Op de dag van hun scheiding gaf hij zijn vrouw een brief. De inhoud ervan is ontroerend…

In de wereld van vandaag breken meer en meer mensen me elkaar en  gaan scheiden. Als het voorbij is gooien ze alles eruit, en kunnen niet waardig afscheid nemen.

Gelukkig gaat niet iedereen op die manier met een scheiding om. Michael woonde 20 jaar samen met zijn vrouw. Toen zij scheidden schreef hij een ontroerende brief aan zijn vrouw.2

 “We zijn zojuist aan het einde gekomen van ons 20 jarig huwelijk. Een paar maanden geleden, toen we erkenden dat dit het beste zou zijn, voelde ik hoe de wereld waarin ik leefde als een kaartenhuis ineen stortte. Ik was doodsbang in het vooruitzicht niet meer bij jou te zijn. Je kent me beter dan iemand anders, je gaf me de beste 20 jaar van je leven. Je was er altijd als ik je nodig had. Het kan misschien raar klinken, maar voor mij is heel gemakkelijker om alles op te schrijven dan om het te zeggen.

Je zou een medaille moeten krijgen omdat je 20 jaar lang met iemand als ik hebt geleefd. Naarmate de tijd vordert, besef ik dat 20 jaar met mij leven een hele prestatie was. Ik heb soms een kort lontje, maak van elke situatie een grap, en je kunt ervan uitgaan dat ik me in de meeste situaties slecht zal gedragen. Ik richtte me op mezelf en mijn eigen passies. Ik ging mijn eigen dromen achterna, en dacht niet na over wat jij wilde.


4
Dakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis
Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion Leonard10 Foto’s Die Bewijzen Dat We In Een Wereld Van Leugens Leven!
Onwetendheid is een zegen, maar soms moet je een kopje koffie drinken en nuchter naar de wereld kijken. En dan kan ons nuchtere brein veel interessante informatie verwerken…De waarheid is soms grappig, soms lastig… bekijk het maar! 1. Dit

Een vrouw van 250 kilo bevalt van een kind. Hoeveel denk je dat het kind weegt?
Obesitas is een van de levensstijl gerelateerde ziektes die ongeveer 20% van de bevolking treft. Er komen steeds meer zwaarlijvige mensen en er is weinig hoop dat de statistieken in de nabije toekomst veel beter worden. Voedsel dat rijk is aan calori

Jammer genoeg? Deze foto’s zullen je laten lachen!
Deze foto’s zijn gemaakt in ongebruikelijke situaties – wij hopen dat je er op z’n minst om zal lachen. (wallpaperup.com) 1. Zwemmen met deze zeehond.