14 voedingsmiddelen die niet in de koelkast bewaard moeten worden

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die snel bederven wanneer ze buiten de koelkast worden bewaard, zoals vlees en zuivelproducten. Er zijn ook soorten voedsel, die niet in de koelkast thuis horen.

Als je ooit met een kamergenoot ruzie hebt gemaakt over de vraag of tomaten, olijfolie of boter op een lage temperatuur bewaard moet worden, lees dan dit artikel om aan al jouw onzekerheden een eind te maken.1. Brood

Hoewel het bewaren van brood in de koelkast de versheid kan verlengen, zullen we het niet aanraden. Brood dat in de koelkast wordt bewaard verliest zijn smaak. Het is beter om te investeren in een broodzak en de hoeveelheid brood te kopen die juist voldoende is om aan de behoeften van het huishouden te voldoen.

lodowka1


2. Koffie

Koffie moet in een droge, luchtdichte verpakking worden bewaard. In de koelkast zal het niet alleen de geur van andere producten opnemen, maar ook vocht. Het geeft overigens ook een sterk aroma af, dat door ander voedsel kan worden geabsorbeerd.

lodowka2


3. Tomaten

Onder koude omstandigheden blijven tomaten niet lang stevig, en verliezen ze smaak en kleur. Bewaar ze in een mand naast het fruit of op de vensterbank. Als je je zorgen maakt over de versheid, koop dan gewoon de hoeveelheid fruit die je in een paar dagen op kunt eten.

lodowka3


4. Uien

Deze groente wordt onder invloed van vocht en schimmel zacht, en daarom is de koelkast, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, er niet de beste plek voor. Kies er in plaats daarvan voor om het op een droge en donkere plaats te bewaren – en dat kan weer de kelder zijn.

lodowka4
25 schokkende beelden die laten zien dat de wereld door een ernstig gevaar wordt bedreigd. Laten we eindelijk beginnen aandacht te schenken aan wat er om ons heen gebeurt!
Ecologie en de bescherming van het milieu zijn de laatste tijd erg populair geworden, waar bijna iedereen wel van heeft gehoord, maar slechts weinigen weten hoe milieubescherming moeten worden gedaan. De toestand van het milieu is erg slecht geworden10 vreemde bruiloft tradities uit de hele wereld. No. 5 verslaat ze allemaal!
Het huwelijk is een instelling die al eeuwen bekend is. Het kent verschillende periodes van gelukzaligheid en perioden van stress. Een ding is zeker, de bruiloft zelf is een prachtige gebeurtenis, die je niet meer zult vergeten. Het is een combinatie

Honden spelen ook verstoppertje. Ze zijn er niet bijzonder goed in!
Honden besluiten soms zich te verbergen voor hun eigenaars. De meest waarschijnlijke reden is dat ze op slippers hebben gekauwd of een vaas gebroken. De camouflage vaardigheden van de hond zijn echter niet de best ontwikkelde. Hier zijn een paar goed

Wanneer je deze coördinaten in Google Maps invoert dan komt er iets verrassend! Probeer het uit!
Onder specifieke coördinaten op Google Maps, kan je iets geweldig zien. Midden in de Afrikaanse wildernis, is een dragende vliegtuig! Waarom is het daar? Laat het me het je uitleggen! (science.viralnova.com)