Een arme visser vonden deze schat in de oceaan. Hij bewaarde het 10 jaar lang onder zijn bed, tot hij er op een dag achter kwam hoeveel het waard is

Palawan, een eilandje in de Filippijnen, bezit een grote rijkdom aan zeeleven. Ongeveer 45% van het visaanbod in Manila (de hoofdstad van het land) is afkomstig uit dit gebied. De wateren rond het eiland zijn ook rijk aan iets anders. Ze staan bekend om de aanwezigheid van grote hoeveelheden oesters die parels in hun schelpen bevatten.

Een Filipijnse visser bracht onlangs een enorme schelp mee naar de stad. Zoals je wel kunt raden, zat daar een parel in. Het werd al snel beschouwd als de grootste parel die tot aan vandaag is gevonden. Hij is 62 cm breed en 30 centimeter lang. En hij weegt 34 kg.

worlds-biggest-natural-pearl2


Wat grootte betreft overtreft hij met gemak de parel die als recordhouder in het Guinness Book of World Records staat – de Parel van Allah (die in dezelfde regio is gevonden). Geen wonder dat sommigen dit stukje land de Parel van de Oriënt noemen.

De vorige recordhouder, de Parel van Allah, werd in 1934 naar boven gehaald.

giant-pearl


Het bleek dat de man de schat al meer dan 10 jaar geleden had gevonden.
Tijdens een storm kwam hij aan het anker van zijn boot vast te zitten. De visser was nogal bijgelovig en bewaarde hem onder zijn bed, in de hoop dat het hem veel succes zou brengen.

De huidige recordhouder weegt 34 kilo. Ben je ook benieuwd hoeveel hij waard is? Ga naar de volgende pagina om erachter te komen!

worlds-biggest-natural-pearlbron : elitereaders.com

Ze Kocht Een Paar Citrusvruchten En Haalde Het Vruchtvlees Eruit. Vervolgens Goot Ze Er Gekleurde Gelei In. Het Resultaat? Geweldig!
Ik denk dat de meesten van jullie wel van smakelijke vruchtengelei houden. Ze roepen aangename herinneringen op van de zorgeloze kindertijd waar mensen graag aan terugdenken. Hun grootste voordeel is het gemak om het te maken en de onweerstaanbaar leHij deed specie in een rubberen handschoen. Als je ziet wat hij daarmee maakte, zult je versteld staan!
Tuinliefhebbers hebben op warmere dagen vaker de neiging in de tuin te werken. Het is een goed moment voor het zaaien van zaad, de grond te schoffelen of de plantenresten na de winter te verwijderen. Hoewel de komende weken veel werk zullen brengen,

Ze verbond 4 metalen containers met elkaar. Toen ik het resultaat zag, was ik sprakeloos van verbazing!
Claudie Dubreuil uit Quebec in Canada staat bekend om het uitvoeren van niet-standaard projecten. Ze gebruikt graag verschillende materialen en komt met ecologische oplossingen. Haar bedrijf – Collections Dubreuil – heeft al een heleboel

Het leven vóór en na een bruiloft. Bekijk de foto’s die alles laten zien wat je te wachten staat :)
Liefde, het begin van een relatie, de eerste afspraakjes en elkaar leren kennen, zijn een geweldige tijd. Onze levens zijn echter vaak verdeeld in “voor” en “na”. Een van de grootste keerpunten is het huwelijk. Sommige mensen