10 vreemde activiteiten die je slimmer maken!

Neurobica staat ook wel bekend als hersentraining of de hersenenoefening. Het is gebaseerd op het gebruik van alle zintuigen. Hierdoor worden de hersenen gestimuleerd, krijgt sterkere neurologische verbindingen en wordt dus minder snel oud. Een goed geheugen en feitenassociatie is handig voor het dagelijks leven.

Doe gewoon een paar eenvoudige oefeningen en je zult zien dat je hersenen in staat zijn om meer te doen en beter in vorm zullen zijn!1. Poets je tanden met de andere hand.

Als je de rechter gebruikt, gebruik dan nu de linker. Gebruik je linkerhand om de tube tandpasta te openen en te smeren, en ga dan je tanden poetsen. Dit zal ervoor zorgen dat de niet-dominante hersenhelft wordt gestart en meer neurologische verbindingen aanmaakt.

brush-18729_960_720


2. Neem een douche met je ogen dicht.

Vertrouw op je tastzin en het geheugen. Je verbetert de signaalsterkte van de tastzin om je hersenen te verbeteren.

man-979980_960_720

3. Verander je ochtendroutine

Deze eenvoudige oefening verhoogt de hersenactiviteit. Stem af op een andere zender, ontbijt en kleed je aan in een andere volgorde dan gebruikelijk, neem de hond mee op een wandeling langs een andere route.

break-18987_960_720


bron : brightside.me

15 foto’s die laten zien hoe computers werkten voordat het supersnelle Internet er was :)
Het is bijna niet te geloven, en je zou het een sprookje kunnen noemen, maar niet al te lang geleden, was er een tijd dat niet iedereen toegang had tot het internet! Zelfs had niet elk huishouden een computer! Het klinkt verschrikkelijk, vooral omdatDeze Teef Rijdt Met Haar Baasje Op Een Motorfiets, En Je Moet Het Zien! En Dit Wordt Ware Vriendschap Genoemd!
De teef Lexus houdt ervan om op een motorfiets te rijden, vooral off-road. Reizen door de zandduinen van Little Sahara in Utah met haar meester is iets waar de teef het meest van houdt.  Bekijk de video op de volgende pagina.  Deze video zal je doe

Grote Bange Ogen Kijken Soms In Wat Vreemde Plaatsen. Maak Kennis Met Enkele Van Onze Meest Bizarre Fobieën.
Angst is een van de lastigste gevoelens die ons bijna elke dag vergezellen. We zijn bang voor slangen, spinnen, artsen, of een plotselinge stijging in koers van de frank. Soms kan de bron van onze angsten en fobieën een beetje… tactloos zijn.

Verkleed Als Spiderman Helpt Hij Elke Nacht De Daklozen! Zijn Gedrag Toont Aan Dat Ieder Van Ons Een Superheld Kan Zijn!
Deze 20-jarige man trekt elke dag een Spiderman kostuum aan en gaat de straat op om de armen te helpen. Overdag werkt hij als barman. Hij wil niet meer informatie bekend maken. Hij wil zo lang mogelijk anoniem blijven.  “Ik heb geleerd dat ied