Een oudere man poseerde voor foto’s met zijn 12-jarige vrouw. Voorbijgangers konden hun emotionele reacties niet bedwingen!

De YouTuber Coby Persin is een wereldberoemd provocateur. Maar bij zijn experimenten heeft hij wel altijd een specifiek doel in het achterhoofd. Hij wil de reacties van mensen op ongewone situaties laten zien, en de aandacht vestigen op de echt belangrijke zaken. Wat in sommige landen de norm is, wordt door anderen als onaanvaardbaar en ziekmakend beschouwd.
Zijn experiment was heel eenvoudig. Een 65-jarige man gekleed in een bet pak poseerde voor foto’s met een klein meisje, gekleed in een trouwjurk. Voorbijgangers reageerden onmiddellijk. Hun gezichtsuitdrukkingen vertelde meer dan woorden ooit zouden kunnen zeggen. En er reageerden velen.Het doel van het experiment was om het enorme probleem van het gedwongen huwelijk van jonge meisjes te laten zien. Elk jaar worden 33.000 meisjes van soms niet ouder dan 6 jaar gedwongen om met veel oudere mannen te trouwen. Als de ouders van het meisje akkoord gaan, is het volkomen legaal!

youtube.com

ślub2


Zoals je in de video kunt zien, zijn dit soort dingen voor New Yorkers onaanvaardbaar. Men reageert scherp – ze trekken het meisje weg en willen de man bij de politie aangeven, zij geloven dat hij ziek is. Ze vragen waar haar moeder is. Hun opwinding moest door de beveiliging worden gesust.

youtube.com

ślub


Kijk zelf maar, en denk eraan dat dit soort dingen elke dag gebeuren met toestemming van hun ouders.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Schoolkinderen beschilderden de doodskist van een overleden 18-jarige. Ze deden dat vanwege een heel trieste reden
De achttienjarige Laura Hillier uit Burlington leed al een paar jaar aan leukemie. Helaas was ze niet in staat de ziekte te overwinnen en stierf in januari van dit jaar. Al haar vrienden van school woonden haar begrafenis bij. Ze besloten de witte kiEen kleine Rottweiler daagde z’n moeder uit voor een wedstrijdje touwtrekken. Het ziet er ontzettend grappig uit :)
Rottweilers hebben bij leken niet de allerbeste reputatie. Veel mensen denken dat het gevaarlijke en onvoorspelbare honden zijn, die zich op elk moment van hun slechtste kant kunnen laten zien. Dit stereotype is bijzonder oneerlijk. In werkelijkheid

Kijk hoe je jouw gezondheid kunt vaststellen op basis van de kleur van je nagels. Je wilt niet weten wat geel betekent!
Niet iedereen weet dat vingernagels de conditie van het lichaam laten zien. Als je een verborgen gezondheidsprobleem hebt, dan kunnen vingernagels laten zien dat er iets mis is. Het is een waarschuwing die niet mag worden onderschat. Hoewel ze tussen

De baby’s van een witte leeuw en een witte tijger. Dit zijn waarschijnlijk de mooiste dieren ter wereld!
Er wordt geschat dat er 1.200 witte tijgers en ongeveer 300 witte leeuwen op de wereld zijn. Het zijn zeker de meest zeldzame soort katten in de wereld! Vorig jaar was er een speciale gebeurtenis bij het T.I.G.E.R.S. Sanctuary. Er werden vier prachti