Bij het maaien van het gazon hebben ze iets vreselijks gevonden! De volgende dag was hun leven volledig veranderd

Marco del Pino uit Argentinië is anders dan de meeste gewone tieners. De veertienjarige zit niet de hele dag achter de computer of voor de tv. Hij heeft een nogal ongewone hobby, en dat is… het maaien van het gazon.

Op een dag was hij, samen met zijn broer Franco, een gazon aan het maaien. Zij zagen een doos liggen waar zachte kreetjes uit kwamen. Gelukkig hadden ze de moed om hem te openen, want er zaten drie kleine puppies in. Ze waren aan hun lot overgelaten, en zonder de broers was het heel anders met hun afgelopen.

1

De jongens besloten om ze mee te nemen. Ze zorgden voor hen en vonden bij vrienden van hun familie een nieuw thuis voor de kleintjes.
Sindsdien is het verzorgen van in de steek gelaten dieren uitgegroeid tot een van Marco’s doelen. Mensen begonnen zelfs misbruik te maken van zijn goede hart en zetten dozen met huisdieren bij zijn huis neer… Het is goed dat hij niet onverschillig was voor wat er met hen kon gebeuren, elke keer zorgde hij voor hen en vond een nieuw thuis.

2bron : perdavvero.com

Een Zwerfhond Besloot De Man Die Hem Had Geschopt Een Lesje Te Leren! Een Groep Vrienden Kwam Hem Helpen!
Op een dag vond een Chinese bestuurder een zwerfhond liggend op zijn parkeerplaats. Hij besloot hem weg te jagen en schopte hem pijnlijk. Hij besefte niet dat de hond trouwe vrienden had die meteen kwamen om hem te helpen. PNa enige tijd kwam de gewoHet kostte hem 13 jaar om zo’n verassing voor te bereiden voor zijn dochter haar afstudering! De effecten bewegen!
Deze unieke vader, heeft 13 jaar een cadeau voorbereid voor zijn dochter, hij gaf het toen zij met haar school klaar was. Toen de school begon, gaf hij de boek “Oh The Place You’ll Go”, geschreven door dr. Seuss. En het is vanaf die

Grappige bijbelse verboden die wij regelmatig overtreden. Sommigen ervan zijn geweldig!
De Bijbel is een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur. Het wordt beschouwd als een heilig boek, een drager van ideeën en morele principes die de patronen vormen van het menselijk gedrag. Het is ongetwijfeld een bron van kennis over de werel

Verwachtingen versus realiteit! Zie hoe deze arme mensen iets onverwachts overkwam. Glimlach gegarandeerd!
Het leven kan wreed zijn en ons op elk moment teleurstellen. De realiteit is dat onze verwachtingen zelden uitkomen, en onderstaande voorbeelden zijn daar het beste bewijs voor. Bij aankoop van een product dat er op de verpakking geweldig uitziet, ve