Bij het maaien van het gazon hebben ze iets vreselijks gevonden! De volgende dag was hun leven volledig veranderd

Marco del Pino uit Argentinië is anders dan de meeste gewone tieners. De veertienjarige zit niet de hele dag achter de computer of voor de tv. Hij heeft een nogal ongewone hobby, en dat is… het maaien van het gazon.

Op een dag was hij, samen met zijn broer Franco, een gazon aan het maaien. Zij zagen een doos liggen waar zachte kreetjes uit kwamen. Gelukkig hadden ze de moed om hem te openen, want er zaten drie kleine puppies in. Ze waren aan hun lot overgelaten, en zonder de broers was het heel anders met hun afgelopen.

1

De jongens besloten om ze mee te nemen. Ze zorgden voor hen en vonden bij vrienden van hun familie een nieuw thuis voor de kleintjes.
Sindsdien is het verzorgen van in de steek gelaten dieren uitgegroeid tot een van Marco’s doelen. Mensen begonnen zelfs misbruik te maken van zijn goede hart en zetten dozen met huisdieren bij zijn huis neer… Het is goed dat hij niet onverschillig was voor wat er met hen kon gebeuren, elke keer zorgde hij voor hen en vond een nieuw thuis.

2bron : perdavvero.com

Facebook Comment
Hij nam een watermeloen en maakte er een klein gaatje in. Het resultaat zal je kinderen verrukken.
Watermeloen helpt de bloeddruk te verlagen en hartaanvallen te voorkomen; ze zijn een perfecte bron van antioxidanten, die het proces van huidveroudering vertragen. Ze bestaan voor 92% uit water, wat betekent dat ze een perfecte dorstlesser zijn. MaaWanneer je erachter komt waarom deze mensen op deze manier zijn gekleed, zal het je tot tranen toe beroeren… Dit verhaal had niet zo moeten eindigen!
Deze gebeurtenis zal zeker de geschiedenisboeken ingaan. Nooit eerder is er zoiets gebeurd! De ceremonie werd bijgewoond door meer dan 450 mensen. De meesten van hen droegen belachelijke roze badjassen met witte stippen. Je zou je af kunnen vragen wa

Je moet zien hoe dapper deze tiener is die vecht tegen kanker! Een ongewone jongen!
In 2013 Michael Tatelovich had een zeldzame kanker in zijn botten. Ewing-sarcoom is een uiterst kwaadaardige bewezen! Met behulp van Instagram besloot de jongen zijn ziekte te delen met de wereld. Zijn strijd vereeuwigd in foto’s die continu op

Ze wilden hun nagels laten lijken op een foto. Je valt om van het lachen als je ziet wat ze in werkelijkheid deden!
Handen en nagels zijn het uithangbordje van elk menselijk wezen. Die moeten dan ook altijd netjes onderhouden en verzorgd zijn. Vuil onder vingernagels, afgekloven of ongewassen nagels of nagellak laat niet de beste kant van de eigenaar zien, dus je