Zo zagen fruit en groente er uit voordat mensen begonnen ze te kweken

Vraag je je wel eens af waarom mensen eeuwen geleden vaak honger hadden? Dat was omdat ze toen nog maar net bezig waren landbouw te leren. Zoals je weet groeiden alle nu geteelde groenten en fruit ooit als wilde planten, en dat is nog steeds zo. Hun vruchten zijn kleiner en minder sappig.

En ze zijn niet genetisch veranderd, maar door selectie en de verscheidenheid aan zaden door de mens die ze kweekten om zo voor de best mogelijke omstandigheden te zorgen. Het werk van de mens heeft bij veel planten resultaten opgeleverd. Dankzij het harde werk van vele generaties, kunnen we nu van heerlijke en grote vruchten genieten.1. Watermeloen

Een schilderij uit de zeventiende eeuw van Giovanni Stanchi toont een watermeloen die compleet verschilt van die van vandaag. In de grote watermeloen is alleen maar een beetje vruchtvlees te zien. Moderne watermeloenen hebben veel meer zoet vruchtvlees dat heerlijk verfrissend is.

30

31


2. Bananen

Bananen verschenen ongeveer 10.000 jaar geleden voor het eerst op het menu van de mens. Ze hadden een grote pit in het midden en waren erg hard. Ze zijn in Papoea-Nieuw-Guinea nog steeds te vinden. De bananen die we nu elke dag eten hebben weinig pitten, en veel voedzame vruchtvlees en voedingsstoffen.

32 33


3. Aubergine

De wilde planten lijken nauwelijks meer op degene die wij eten. Ze zijn klein en kunnen doorns hebben. Selectief kweken heeft ons in staat gesteld om grote vruchten met kleine zaden te verkrijgen.

34 35bron : businessinsider.com

Hij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.
Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk. AlsDe geheim achter de schilderij! Zie hoe het echt werkt bij geweldige artiesten!
Geavanceerde technologie laat je de kleinste veranderingen zien tijdens de formatie van het werk. Met dank aan de laser scanner, daardoor kan je zien wat er onder het schilderij zit. Het verstopt niet eens de kleinste fouten en correcties! 1. Isabell

Denk jij te weten wat op de bodem van het water ligt? Kijk hoe ver je er naast kan zitten!
Je weet eigenlijk nooit wat op de bodem van het water kan liggen… Soms krijg je het allen voor elkaar om even te gluren. Deze foto’s tonen de geheimen van de onderwaterleven aan en kan u herinneren aan hoe weinig wij weten wat er onder oppervlakt

Artsen waarschuwen: laat je hond niet je gezicht likken! De gevolgen kunnen heel ernstig zijn!
Het contact met speeksel van een dier roept bij sommige walging op en bij anderen plezier. Hondenliefhebbers geloven dat het huisdier zijn gevoelens op deze manier wil uiten en dat ze hem niet moeten verbieden dat te doen. Het is in feite een van de