Twee jaar na de dood van zijn vrouw luisterde hij naar haar emotionele boodschap. Die was ook voor zijn huidige partner bestemd.

De vrouw van David Schmitz vrouw, Brenda, stierf in augustus 2011 aan eierstokkanker. Vóór haar dood schreef ze een brief aan de redacteur van KSTZ radio, en verzocht een vriendin deze op te sturen. De radiopresentatoren besloten haar laatste wens te vervullen en nodigden David overeenkomstig de instructies in de brief uit om naar het radiostation te komen.

De man had geen idee wat hij van dit bezoek kon verwachten. Zijn leven was eindelijk weer wat normaal geworden. Hij had een nieuwe vrouw ontmoet, met wie hij plannen had om te trouwen. Hij was verbaasd toen hij de stem van zijn overleden vrouw hoorde: Hallo, ik ben het. Als je dit hoort, dan betekent het dat ik niet meer leef. Dit is een boodschap voor mijn man, die je pas mag horen wanneer je leven weer wat normaal is en je iemand hebt gevonden met wie je gelukkig zult zijn”. Brenda had 3 ontroerende wensen. De eerste was voor Jayne, de nieuwe partner van David en stiefmoeder voor haar kinderen.

“Bedankt voor alles. Ik hou van je, wie je ook bent.” De vrouw vroeg het station om voor Jayne een bezoek aan een spa te sponseren.

 

“Je hebt het verdient. Om moeder te zijn voor onze jongens is een lastige uitdaging. Zorg dat je kunt lachen!”

Het tweede verzoek was voor haar kinderen. Ze wilde dat ze Disneyland konden bezoeken en iets vrolijks en onbekommerds meemaken. Het laatste verzoek was voor de artsen en verpleegkundigen die haar in het ziekenhuis hadden behandeld. Ze konden wel wat tijd gebruiken om rustig te ontspannen, plezier te hebben, een goede maaltijden en drankjes. Een avondje in ruil voor al die patiënten waar ze voor hadden gezorgd.

1

6

3

7bron : dailymail.co.uk

Wat deze chauffeur deed, is echt mooi! Bravo!
Buschauffeur Andre Grandin tijdens een van zijn reizen zag iets wat hem onrust maakte. Hij stopte bus en liep op… Passagiers waren verbaasd, maar ze vonden dat niet erg. Hij maakte het voor een goed doel! Grandin zag een huilend meisje op voetpEen liefderijke familie adapteerde deze mooie Dobermann zonder aarzelen. Hun leven werd compleet veranderd na wat hij 4 dagen later deed…
De Dobermann Kahn bracht een paar lange weken door in een van Australisch dierenasiel. Op een dag lachte het lot hem eindelijk toe. De familie Svillcic besloten hem te adopteren. Ze namen hem mee naar huis en gaf hem de liefde die hij zo nodig had. D

Een otterpup van een dag oud ligt te slapen op de buik zijn drijvende moeder. Deze foto’s zijn zo grappig dat ik niet kan stoppen ernaar te kijken!
Zeeotters zijn erg leuke en vriendelijke wezens die zich voortbewegen door op hun rug te gaan liggen en met hun staart te zwaaien. Ze brengen veel tijd door in deze positie, ook tijdens het slapen en eten. Het zijn erg sociale dieren die graag spelen

Hij sneed een banaan in tweeën en deed er een paar blokjes chocolade in. Toen ik het uiteindelijke effect zag, was ik met stomheid geslagen!
Als het om snelle en eenvoudige desserts gaat, staan er tal van recepten online en in kookboeken. Maar hier houden we het meeste van. Heel makkelijk te maken, het vult, en vooral: het smelt in je mond.  Niet alleen kinderen zullen er van houden, maa