veel mensen een zolder een soort van magazine. Er was daar veel rotzooi en onbruikbare spullen na een bepaalde tijd. Deze plek te bezoeken na een lange tijd kun je echte schat vinden! Dit is dus ook in dit geval gebeurd.

Kun je de film herkennen door alleen maar naar deze foto’s te kijken?
Als je van animatiefilms van Disney en Pixar houdt, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een kleine quiz gemaakt waardoor je aan de mooiste animatiefilms wordt herinnerd en erover na kunt denken. Het spel is erg eenvoudig en alles wat je hoef