32 voorbeelden van Japanse objecten die geen erg zinvolle toepassing kennen.

Japan is een land van vele culturele tradities, ongelooflijke gerechten en hartelijke, warme mensen. Het is ook een plek waar je veel gekke dingen kunt vinden die gemaakt zijn voor “gebruik door de consument” – maar niet alles wordt echt zinvol gebruikt.

Dit soort producten worden chindōgu genoemd, wat “buitengewone producten” betekent. Terwijl de meeste producten werkelijk dagelijkse problemen oplossen, hebben deze chindōgu geen echte toepassing – en dat is de hele filosofie van deze objecten.

Kijk naar deze 32 prachtige voorbeelden van bijzondere producten. Nummer 25 is voor mij echt onbegrijpelijk :P.1. Miniparaplu’s speciaal voor vrouwen die hun voeten willen beschermen tegen de regen.

[Tofugu]

12. “Liberation Wrapper” – in het bijzonder voor vrouwen die hun mond willen bedekken tijdens het eten.

[L7 World]

23. Kussens gevormd als de schoot van een meisjes – speciale slaapkussens voor zakenmensen.

[Japan Trend Shop]

3
Vervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.Dit mysterieuze bos telt 400 kromme bomen. Onderzoekers worden geintrigeerd door dit grote mysterie!
In het Poolse Voivodeship staat een klein dennenbos met 400 bijzondere bomen. Elk van hen is vervormd doordat de stam een kleine boog vormt. Bijna allemaal zien ze er hetzelfde uit! Vermoedelijk werden deze pijnbomen geplant in de jaren 1930 op een t

Vreselijke, glazen loopbrug. Zal je door deze durven te lopen?
Deze glazen brug, 180 meter hangend boven de grond, maakt zeker indruk! De constructie schommelt door de sterke windstoten! De vreselijk brug bevindt zich in provincie Huan in China. Ze verbindt twee rotsachtige pieken en is een echte nachtmerrie voo

Dit meisje offerde haar lange haren op om een pruik voor kankerpatiënten te maken! Niet iedereen was bereid om haar nieuwe look te accepteren!
Jetta Fosburg van Dayton is een tienjarig meisje met een groot hart. Ze had mooi, lang haar, dat in een periode van jaren was gegroeid. Ze besloot om het te doneren aan de stichting “Pruiken voor Kinderen”, die pruiken maakt voor kinderen