Bij het maaien van het gazon hebben ze iets vreselijks gevonden! De volgende dag was hun leven volledig veranderd

Marco del Pino uit Argentinië is anders dan de meeste gewone tieners. De veertienjarige zit niet de hele dag achter de computer of voor de tv. Hij heeft een nogal ongewone hobby, en dat is… het maaien van het gazon.

Op een dag was hij, samen met zijn broer Franco, een gazon aan het maaien. Zij zagen een doos liggen waar zachte kreetjes uit kwamen. Gelukkig hadden ze de moed om hem te openen, want er zaten drie kleine puppies in. Ze waren aan hun lot overgelaten, en zonder de broers was het heel anders met hun afgelopen.

1

De jongens besloten om ze mee te nemen. Ze zorgden voor hen en vonden bij vrienden van hun familie een nieuw thuis voor de kleintjes.
Sindsdien is het verzorgen van in de steek gelaten dieren uitgegroeid tot een van Marco’s doelen. Mensen begonnen zelfs misbruik te maken van zijn goede hart en zetten dozen met huisdieren bij zijn huis neer… Het is goed dat hij niet onverschillig was voor wat er met hen kon gebeuren, elke keer zorgde hij voor hen en vond een nieuw thuis.

2bron : perdavvero.com

De briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!
Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om eroHou Je Van Illusies? Dan Zal Het Werk Van Deze Kunstenares Je Zeker Aanspreken. Kijk Wat Dit Meisje Allemaal Kan!
Hikaru Cho schildert vooral voedsel dat zo realistisch geschilderd is dat je het wilt proeven. Maar dat is niet alles. Zij kan ook op het menselijk lichaam zulke geweldig illusies schilderen dat je je eigen ogen niet zou geloven, en de hersenen hun b

Heb je je ooit afgevraagd waarom appels uit supermarkten altijd glanzend en vlekkeloos zijn? Ontdek wat ze er perfect uit doet zien!
Tijdens het winkelen bij de supermarkt gaan we vaak naar de afdeling groente en fruit om onderweg de groente en fruit weer aan te vullen. Hoewel we allemaal heel goed weten dat het beter is om ze op de markt te kopen, worden we vaak verleid door de a

Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen
Dit verhaal gebeurde jaren geleden op een basisschool waar mevrouw Thompson les gaf. Op de eerste schooldag na de vakantie stond zij voor haar klas, 5A, en voor het eerst in haar carrière vertelde ze een leugen. Net als de meeste leraren keek ze naa