Twee jaar na de dood van zijn vrouw luisterde hij naar haar emotionele boodschap. Die was ook voor zijn huidige partner bestemd.

De vrouw van David Schmitz vrouw, Brenda, stierf in augustus 2011 aan eierstokkanker. Vóór haar dood schreef ze een brief aan de redacteur van KSTZ radio, en verzocht een vriendin deze op te sturen. De radiopresentatoren besloten haar laatste wens te vervullen en nodigden David overeenkomstig de instructies in de brief uit om naar het radiostation te komen.

De man had geen idee wat hij van dit bezoek kon verwachten. Zijn leven was eindelijk weer wat normaal geworden. Hij had een nieuwe vrouw ontmoet, met wie hij plannen had om te trouwen. Hij was verbaasd toen hij de stem van zijn overleden vrouw hoorde: Hallo, ik ben het. Als je dit hoort, dan betekent het dat ik niet meer leef. Dit is een boodschap voor mijn man, die je pas mag horen wanneer je leven weer wat normaal is en je iemand hebt gevonden met wie je gelukkig zult zijn”. Brenda had 3 ontroerende wensen. De eerste was voor Jayne, de nieuwe partner van David en stiefmoeder voor haar kinderen.

“Bedankt voor alles. Ik hou van je, wie je ook bent.” De vrouw vroeg het station om voor Jayne een bezoek aan een spa te sponseren.

 

“Je hebt het verdient. Om moeder te zijn voor onze jongens is een lastige uitdaging. Zorg dat je kunt lachen!”

Het tweede verzoek was voor haar kinderen. Ze wilde dat ze Disneyland konden bezoeken en iets vrolijks en onbekommerds meemaken. Het laatste verzoek was voor de artsen en verpleegkundigen die haar in het ziekenhuis hadden behandeld. Ze konden wel wat tijd gebruiken om rustig te ontspannen, plezier te hebben, een goede maaltijden en drankjes. Een avondje in ruil voor al die patiënten waar ze voor hadden gezorgd.

1

6

3

7bron : dailymail.co.uk

Facebook Comment
Waarom kijken deze honden zo blij? Ze kregen een nieuwe kans en een nieuw thuis. Kijk hoe ze hun emoties uiten!
Veel mensen dromen ervan om een hond te hebben, en sommigen realiseren zich dat het geen speelgoed is, maar een vriend en gezinslid voor vele toekomstige jaren. Je moet ze een heleboel liefde geven, maar meer nog een volle bak en een warme plek om teZe Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
In 2000 besloot Tyrela Wolfe om de Operation Christmas Child Foundation te ondersteunen door pakketten naar arme kinderen over de hele wereld te sturen. Het pakket van haar zoon bleek naar een Filippijns meisje genaamd Joanna te gaan. De jongen zette

Huisdieren kunnen zorgzamer zijn dan mensen. Maak kennis met Maggie, die het helpen van anderen in haar bloed heeft
Dierenmotels worden jaar na jaar steeds populairder. Ze zijn een goed alternatief voor wanneer eigenaren een korte periode weg moeten en hun dieren niet mee kunnen nemen. Eén van die plaatsen kreeg bezoek van Maggie, die met haar gedrag het personee

Hij hielp een oude vrouw met een lekke band. Toen hij thuis kwam, ontdekte hij pas wat er echt was gebeurd…
Een man reed op een klein weggetje en zag een oudere vrouw in een Mercedes. Ze had een lekke band en zat in de auto zonder te weten wat ze moest doen. Zonder aarzelen stopte de man en liep naar haar toe. De oude vrouw was bang en bezorgd. In plaats v