Een uitgehongerde hond was te bang om hulp van vreemden te accepteren. Ontdek hoe het verhaal eindigt!

Soms laat angst ons doen domme dingen doen die slecht voor ons. Het kan er zelfs voor zorgen dat we door vreemden aangeboden hulp weigeren.  

Een erg bange en uitgehongerde hond in de staat Washington gedroeg zich op een vergelijkbare manier. Alle gewone manieren om contact te leggen hadden geen effect. Toen namen twee ongewone dames het over.

1Amanda Guarascio en Dylan Parkinson besloten om te helpen, toen ze het tragische verhaal van de hond hoorden. Het onfortuinlijke dier werd van zijn eigenaren gescheiden (of werd door hen verlaten) en werd een paar maanden lang zwervend langs een drukke weg gezien. Veel reizigers probeerden hem te helpen en gaven het hongerende dier te eten. De hond was echter te bang om deze geschenken te accepteren.

2
Om te beginnen probeerden Amanda en Dylan het vertrouwen van de hond te winnen met voedsel. Maar zelfs bij hun had deze truc geen effect. De vrouwen besloten een paar uur te wachten en probeerden het nog een keer, waardoor de hond de kans kreeg om aan hen te wennen. Maar ze konden het wantrouwen van het dier nog steeds niet overwinnen. Toen besloot Amanada een ietwat onconventionele tactiek te proberen. Ze ging ineengedoken met haar rug naar de hond gekeerd op de grond liggen.

3bron : littlethings

De Houston Team Mascotte Reageerde Niet Op Waarschuwingen Van De Bewaker! Zie Wat Hij Deed Om Hem Voor Schut Te Zetten!
De Orbit Mascotte wilde grappig zijn en negeerde de bewaker. Hij maakte hem belachelijk door onbeschaamd dubbelzinnige gebaren te maken. De boze bewaker daagde de mascotte uit tot een tweegevecht. Je moet deze scène zien. Gegarandeerd grote pret! HeDe vorm van je voet en tenen zegt veel over je persoonlijkheid. Kijk zelf maar!
Kunnen voeten ons iets over onze persoonlijkheid vertellen? Ja, dat blijkt zo te zijn! Uit de vorm van de voeten en de grootte van de tenen, kunnen we veel interessante dingen opmaken. Kijk maar tot welke groep je behoort! Doe je sok uit en kijken zo

Een Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!
Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht. Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :). En een

Hij vroeg zijn vrouw om al zijn spaargeld samen met hem te begraven. De vrouw deed wat haar gezegd werd… Wat er later gebeurde, deed me huilen van het lachen!
Een man hield zoveel van geld dat hij na zijn dood begraven wilde worden met al zijn spaargeld. Hij werkte zijn hele leven hard en spaarde al zijn geld op. Hij verdiende veel, maar wilde zijn bezittingen niet met iedereen delen. Hij zei dat zijn inko