Deze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!

Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie. 

Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :)

131. Een wasmachine.

Deze jonge man kwam met een briljant idee. Om zijn vriendin te verrassen en tegelijk zijn liefde te tonen, verstopte hij zich in een wasmachine. Na een tijdje realiseerde hij zich dat het moeilijk was om er alleen weer uit te komen. Gelukkig kwamen brandweerlieden ter plaatse en haalde de ongelukkige er weer uit.

12. Een gat in de gevangenismuur.

Eén van de Braziliaanse gevangenen wilde ten koste van alles uit de gevangenis. Hij was niet van plan te wachten op het einde van het traject. Hij nam het heft in eigen handen en met behulp van een metalen pijp in de muur van de douche maakte hij een gat waar hij door wilde ontsnappen. Het gat was echter te klein en hij kwam vast te zitten. Gelukkig kwamen de bewakers hem redden.


23. Een gat in de gevangenisvloer.

Op Oudejaarsavond probeerde nog een slimme gevangene te ontsnappen. Ditmaal schraapte hij een gat in de vloer. Hij wilde naar de onderliggende verdieping. Maar er ging iets mis! Na enige tijd hoorden de bewakers zijn geschreeuw en kwamen hem snel en met plezier helpen.

3bron : buzzfeed.com

Hij Hoorde Zacht Geblaf Van Onder De Bumper Van Zijn Auto! Hij Besloot Te Gaan Kijken. Hij Kon Niet Geloven Wat Hij Zag!
Een Chinese chauffeur genaamd Zhang raakte met hoge snelheid een hond. Hij stopte niet om te kijken wat er was gebeurd. Hij dacht dat het dier dood was. Plotseling hoorde hij zwak geblaf. Aanvankelijk wist hij niet waar het vandaan kwam. Hij stopte dBlinde mensen kunnen mooie herinneringen ophalen met een 3D-printer! Het is verbazingwekkend wat we met technologie kunnen doen!
Is er een manier voor blinden om in foto’s gevangen herinneringen te herbeleven? Dit lijkt een wrede grap zijn. Maar dankzij Pirate3D en het “Touchable Memories” experiment, is het nu mogelijk! Dankzij hun initiatief worden de beeld

7 jaar lang werkte hij aan een bijzonder project. Bekijk hier wat hij heeft gecreëerd!
30 jaar geleden heeft een man zeven jaar van zijn leven in een hand geverfde kunstwerk gemaakt. Een ongelooflijke ingewikkelde doolhof. Wie was het? Een professor? Een wiskundige? Tovenaar? Nee, nee… Het juiste antwoord is… een conciërge

Ze nam wat bladerdeeg en verspreidde het over een metalen plaat. Het resultaat werd de belangrijkste attractie van het feest!
Ik weet niet wie niet graag pizza lust. Het is een heel populair en snel gerecht, waar waarschijnlijk iedereen van geniet. Sommigen besluiten een kant-en-klare pizza bij een pizzeria te kopen, terwijl anderen hun best doen in hun eigen keuken. Als je