Zo zagen fruit en groente er uit voordat mensen begonnen ze te kweken


4. Wortels

De vroegst bekende wortels werden in de tiende eeuw in Perzië en Azië gekweekt. In het begin waren ze wit of paars en hadden dunne wortels, die na verloop van tijd de bekende wortelkleur kregen. Op dit moment hebben wortels behalve een oranje kleur ook een betere smaak, kunnen langer worden bewaard, en hebben een grotere wortel.

36

37


5. Mais

Dit is de meest bekende plant uit Amerika en is naast aardappelen een hoofdbestanddeel van ons dieet. De kleine zaden werden zorgvuldig geselecteerd omdat de overleving van de mens van hun aantal afhing. Op dit moment is mais 1000 maal groter dan 9000 jaar geleden, en zijn ze gemakkelijker te schillen. De grootste verandering in de grootte van de mais kwam in de vijftiende eeuw, toen kolonisten uit Europa ze begonnen te kweken.

38 39


6. Perzik

De wilde vruchten zijn zo groot als een kers en vrij zuur. De gekweekte exemplaren worden wel 64 keer zo groot en zijn veel zoeter.

40 41

 bron : businessinsider.com

Artsen dringen er bij ouders op aan om de melktanden van hun kinderen niet weg te gooien. Ze zouden ooit hun leven kunnen redden!
De eenvoudigste manier om melktanden te bewaren is in een afgesloten container of door gebruik te maken van de diensten van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de opslag van tanden. De melktanden ondergaan een proces van cryopreservatie (ze wordenEen Australische visser zag iets vreemds op het water drijven. Het bleek iets verrassend gewoons te zijn
Wanneer een walvis sterft, zal het enorme slappe lichaam met de buik omhoog gaan drijven. Binnenin begint het rottingsproces te werken, waarbij bacteriën de voedselresten in het spijsverteringskanaal afbreken. Dit proces gaat gepaard met chemische r

Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!
Tijdens de hoorzitting keek hij Alyssa recht in de ogen, en zei: “Je hebt de keuze: Of je gaat naar de gevangenis of je ervaart wat Moose heeft ervaren. Ik stuur je voor 8 uur naar een afvalstortplaats. Dit zal de meest walgelijke en stinkende

Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!
3. Giet de afgekoelde gekleurde gelatine erin. Zet hem onder een scherpe hoek neer (dan zal het effect van de kleuren beter zijn) en laat het afkoelen. 4. Wanneer het stijf is, giet er dan een anders gekleurde laag gelatine bij in. Voor de andere kle