14 voedingsmiddelen die niet in de koelkast bewaard moeten worden

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die snel bederven wanneer ze buiten de koelkast worden bewaard, zoals vlees en zuivelproducten. Er zijn ook soorten voedsel, die niet in de koelkast thuis horen.

Als je ooit met een kamergenoot ruzie hebt gemaakt over de vraag of tomaten, olijfolie of boter op een lage temperatuur bewaard moet worden, lees dan dit artikel om aan al jouw onzekerheden een eind te maken.1. Brood

Hoewel het bewaren van brood in de koelkast de versheid kan verlengen, zullen we het niet aanraden. Brood dat in de koelkast wordt bewaard verliest zijn smaak. Het is beter om te investeren in een broodzak en de hoeveelheid brood te kopen die juist voldoende is om aan de behoeften van het huishouden te voldoen.

lodowka1


2. Koffie

Koffie moet in een droge, luchtdichte verpakking worden bewaard. In de koelkast zal het niet alleen de geur van andere producten opnemen, maar ook vocht. Het geeft overigens ook een sterk aroma af, dat door ander voedsel kan worden geabsorbeerd.

lodowka2


3. Tomaten

Onder koude omstandigheden blijven tomaten niet lang stevig, en verliezen ze smaak en kleur. Bewaar ze in een mand naast het fruit of op de vensterbank. Als je je zorgen maakt over de versheid, koop dan gewoon de hoeveelheid fruit die je in een paar dagen op kunt eten.

lodowka3


4. Uien

Deze groente wordt onder invloed van vocht en schimmel zacht, en daarom is de koelkast, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, er niet de beste plek voor. Kies er in plaats daarvan voor om het op een droge en donkere plaats te bewaren – en dat kan weer de kelder zijn.

lodowka4
Zelfs De Buren Had Geen Idee Wat Er Verborgen Was In Het Huis! Het Is Moeilijk Te Geloven Dat Het Nu Te Koop Staat!
Als je op zoek bent naar je eigen plekje, hebben we een echte kans voor je! Het huis dat je hier ziet staat eindelijk te koop! Oppervlakkig gezien ziet het er heel normaal uit, maar zodra je de drempel overgaat voel je je als in een sprookje. Momente21 situaties waarbij de werkelijkheid afwijkt van onze verbeelding. Van nummer 4 was ik ondersteboven.
Hoe vaak heb je eten besteld omdat je een fraai afgebeelde maaltijd in een advertentie zag. Advertenties wijken vaak af van wat we echt krijgen. Hier kun je zien hoe onze verwachtingen afwijken van de werkelijkheid, en dat gaat niet alleen over eten,

Hij deed 500 gram kaas, een ei en bloem in een kom. Het resultaat is een geweldige aanvulling op elk gerecht. Gewoon lekker!
Onderzoekers van de Universiteit van Michigan lieten zien dat kaas behoorlijk verslavend is. Het is toegevoegd aan een groep stimulantia, net zoals koffie of chocolade. Dr. Neal Bernard heeft zelfs geprobeerd het melkcrack te noemen :). Hoewel de ver

Een verzorger moet weer nieuwe weesjes gaan helpen, maar de reactie van deze kleine kangoeroe zal je hart raken
Australië heeft een groot probleem met kangoeroes die de weg op springen. Ondanks hun kracht en flexibiliteit hebben de dieren helaas in veel gevallen geen enkele kans tegen de snel rijdende auto’s. Het gebeurt vaak dat de volwassen kangoeroes jon