Een arme vrouw wilde weten of de geruchten over haar man klopten. Haar ontdekking schokte iedereen!

Marija Zlatic woont in een klein en armzalig hutje in de bergen in het oosten van Servië. Op een dag kreeg ze een boodschap die haar leven zou hebben kunnen veranderen, maar het bleek totaal anders te gaan… Laten we bij het begin beginnen. In 1956 verhuisde ze samen met haar man Momcilo naar Guildford (West-Australië).

De man werkte als timmerman, en zij was huisvrouw. Nadat ze daar 18 maanden hadden gewoond, besloot Marija terug te keren naar Servië, om voor haar zieke moeder te zorgen.

Sindsdien woonde ze gescheiden van haar man. Zij bleven alleen via brieven met elkaar in contact. Na verloop van tijd werd de brieven minder, en het echtpaar begon de liefde die hen eens had samengebracht te vergeten. Marija leefde van een bescheiden pensioen in een klein hutje gemaakt van modder. Ze heeft nooit geklaagd over haar situatie en niemand de schuld gegeven voor het leven dat ze had. Haar man was intussen bezig met het fokken van vee.

Het bleek een nogal aanzienlijk fortuin te hebben gemaakt. Mensen in het dorp begon te roddelen dat hij een rijke boer was en opnieuw was getrouwd. Marija wilde weten hoe het werkelijk zat. Na vier jaar zoeken lukte het haar om vast te stellen dat Momcilo niet meer leefde en dat zij een groot fortuin van hem had geërfd – 3.000.000 Australische Dollars!

6

1

2bron : heftig.co

3 schadelijke stoffen die niet in nagellak zouden moeten zitten. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert!
Gelakte nagels ziet er echt mooi uit. Voor een belangrijke gebeurtenis of bij een ontmoeting met vrienden willen we graag dat onze handen er verzorgd uitzien. We doen een laag fraai gekleurde nagellak op onze nagels zonder ons af te vragen wat de gev16 Creatieve en goedkope manieren om de rommel in huis te verbergen
Verminder rommel in huis met 16 goede ideeën! 1. Het voer van de hond en waterbak verbergen in de la   2. Lelijke airco? Verstop het achter een schrijfbord (uitkijken dat de luchtstroom niet word geblokkeerd).

Toen Ik De Kleine Trap Naar Het Midden Zag, Realiseerde Ik Me Dat Het Geen Verlaten Wagon Was!
Een appartement in een oude spoorwegwagon? Waarom niet! Niet de eerste keer dat we bewijzen dat zelfs de meest verwaarloosde ruimte kan worden veranderd in een prachtig appartement. Zo ook in dit geval. De wagon komt uit 1941 en hij werd omgebouwd to

Er vloog een huis in brand. Een hond die daar woonde besloot zelf haar jongen te redden. Kijk hoe ze het deed!
In de stad Santa Rosa de Temuco (Chili), brak een brand uit. Brandweerlieden kwam snel naar het brandende huis om zijn bewoners te redden. Een hond die onlangs jongen had gekregen, woonde bij het gezin. Ze kon zichzelf redden, maar haar nest was nog