Heb je je ooit afgevraagd waarom een hond in cirkels ronddraait voordat hij gaat liggen? Wij weten het!

Elk dier heeft zo zijn eigen gewoonten. We denken dat deze kleine eigenaardigheden die onze huisdieren hebben, gewoon lief zijn. Maar, zo blijkt, hun gedrag zijn de overblijfselen van de oude voorouders. Door de eeuwen van evolutie verworven gewoonten zijn niet zo gemakkelijk te vergeten, omdat ze de doorslag gaven om te overleven.

Het in cirkels lopen van honden voordat ze naar bed gaan, of het nu in hun bed is of op een andere plaats waar ze van plan zijn een dutje te doen, heeft zijn oorsprong in de dagen dat honden nog in het wild leefden.

 Wanneer een in het wild levende hond wat rust wilde krijgen, zocht het naar de juiste plaats, die droog en warm was. Dergelijke plaatsen zijn ook favoriet bij andere dieren, zoals slangen. Dat is de reden waarom honden de neiging hebben om te draaien en te stampen op de plaats waar ze willen slapen.

bhmpics.com

2

Eerder werd deze methode door hen gebruikt om giftige dieren die een potentiële bedreiging voor hen was, af te schrikken. Tegenwoordig is dergelijk gedrag niet nodig, vooral niet wanneer honden op een bed in een warm huis slapen. De door hun voorouders ontwikkelde reflexen blijven echter. De volgende keer dat je hond zich zo zal gedragen, hoe je je geen zorgen te maken, hij is gewoon op zoek naar de beste en veiligste plek om te kunnen slapen ;)

deviantart.net

sleeping_dog_by_shamaya_wolf-d55pvnc

Pagina 1 van 1


bron : omgfacts.com

Maak kennis met Patrick – de oudste, lieve wombar in de wereld!
Wombats zijn quadrupedal buideldieren, van oorsprong uit Australië. Deze kleine, gedrongen, harige wezens lijken op kleine cavia’s, zodat ze zijn veel groter. Wombat Patrick is de oudste vertegenwoordiger van deze soort in gevangenschap leven.Deze eend was niet in staat om haar kinderen te redden! Gelukkig was er iemand om haar te helpen met dit!
De baby’s waren in serieuze problemen! Als wij de eend niet hielpen, wisten de mensen niet hoe het was afgelopen. De eendjes waren te klein om zichzelf te kunnen redden.   De moeder keek hulpeloos toe. Ze wilden hoeveel het ook zo kosten helpe

Dit huis ziet er vervallen uit, maar het interieur is buitengewoon. Je zult nooit raden welk muziekster de eigenaar is
Het is een enorme vergissing om een boek te beoordelen aan de hand van de omslag, want daarmee zou je de ongelooflijke inhoud ervan kunnen missen. Hetzelfde geldt voor huizen. Soms is de buitenkant niet erg indrukwekkend, maar kan het zich beroemen o

Deze Magische Plaats Ziet Eruit Als Iets Uit Een Droom, Maar Hij bestaat Echt!
Dit is geen droom of een sci-fi film. Hitachi Seaside Park bestaat echt! Wil je er naartoe gaan? Het Hitachi Seaside Park in Japan heeft mooie magische bloemen, Nemophila genoemd, die elk jaar in het vroege voorjaar bloeien. Het park is 190 hectare g