Een oudere man poseerde voor foto’s met zijn 12-jarige vrouw. Voorbijgangers konden hun emotionele reacties niet bedwingen!

De YouTuber Coby Persin is een wereldberoemd provocateur. Maar bij zijn experimenten heeft hij wel altijd een specifiek doel in het achterhoofd. Hij wil de reacties van mensen op ongewone situaties laten zien, en de aandacht vestigen op de echt belangrijke zaken. Wat in sommige landen de norm is, wordt door anderen als onaanvaardbaar en ziekmakend beschouwd.
Zijn experiment was heel eenvoudig. Een 65-jarige man gekleed in een bet pak poseerde voor foto’s met een klein meisje, gekleed in een trouwjurk. Voorbijgangers reageerden onmiddellijk. Hun gezichtsuitdrukkingen vertelde meer dan woorden ooit zouden kunnen zeggen. En er reageerden velen.Het doel van het experiment was om het enorme probleem van het gedwongen huwelijk van jonge meisjes te laten zien. Elk jaar worden 33.000 meisjes van soms niet ouder dan 6 jaar gedwongen om met veel oudere mannen te trouwen. Als de ouders van het meisje akkoord gaan, is het volkomen legaal!

youtube.com

ślub2


Zoals je in de video kunt zien, zijn dit soort dingen voor New Yorkers onaanvaardbaar. Men reageert scherp – ze trekken het meisje weg en willen de man bij de politie aangeven, zij geloven dat hij ziek is. Ze vragen waar haar moeder is. Hun opwinding moest door de beveiliging worden gesust.

youtube.com

ślub


Kijk zelf maar, en denk eraan dat dit soort dingen elke dag gebeuren met toestemming van hun ouders.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Ze deed een plastic zak over haar hoofd en begon haar make-up te doen. Toen hem er weer afdeed, was ik sprakeloos!
Trends in make-up veranderen in snel tempo en het is soms moeilijk om bij te blijven. Je moet overal bovenop zitten om bijvoorbeeld te weten welke oogschaduw of lippenstift dit seizoen in is. Natuurlijk volgen niet alle dames blindelings de trends. SWijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.
Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op h

Ben jij dapper? Zo niet, blijf dan ver van deze plaatsen vandaan!
Er zijn veel plaatsen in de wereld waar mensen niet welkom zijn. Het is een geweldige set voor horror en nachtmerries. Maar als jij dapper bent, geven wij graag een lijst met plaatsen die jij kan bezoeken. Kies welke jij wil! Kies welke jij wil! 1. E

Ze deed klimop in de sokken en deed ze in de wasmachine. Toen ze de was eruit haalde, was ze verbaasd dat deze onopvallend plant zulke eigenschappen heeft!
Iedereen herkent vast wel de groene klimplanten op onderstaande foto’s. Ze groeien vaak in parken, bossen, tuinen en begraafplaatsen. Ze sieren de muren van huizen, balkons en pergola’s. Ze houden van schaduwrijke plaatsen, en groeien daa