Twee jaar na de dood van zijn vrouw luisterde hij naar haar emotionele boodschap. Die was ook voor zijn huidige partner bestemd.

De vrouw van David Schmitz vrouw, Brenda, stierf in augustus 2011 aan eierstokkanker. Vóór haar dood schreef ze een brief aan de redacteur van KSTZ radio, en verzocht een vriendin deze op te sturen. De radiopresentatoren besloten haar laatste wens te vervullen en nodigden David overeenkomstig de instructies in de brief uit om naar het radiostation te komen.

De man had geen idee wat hij van dit bezoek kon verwachten. Zijn leven was eindelijk weer wat normaal geworden. Hij had een nieuwe vrouw ontmoet, met wie hij plannen had om te trouwen. Hij was verbaasd toen hij de stem van zijn overleden vrouw hoorde: Hallo, ik ben het. Als je dit hoort, dan betekent het dat ik niet meer leef. Dit is een boodschap voor mijn man, die je pas mag horen wanneer je leven weer wat normaal is en je iemand hebt gevonden met wie je gelukkig zult zijn”. Brenda had 3 ontroerende wensen. De eerste was voor Jayne, de nieuwe partner van David en stiefmoeder voor haar kinderen.

“Bedankt voor alles. Ik hou van je, wie je ook bent.” De vrouw vroeg het station om voor Jayne een bezoek aan een spa te sponseren.

 

“Je hebt het verdient. Om moeder te zijn voor onze jongens is een lastige uitdaging. Zorg dat je kunt lachen!”

Het tweede verzoek was voor haar kinderen. Ze wilde dat ze Disneyland konden bezoeken en iets vrolijks en onbekommerds meemaken. Het laatste verzoek was voor de artsen en verpleegkundigen die haar in het ziekenhuis hadden behandeld. Ze konden wel wat tijd gebruiken om rustig te ontspannen, plezier te hebben, een goede maaltijden en drankjes. Een avondje in ruil voor al die patiënten waar ze voor hadden gezorgd.

1

6

3

7bron : dailymail.co.uk

Deze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge manTwee jaar na de dood van zijn vrouw luisterde hij naar haar emotionele boodschap. Die was ook voor zijn huidige partner bestemd.
De vrouw van David Schmitz vrouw, Brenda, stierf in augustus 2011 aan eierstokkanker. Vóór haar dood schreef ze een brief aan de redacteur van KSTZ radio, en verzocht een vriendin deze op te sturen. De radiopresentatoren besloten haar laatste wens

11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!
Eeuwenlang, hebben dichters, schilders of beeldhouwers zich afgevraagd wat de aard van ware schoonheid is, in een poging het in hun werk te vangen. Tegenwoordig zijn het geen kunstenaars, maar kleurrijke tijdschriften die de normen voor schoonheid te

Waarom zijn katten bang voor komkommers? Het antwoord is belachelijk eenvoudig!
Allemaal zijn we wel ergens bang voor. Sommige mensen houden niet van spinnen, anderen zijn bang in het donker, terwijl weer anderen niet van ratten en slangen houden. Het blijkt dat katten ook hun fobieën kennen en in paniek raken bij de aanblik va