Deze vrouw verzamelt omgehakte boomstammen en maakt er fantastische dingen van! Het resultaat is echt geweldig!

 Kunst verandert na verloop van tijd en krijgt steeds meer betekenis. Voor veel mensen gebeurt dat op verschillende manieren. Wat sommige mensen als vandalisme zien, is voor anderen een vorm van talent. Dankzij deze diversiteit is er voor iedereen wel iets voor zichzelf te vinden.

Voor de gemiddelde tiener die zich verdiept in die kunst, maar niet geinteresseerd is in de werken van de oude meesters, is het eenvoudig om te zeggen: Ja, dit is iets voor mij. Jongeren willen graag experimenteren en hun talenten uitproberen. Sommigen verven op muren, anderen proberen het met fotografie, en weer anderen verliezen zichzelf in surrealistische composities. Het kan misschien iets zijn dat we vandaag zien als dom en ontdaan van enige betekenis, maar na verloop van tijd kunnen het de algemeen erkende werken zijn van iemand die toekomstige generaties zal inspireren.

De New Yorkse kunstenares Alison Moritsugu schildert prachtige landschappen op omgehakte boomstammen, die de schoonheid van de natuur om ons heen laten zien. Haar werk wordt in snel tempo populair bij vele mensen over de hele wereld, die er door de buitengewone presentatie gretig en vol ontzag naar kijken. Je kunt er hier een aantal van zien.

obrazy-na-drewnie

 

2bron : www.boredpanda.com

Een camera registreerde wat een hond met een slapend kind deed. Het is geweldig!
Dieren bewijzen vaak dat ze meer empathie en sympathie hebben dan mensen. Ze kunnen onvoorwaardelijk van mensen houden en proberen hen bij elke stap te helpen. Vooral honden! Het zijn dieren die al eeuwenlang bij de mens zijn geweest, voor hen zorgenMaak kennis met Patrick – de oudste, lieve wombar in de wereld!
Wombats zijn quadrupedal buideldieren, van oorsprong uit Australië. Deze kleine, gedrongen, harige wezens lijken op kleine cavia’s, zodat ze zijn veel groter. Wombat Patrick is de oudste vertegenwoordiger van deze soort in gevangenschap leven.

Creatieve reclame die gebruikt wordt voor een nobele zaak. Bekijk hoe ontroerend het voor jezelf is.
De Zweedse stichting Barncancer Fonden zag een shampoo advertentie op die zeer positief werd ontvangen. Wanneer de ondergrondse voorbij gaat, wordt het haar van vrouwen alle kanten op geblazen. De Stichting besloot om dit effect te gebruiken om aanda

Hij Redde Een Hond Uit Het Asiel… En Daarna Heeft Die Hond Zijn Leven Gered
Toen een officier bij de luchtmacht David Sharpe terug kwam van een missie, werd hij gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis en een lichte depressie. Hij was vaak boos, soms onbeheersbaar. In de daarop volgende weken had hij zelfmoor