Deze Man Maakt Geweldige Foto’s Van Zijn Vriendin Die Zijn Hand Vasthoudt. WOW!

De Russische fotograaf Murad Osmann nam foto’s tijdens zijn reis met zijn mooie vriendin Natalie Zakharova. Deze reeks foto’s heet “Met mij”.

Murad zei dat hun eerste foto werd genomen tijdens hun vakantie in Barcelona. Natalie was boos dat Murad alles om hun heen had gefotografeerd, maar niet zichzelf. En zij greep zijn hand en trok hem naar voren.

Toen werd de eerste foto genomen… Hun prachtige foto’s trokken miljoenen volgers op Instagram.

Rijstvelden in Bali.

4f9bf774662c11e2ab4322000a1fa430_7


Crystal Palace in Madrid.

017a8ca430ed11e3b78a22000a9f193c_8


Het herdenkingsmonument van slachtoffers van de Holocaust in Berlijn.

47d2e3c6f50d11e1b8e822000a1e8b8e_7


Londen. 

433eac42cccb11e1b10e123138105d6b_7
10 van de meest creatieve campagnes tegen roken. Als je dit hebt gezien zul je wel twee keer nadenken voordat je weer naar een sigaret grijpt!
Niemand hoeft eraan te worden herinnerd dat het roken van sigaretten schadelijk is. We weten het allemaal heel goed, maar sommige mensen kunnen gewoon niet met de verslaving omgaan. Ondanks de vele waarschuwingen, antirook campagnes en slogans op deDeze vrouw gebruikte de uniform van zijn overleden zoon in de oorlog met een ultimate doel. Dit is zo aangrijpend!
De oorlog heeft het leven van vele familie soldaten drastisch veranderd. Het doet veel pijn als zij hun geliefde kwijtraken. Dit is een enorm groot verlies wat niet te beïnvloeden is… Verdriet is en blijft een moeilijk onderwerp, vooral voor kinde

Iemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.
De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alle

Wanneer de golf komt… Gebeurd er iets geweldig! Je moet het zien!
Als jij niet uit dit gebied komt, en nooit bij de zee dan weet je vast niet wat hoge of lage vloed is. Fotograaf Michael Marten laat in zijn fotocollectie “Sea Change” zulke veranderingen zien. Bekijk het zelf, en zie hoe het gebied veran