Een arme vrouw wilde weten of de geruchten over haar man klopten. Haar ontdekking schokte iedereen!

Marija Zlatic woont in een klein en armzalig hutje in de bergen in het oosten van Servië. Op een dag kreeg ze een boodschap die haar leven zou hebben kunnen veranderen, maar het bleek totaal anders te gaan… Laten we bij het begin beginnen. In 1956 verhuisde ze samen met haar man Momcilo naar Guildford (West-Australië).

De man werkte als timmerman, en zij was huisvrouw. Nadat ze daar 18 maanden hadden gewoond, besloot Marija terug te keren naar Servië, om voor haar zieke moeder te zorgen.

Sindsdien woonde ze gescheiden van haar man. Zij bleven alleen via brieven met elkaar in contact. Na verloop van tijd werd de brieven minder, en het echtpaar begon de liefde die hen eens had samengebracht te vergeten. Marija leefde van een bescheiden pensioen in een klein hutje gemaakt van modder. Ze heeft nooit geklaagd over haar situatie en niemand de schuld gegeven voor het leven dat ze had. Haar man was intussen bezig met het fokken van vee.

Het bleek een nogal aanzienlijk fortuin te hebben gemaakt. Mensen in het dorp begon te roddelen dat hij een rijke boer was en opnieuw was getrouwd. Marija wilde weten hoe het werkelijk zat. Na vier jaar zoeken lukte het haar om vast te stellen dat Momcilo niet meer leefde en dat zij een groot fortuin van hem had geërfd – 3.000.000 Australische Dollars!

6

1

2bron : heftig.co

Ze zaten naast elkaar op het vliegtuig. Toen ze elkaar aankeken konden zij hun ogen niet geloven!
Heb je ooit iemand ontmoet en met hen begonnen te praten, omdat je ervan overtuigd was dat het iemand was die je goed kende of een tijdje geleden had ontmoet, maar zonder je de omstandigheden precies te kunnen herinneren? Of heeft iemand je wel eensIemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.
De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alle

Deze Neushoorn Is Zo Waardevol Dat Commando’s Hem Dag En Nacht Bewaken!
De hoorns van neushoorns zijn zeer waardevol op de zwarte markt, waardoor deze prachtige dieren helaas uitsterven. Dit is het laatste mannetje van de zwarte neushoorn in de wereld. Tegenwoordig kosten hoorns meer dan $ 75.000 per kilo, de laatste ver

Kan je vertellen wat er verborgen zit in deze rode rechthoek? Slechts de helft van de mensen kunnen de uitdaging de juiste manier oplossen!
Vandaag presenteren we een andere manier om je waarneming en mentale conditie te controleren. Het belangrijkste voor de hele taak is om echt te focussen en je ogen te laten werken. Achter de rode haren van het tapijt gaan cijfers schuil. Focus en pro