32 voorbeelden van Japanse objecten die geen erg zinvolle toepassing kennen.

Japan is een land van vele culturele tradities, ongelooflijke gerechten en hartelijke, warme mensen. Het is ook een plek waar je veel gekke dingen kunt vinden die gemaakt zijn voor “gebruik door de consument” – maar niet alles wordt echt zinvol gebruikt.

Dit soort producten worden chindōgu genoemd, wat “buitengewone producten” betekent. Terwijl de meeste producten werkelijk dagelijkse problemen oplossen, hebben deze chindōgu geen echte toepassing – en dat is de hele filosofie van deze objecten.

Kijk naar deze 32 prachtige voorbeelden van bijzondere producten. Nummer 25 is voor mij echt onbegrijpelijk :P.1. Miniparaplu’s speciaal voor vrouwen die hun voeten willen beschermen tegen de regen.

[Tofugu]

12. “Liberation Wrapper” – in het bijzonder voor vrouwen die hun mond willen bedekken tijdens het eten.

[L7 World]

23. Kussens gevormd als de schoot van een meisjes – speciale slaapkussens voor zakenmensen.

[Japan Trend Shop]

3
Sprawdź, co dzieje się z ciałem, gdy rzucisz palenie
Onderzoek van deskundigen heeft al jaren geleden aangetoond dat roken zeer schadelijk is en verschrikkelijke gevolgen heeft. Voor velen lijkt stoppen met roken een enorme uitdaging te zijn, vooral vanwege het psychologische aspect. Rokers vinden hetHoeveel ben jij waard? Denk na voordat je antwoordt!
Hier is een kort verhaal over de zoektocht naar jouw eigenwaarde en een gebrek aan zelfvertrouwen, die je leven kan beïnvloeden. Het zal je er heel anders naar doen kijken.   Er kwam eens een jongeman naar een oude wijze man en zei: “Meester,

Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…
Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mam

Een gigantische kat is tevoorschijn gekomen op Google Maps. Niemand weet hoe hij hier is gekomen!
Vaak gebeuren er op Google Maps rare dingen, maar het blijft een menselijk concept. Begin van de maand in Hobson by, Nieuw-Zeeland (dichtbij Auckland), er kwam een vorm van kat! Raar, is het niet? Daarom hebben wij het verhaal van dichterbij gekeken.