10 vreemde activiteiten die je slimmer maken!

Neurobica staat ook wel bekend als hersentraining of de hersenenoefening. Het is gebaseerd op het gebruik van alle zintuigen. Hierdoor worden de hersenen gestimuleerd, krijgt sterkere neurologische verbindingen en wordt dus minder snel oud. Een goed geheugen en feitenassociatie is handig voor het dagelijks leven.

Doe gewoon een paar eenvoudige oefeningen en je zult zien dat je hersenen in staat zijn om meer te doen en beter in vorm zullen zijn!1. Poets je tanden met de andere hand.

Als je de rechter gebruikt, gebruik dan nu de linker. Gebruik je linkerhand om de tube tandpasta te openen en te smeren, en ga dan je tanden poetsen. Dit zal ervoor zorgen dat de niet-dominante hersenhelft wordt gestart en meer neurologische verbindingen aanmaakt.

brush-18729_960_720


2. Neem een douche met je ogen dicht.

Vertrouw op je tastzin en het geheugen. Je verbetert de signaalsterkte van de tastzin om je hersenen te verbeteren.

man-979980_960_720

3. Verander je ochtendroutine

Deze eenvoudige oefening verhoogt de hersenactiviteit. Stem af op een andere zender, ontbijt en kleed je aan in een andere volgorde dan gebruikelijk, neem de hond mee op een wandeling langs een andere route.

break-18987_960_720


bron : brightside.me

Facebook Comment
Hij Was Doodsbang Toen Hij Naar Die Foto Keek. Kun Jij Zien Wat Er Achter Zijn Rug Is?
De foto hieronder komt uit 1972. Deze trouwfoto werd meer dan 40 jaar geleden genomen in Schotland. Op het eerste gezicht zie je niet iets dramatisch, maar kijk nog eens! Kijk naar de man aan de rechterkant. Iets verbergt zich achter zijn rug! Er staArtsen waarschuwen: laat je hond niet je gezicht likken! De gevolgen kunnen heel ernstig zijn!
Het contact met speeksel van een dier roept bij sommige walging op en bij anderen plezier. Hondenliefhebbers geloven dat het huisdier zijn gevoelens op deze manier wil uiten en dat ze hem niet moeten verbieden dat te doen. Het is in feite een van de

Lang afgevraagd wat deze vrouw maakt… De waarheid heeft mij verrast!
Een reclame voor een product, is het belangrijkste… gevoel voor humor :). Bekijk het en ik kwam met het idee van de maker van het bekende merk (die – raadsel waarvan de oplossing aan het eind filmpje :) ).

Het leven vóór en na een bruiloft. Bekijk de foto’s die alles laten zien wat je te wachten staat :)
Liefde, het begin van een relatie, de eerste afspraakjes en elkaar leren kennen, zijn een geweldige tijd. Onze levens zijn echter vaak verdeeld in “voor” en “na”. Een van de grootste keerpunten is het huwelijk. Sommige mensen