Een blinde jongen vroeg een onbekende om zijn lot te controleren. We weten allemaal wat er daarna gebeurde…

Als samenleving denken we graag dat we vriendelijk en behulpzaam zijn voor iedereen die we tegenkomen. Wij helpen degenen die het nodig hebben een handje… nou ja, in ieder geval doet iemand dat wel. Terwijl we bezig zijn met onze eigen problemen, ontlopen we vaak een dakloze of iemand die hulp nodig heeft maar dat niet openlijk zegt. Natuurlijk willen we onszelf graag omschrijven als eerlijk, of tenminste is dat wat we willen dat anderen van ons denken.

Johal deed in de straten van Californië een eerlijkheidsproef. Terwijl hij op straat stond met een lot uit een neploterij waarop stond dat hij $ 5.000 had gewonnen, klampte Johal twee mannen aan die er niet uitzagen alsof ze arm en dakloos waren. De resultaten van deze test zijn meer dan eng. De jongen deed alsof hij een blind kind was dat op zijn moeder wachtte en vroeg een voorbijganger om zijn lot te controleren en hem te vertellen of hij iets had gewonnen.

1-blind


De eerste man bekeek het lot, keek om zich heen en liep zonder een woord weg. Ja echt!
Zonder ook maar een enkel woord!

2-blind


De tweede man zei ook dat de jongen niets had gewonnen… en bood aan om het lot zelf in de prullenbak te gooien. Nog iemand die een blinde man bedroog.

Wil je weten wat er gebeurde toen de jongen de daklozen benaderde? Ontdek het antwoord op de tweede pagina!

3blindbron : youtube.com

Facebook Comment
Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
Lang geleden waren de voorouders van onze honden en katten wilde roofdieren, die voortdurend waakzaam en actief waren. Kijkend naar deze dieren lijkt het erop dat ze door de jaren heen een beetje lui zijn geworden… Bekijk de honden en katten diZe Zag Een Eekhoorn Proberen Om Bij Een Bird Feeder Te Komen. Gelukkig Had Ze De Camera Klaar, Dus Het Lukte Haar Om Iets Buitengewoons Vast Te Leggen! Ha Ha!
Alle dieren hebben last van de winter. Als hij streng is, krijgen dieren gebrek aan voedsel, zodat ze naar alternatieve plaatsen moeten zoeken… Een eekhoorn besloot om te profiteren van de graankorrels in de voederbak voor de vogels… Ze h

19 make-up geheimen die elke vrouw moet weten.
Bij het aanbrengen van make-up moet ieder van ons een paar trucs kennen die kunnen helpen om het sneller te doen. Thuismethoden zijn vaak onmisbaar. In onderstaande lijst staan 19 make-up geheimen die elke vrouw moet kennen. 1. Verander je oogpotlood

Maak kennis met Patrick – de oudste, lieve wombar in de wereld!
Wombats zijn quadrupedal buideldieren, van oorsprong uit Australië. Deze kleine, gedrongen, harige wezens lijken op kleine cavia’s, zodat ze zijn veel groter. Wombat Patrick is de oudste vertegenwoordiger van deze soort in gevangenschap leven.