Een blinde jongen vroeg een onbekende om zijn lot te controleren. We weten allemaal wat er daarna gebeurde…

Als samenleving denken we graag dat we vriendelijk en behulpzaam zijn voor iedereen die we tegenkomen. Wij helpen degenen die het nodig hebben een handje… nou ja, in ieder geval doet iemand dat wel. Terwijl we bezig zijn met onze eigen problemen, ontlopen we vaak een dakloze of iemand die hulp nodig heeft maar dat niet openlijk zegt. Natuurlijk willen we onszelf graag omschrijven als eerlijk, of tenminste is dat wat we willen dat anderen van ons denken.

Johal deed in de straten van Californië een eerlijkheidsproef. Terwijl hij op straat stond met een lot uit een neploterij waarop stond dat hij $ 5.000 had gewonnen, klampte Johal twee mannen aan die er niet uitzagen alsof ze arm en dakloos waren. De resultaten van deze test zijn meer dan eng. De jongen deed alsof hij een blind kind was dat op zijn moeder wachtte en vroeg een voorbijganger om zijn lot te controleren en hem te vertellen of hij iets had gewonnen.

1-blind


De eerste man bekeek het lot, keek om zich heen en liep zonder een woord weg. Ja echt!
Zonder ook maar een enkel woord!

2-blind


De tweede man zei ook dat de jongen niets had gewonnen… en bood aan om het lot zelf in de prullenbak te gooien. Nog iemand die een blinde man bedroog.

Wil je weten wat er gebeurde toen de jongen de daklozen benaderde? Ontdek het antwoord op de tweede pagina!

3blindbron : youtube.com

Facebook Comment
Je moet deze fantastisch dans zien. Dit raakt jou hart!
Geef jezelf en ervaar de magie van het interieur verheffing, het bekijken van Swan Lake in de hieronder getoonde versie! Lichtgewicht, choreografie, vloeibaarheid van beweging en het contact met de kunst is iets dat het hart raakt.  Dit kleintje werd van de straat gehaald. Ze hadden niet verwacht dat het zou uitgroeien tot zoiets!
Hoewel een volwassen kat wel kans heeft om alleen op straat en zonder verzorging te overleven, is dat voor zo’n klein katje niet mogelijk. De natuur is daar ongevoelig voor. Daarom zorgen zoogdieren zo’n lange tijd voor hun jongen. Wat katten ded

De reactie van de menselijke aanraking bij de kikkers kreeg ik tranen van! Bekijk het zelf :)
Mensen houden van een variatie van huisdieren thuis. Katten, honden, ratten, spinnen… Sommige hebben zelfs kikkers! Ik wist niet dat deze dieren zo charmant kan zijn. De amfibie die je hieronder op de foto kan zien, kwam in het huis waarschijnl

Dit meisje begon haar make-up te doen. Plotseling barstte ze in tranen uit! Toen ik haar linkerhand zag, was ik even sprakeloos!
Jordan Bone heeft vaak tutorials opgenomen over make-up technieken. De kijkers kwamen er een tijdje geleden achter dat het meisje tien jaar geleden een ernstig ongeval had gehad, waardoor ze in een rolstoel terecht kwam. Ze is gedeeltelijk verlamd en