Een uitgehongerde hond was te bang om hulp van vreemden te accepteren. Ontdek hoe het verhaal eindigt!

Soms laat angst ons doen domme dingen doen die slecht voor ons. Het kan er zelfs voor zorgen dat we door vreemden aangeboden hulp weigeren.  

Een erg bange en uitgehongerde hond in de staat Washington gedroeg zich op een vergelijkbare manier. Alle gewone manieren om contact te leggen hadden geen effect. Toen namen twee ongewone dames het over.

1Amanda Guarascio en Dylan Parkinson besloten om te helpen, toen ze het tragische verhaal van de hond hoorden. Het onfortuinlijke dier werd van zijn eigenaren gescheiden (of werd door hen verlaten) en werd een paar maanden lang zwervend langs een drukke weg gezien. Veel reizigers probeerden hem te helpen en gaven het hongerende dier te eten. De hond was echter te bang om deze geschenken te accepteren.

2
Om te beginnen probeerden Amanda en Dylan het vertrouwen van de hond te winnen met voedsel. Maar zelfs bij hun had deze truc geen effect. De vrouwen besloten een paar uur te wachten en probeerden het nog een keer, waardoor de hond de kans kreeg om aan hen te wennen. Maar ze konden het wantrouwen van het dier nog steeds niet overwinnen. Toen besloot Amanada een ietwat onconventionele tactiek te proberen. Ze ging ineengedoken met haar rug naar de hond gekeerd op de grond liggen.

3bron : littlethings

Deze man maakt een gat in de trappen van zijn huis. Waarom deed hij dat? De reden heeft me verbaasd!
Reparaties zijn duur, maar de moeite waard om van tijd tot tijd uit te voeren om het interieur een nieuwe, frisse look te geven. Als je een huisdier hebt, kun je ook nadenken over wat zij nodig hebben! De gebruiker HeldAtNeedlePoint van Reddit voerdeZo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?
Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-

Gigantische steenkringen in het Midden-Oosten! Wat zou het zijn?
Deze steencirkels bestaan al duizenden jaren, maar pas in 1920 werden ze voor de eerste keer in hun geheel waargenomen. Ze werden opgemerkt tijdens een vlucht met een vliegtuig over de Jordaan. Archeologen hebben ze de sierlijke naam “Big Circl

12 stuks onveilig voedsel en producten die mensen over de hele wereld eten. Zij riskeren hun gezondheid en hun leven!
Mensen houden ervan risico’s te nemen, en dat komt tot uiting in verschillende aspecten van het leven. Sommige mensen houden ervan snel te rijden, of aan extreme sporten te doen, terwijl anderen liever genieten van de risico’s van het gokken. Het