Een arme vrouw wilde weten of de geruchten over haar man klopten. Haar ontdekking schokte iedereen!

Marija Zlatic woont in een klein en armzalig hutje in de bergen in het oosten van Servië. Op een dag kreeg ze een boodschap die haar leven zou hebben kunnen veranderen, maar het bleek totaal anders te gaan… Laten we bij het begin beginnen. In 1956 verhuisde ze samen met haar man Momcilo naar Guildford (West-Australië).

De man werkte als timmerman, en zij was huisvrouw. Nadat ze daar 18 maanden hadden gewoond, besloot Marija terug te keren naar Servië, om voor haar zieke moeder te zorgen.

Sindsdien woonde ze gescheiden van haar man. Zij bleven alleen via brieven met elkaar in contact. Na verloop van tijd werd de brieven minder, en het echtpaar begon de liefde die hen eens had samengebracht te vergeten. Marija leefde van een bescheiden pensioen in een klein hutje gemaakt van modder. Ze heeft nooit geklaagd over haar situatie en niemand de schuld gegeven voor het leven dat ze had. Haar man was intussen bezig met het fokken van vee.

Het bleek een nogal aanzienlijk fortuin te hebben gemaakt. Mensen in het dorp begon te roddelen dat hij een rijke boer was en opnieuw was getrouwd. Marija wilde weten hoe het werkelijk zat. Na vier jaar zoeken lukte het haar om vast te stellen dat Momcilo niet meer leefde en dat zij een groot fortuin van hem had geërfd – 3.000.000 Australische Dollars!

6

1

2bron : heftig.co

Facebook Comment
10 slimme tips van Stephen King over het leven.
Stephen King is auteur van vele internationale bestsellers, dus hij hoeft niet te worden geintroduceerd. Op elk boek wordt door miljoenen lezers gewacht, en de auteur is in de loop van de tijd gewoon gegroeid. En zijn fortuin ook ;) King maakte er biNa Tien Jaar Durfden Ze In De Bunker In Hun Tuin Te Kijken! Kijk Eens Wat Ze Hebben Gevonden!
Tien jaar geleden kocht een familie in Wisconsin het huis van de lokale chirurg Frank Pansch. Hij bouwde een bunker in zijn tuin waar hij kon schuilen voor een nucleaire aanval. De nieuwe eigenaren waren zich bewust van het bestaan van de bunker, maa

Het hoofd van deze jongen werd bijna van zijn lichaam gescheurd! Het is een wonder dat het kind dit tragische auto-ongeluk overleefde
Een auto-ongeluk kan je hele leven in een fractie van een seconde veranderen, en helaas meestal in negatieve zin. Dit is het verhaal van de familie Taylor, die een dramatisch auto-ongeluk heeft gehad, als gevolg waarvan het hoofd van het jongste kind

Deze eenvoudige oefening zal je helpen gewicht te verliezen en de juiste houding te krijgen! Het duurt slechts 5 minuten!
Japanners staan bekend om hun gezonde levensstijl, levensduur en gezondheid. In Japan is het probleem van overgewicht verwaarloosbaar in vergelijking met de landen in Europa of Amerika. Dat is het gevolg van frequente en kleine maaltijden en lichaams