Een jong stel vocht maandenlang voor het leven van hun geliefde hond. Je moet zien hoe dit buitengewone verhaal eindigde!

Hondenbezitters behandelen hun viervoeters vaak niet als dieren, maar als familieleden. Dat komt door hun grote liefde en genegenheid voor huisdieren, die volgens hen dezelfde behandeling verdienen als mensen. Het leven van de hond Athena werd door zulke mensen gered. De eigenaren van Athena waren gelukkig en verliefd op elkaar, en toen ze op huwelijksreis gingen hadden ze niet verwacht dat ze hun hond na terugkomst ziek zou aantreffen.
De hond leed echter aan een verlamming van alle vier de ledematen. De hond werd onmiddellijk naar de dierenarts gebracht, die een verschrikkelijke diagnose vaststelde: de neurologische ziekte Wobbler Syndroom. Helaas is deze ziekte erg moeilijk te behandelen, zodat de kans dan Athena weer normaal zou kunnen lopen erg klein was.


De verlamde hond had zonder twijfel de hulp van mensen nodig.

Bildschirmfoto-2016-01-28-um-11.53.35-622x310


De eigenaren konden zich niet voorstellen de hond te laten inslapen, dus gingen ze de moeilijke strijd aan om haar beter te maken. De dierenarts waarschuwde hen dat als de hond niet binnen drie weken zou beginnen te lopen, haar kans op herstel heel erg klein was. Dat ontmoedigde hen echter niet en de daaropvolgende maanden waren ze bezig met het verzorgen en beter maken van Athena.

De eigenaren wijdden een groot deel van hun dagelijkse tijd aan de zorg voor de zieke Athena.

Bildschirmfoto-2016-01-28-um-11.53.47-622x310


De hond kon niet zelf eten, en daarom vermaalden ze al haar maaltijden en voedden haar met een lepel. Het maken van een wandeling werd opgelost met behulp van luiers. Behalve hun liefdevolle zorg, gaven de eigenaren het dier ook een revalidatie. Zij masseerden de poten van Athena dagelijks, om de zenuwen te stimuleren. Helaas was de hond na vier maanden van proberen nog steeds niet in staat om te lopen, maar niemand dacht eraan om op te geven. Toen werd ieders geduld beloond en gebeurde er een klein wonder…

In tegenstelling tot de pessimistische voorspellingen, kreeg de hond uiteindelijk haar kracht terug.

Bez-nazwy-1
bron : youtube.com

Een dakloze vrouw vroeg in een restaurant naar wat restjes. Iedereen negeerde haar en plotseling gebeurde er iets magisch.
Een meisje genaamd Carmen ging op een dag met haar vriend naar een restaurant. Tijdens het wachten op hun bestelde maaltijd, merkte ze een dakloze vrouw op, die bezoekers vroeg om restjes. Iedereen negeerde haar en deed alsof ze haar niet opmerkten.Het afval van de een is de schat van een ander!
Zoals het gezegde luidt: “Het afval van de een is de schat van de ander”. Deze woorden passen perfect bij de Daasanach stam uit Ethiopië. Deze stam vond een creatieve manier om afval te recyclen: ze veranderden het in bijzonder fraaie sieraden,

Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deel

Een zelfgemaakte groentemix, of hoe je gezonde kruiden kunt maken zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen! Het is makkelijker dan je denkt!
Zelfs de beste en de duurste gerechten zullen niet lekker smaken als je niet de juiste kruiden gebruikt. We kunnen soep maken met het meest perfecte vlees ter wereld, maar als het niet wordt gekruid, zal het saai en smakeloos zijn. Het is niet altijd