Een arme visser vonden deze schat in de oceaan. Hij bewaarde het 10 jaar lang onder zijn bed, tot hij er op een dag achter kwam hoeveel het waard is

Palawan, een eilandje in de Filippijnen, bezit een grote rijkdom aan zeeleven. Ongeveer 45% van het visaanbod in Manila (de hoofdstad van het land) is afkomstig uit dit gebied. De wateren rond het eiland zijn ook rijk aan iets anders. Ze staan bekend om de aanwezigheid van grote hoeveelheden oesters die parels in hun schelpen bevatten.

Een Filipijnse visser bracht onlangs een enorme schelp mee naar de stad. Zoals je wel kunt raden, zat daar een parel in. Het werd al snel beschouwd als de grootste parel die tot aan vandaag is gevonden. Hij is 62 cm breed en 30 centimeter lang. En hij weegt 34 kg.

worlds-biggest-natural-pearl2


Wat grootte betreft overtreft hij met gemak de parel die als recordhouder in het Guinness Book of World Records staat – de Parel van Allah (die in dezelfde regio is gevonden). Geen wonder dat sommigen dit stukje land de Parel van de Oriënt noemen.

De vorige recordhouder, de Parel van Allah, werd in 1934 naar boven gehaald.

giant-pearl


Het bleek dat de man de schat al meer dan 10 jaar geleden had gevonden.
Tijdens een storm kwam hij aan het anker van zijn boot vast te zitten. De visser was nogal bijgelovig en bewaarde hem onder zijn bed, in de hoop dat het hem veel succes zou brengen.

De huidige recordhouder weegt 34 kilo. Ben je ook benieuwd hoeveel hij waard is? Ga naar de volgende pagina om erachter te komen!

worlds-biggest-natural-pearlbron : elitereaders.com

Weet je wat er in fruityoghurt zit? Als je ervan houdt kun je dit maar beter niet lezen!
Voor veel mensen is yoghurt een gezond en voedzaam tussendoortje. We geven het graag aan onze kinderen en eten het elke dag. Wanneer we op dieet zijn, eten we het nog steeds graag, omdat we denken dat we iets gezonds eten met weinig calorieën. We kiEen agressieve leraar wilde dit meisje slaan, en toen deed ze iets ongelooflijk! Ik was totaal verrast door haar reactie!
Geweld en vernedering van studenten zijn niet ongebruikelijk. Agressie kan vele vormen aannemen. Meestal begint het met bespotten en denigrerende beledigingen en eindigt het met mishandeling en intimidatie. Soms leraren misbruiken kinderen, maar soms

Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat telt is hoe oud je je voelt! Deze foto’s bewijzen het!
Het is nooit te laat om veel plezier hebben. Iedereen weet dat gekte en plezier wordt geassocieerd met de jeugd. Maar niet elke ouder wordende persoon wordt chagrijnig en bitter of, nog erger, gek! Ze behouden hun gevoel voor humor en accepteren hoe

Hoewel hij slechts 23 jaar oud was, zorgde hij zonder aarzeling voor zijn zieke overgrootmoeder
Veel mensen klagen over jonge mensen die alleen maar naar hun telefoons staren en geen aandacht hebben voor de wereld om hen heen. Dat is niet helemaal waar. Het zijn verwende kinderen, net als de meeste oudere mannen. Maar dat geldt niet voor iedere