Een jongen ging naar zijn moeder en vroeg haar waarom ze huilde. Haar antwoord gaf hem stof tot nadenken.

– Mama, waarom huil je?- vroeg een kleine jongen op een dag.

– Omdat ik een vrouw ben – antwoordde ze hem snel.

– Ik begrijp het niet… De vrouw omhelsde hem stevig en zei kalm:

– Je zult het waarschijnlijk ook nooit begrijpen. Maak je maar geen zorgen! Het is voor ons heel normaal.

crying

De jongen nam hier geen genoegen mee en stelde zijn vader dezelfde vraag:

– weet u niet waarom mama zonder reden huilt?

– Zoon, de meeste vrouwen huilen zonder reden. Dat is gewoon hoe ze zijn. De jongen groeide op en had nog steeds geen antwoord gevonden op de vraag die hem dwars zal.

Op een dag knielde hij, vouwde zijn handen en stelde God de vraag: – God, vertel me, waarom huilen ze altijd?

kobiety-placzabron : heftig.co

Populaire films zonder speciale effecten. Kijk hoe ze er in het echt uitzagen!
In deze films laten de speciale effecten een blijvende indruk achter op bioscoopbezoekers. Spectaculaire explosies, adembenemende landschappen, en sprookjesachtige personages laten ons in onze verbeelding wegdwalen naar een denkbeeldige wereld, waarOm Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!
Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.   Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen. Ze kee

Je Kunt Deze Huisdieren Meenemen Waar Je Maar Wilt. Waarom? De Oplossing Voor Dit Raadsel Is Triviaal!
Een heleboel mensen houden van grote, zware honden – Duitse herders en Labradors. Maar de liefste wezens ter wereld zijn de schattige kleine huisdieren die de hele tijd bij ons zijn.  Hele kleine katten en honden die in je tas of zelfs in je b

De meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De kleur van eierdooiers vertellen ons veel over de kip die het ei heeft gelegd, maar het is geen aanwijzing voor de vraag of het wel gezond is. Scharrelkippen die veel voedsel met carotenoïden eten, leggen eieren waarvan de dooiers donkerder zijn.