Een jong stel vocht maandenlang voor het leven van hun geliefde hond. Je moet zien hoe dit buitengewone verhaal eindigde!

Hondenbezitters behandelen hun viervoeters vaak niet als dieren, maar als familieleden. Dat komt door hun grote liefde en genegenheid voor huisdieren, die volgens hen dezelfde behandeling verdienen als mensen. Het leven van de hond Athena werd door zulke mensen gered. De eigenaren van Athena waren gelukkig en verliefd op elkaar, en toen ze op huwelijksreis gingen hadden ze niet verwacht dat ze hun hond na terugkomst ziek zou aantreffen.
De hond leed echter aan een verlamming van alle vier de ledematen. De hond werd onmiddellijk naar de dierenarts gebracht, die een verschrikkelijke diagnose vaststelde: de neurologische ziekte Wobbler Syndroom. Helaas is deze ziekte erg moeilijk te behandelen, zodat de kans dan Athena weer normaal zou kunnen lopen erg klein was.


De verlamde hond had zonder twijfel de hulp van mensen nodig.

Bildschirmfoto-2016-01-28-um-11.53.35-622x310


De eigenaren konden zich niet voorstellen de hond te laten inslapen, dus gingen ze de moeilijke strijd aan om haar beter te maken. De dierenarts waarschuwde hen dat als de hond niet binnen drie weken zou beginnen te lopen, haar kans op herstel heel erg klein was. Dat ontmoedigde hen echter niet en de daaropvolgende maanden waren ze bezig met het verzorgen en beter maken van Athena.

De eigenaren wijdden een groot deel van hun dagelijkse tijd aan de zorg voor de zieke Athena.

Bildschirmfoto-2016-01-28-um-11.53.47-622x310


De hond kon niet zelf eten, en daarom vermaalden ze al haar maaltijden en voedden haar met een lepel. Het maken van een wandeling werd opgelost met behulp van luiers. Behalve hun liefdevolle zorg, gaven de eigenaren het dier ook een revalidatie. Zij masseerden de poten van Athena dagelijks, om de zenuwen te stimuleren. Helaas was de hond na vier maanden van proberen nog steeds niet in staat om te lopen, maar niemand dacht eraan om op te geven. Toen werd ieders geduld beloond en gebeurde er een klein wonder…

In tegenstelling tot de pessimistische voorspellingen, kreeg de hond uiteindelijk haar kracht terug.

Bez-nazwy-1
bron : youtube.com

20 ontroerende foto’s die je aan het denken zetten. Bereid je voor op een heleboel drama!
De meeste mensen zijn geneigd om alleen te merken wat ze missen. Ze waarderen zelden wat ze al hebben. Zij richten zich op het ontbreken van goederen of hebben de positieve aspecten van hun leven niet in de gaten. Ze hebben het gevoel dat ze ongelukk9 van de duurste rassen ter wereld. Je zult niet geloven hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor een puppy!
Als mensen in de loterij spelen speculeren ze graag en dromen over wat ze voor zichzelf zouden kopen met dat geld. Een razendsnelle auto, een reis naar exotische landen of misschien toch een boot? En hoe zit het met een hond… Tja, misschien is

De dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.
Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over ee

De ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediënten in de producten van Johnson & Johnson!
Voor elke moeder is de gezondheid van een kind het belangrijkste, dus vrouwen doen er alles aan om zich te verzekeren van de beste producten voor hun kinderen. Dat is geen eenvoudige taak, want het gevaar ligt overal op de loer, zelfs in producten di