Een jong stel vocht maandenlang voor het leven van hun geliefde hond. Je moet zien hoe dit buitengewone verhaal eindigde!

Hondenbezitters behandelen hun viervoeters vaak niet als dieren, maar als familieleden. Dat komt door hun grote liefde en genegenheid voor huisdieren, die volgens hen dezelfde behandeling verdienen als mensen. Het leven van de hond Athena werd door zulke mensen gered. De eigenaren van Athena waren gelukkig en verliefd op elkaar, en toen ze op huwelijksreis gingen hadden ze niet verwacht dat ze hun hond na terugkomst ziek zou aantreffen.
De hond leed echter aan een verlamming van alle vier de ledematen. De hond werd onmiddellijk naar de dierenarts gebracht, die een verschrikkelijke diagnose vaststelde: de neurologische ziekte Wobbler Syndroom. Helaas is deze ziekte erg moeilijk te behandelen, zodat de kans dan Athena weer normaal zou kunnen lopen erg klein was.


De verlamde hond had zonder twijfel de hulp van mensen nodig.

Bildschirmfoto-2016-01-28-um-11.53.35-622x310


De eigenaren konden zich niet voorstellen de hond te laten inslapen, dus gingen ze de moeilijke strijd aan om haar beter te maken. De dierenarts waarschuwde hen dat als de hond niet binnen drie weken zou beginnen te lopen, haar kans op herstel heel erg klein was. Dat ontmoedigde hen echter niet en de daaropvolgende maanden waren ze bezig met het verzorgen en beter maken van Athena.

De eigenaren wijdden een groot deel van hun dagelijkse tijd aan de zorg voor de zieke Athena.

Bildschirmfoto-2016-01-28-um-11.53.47-622x310


De hond kon niet zelf eten, en daarom vermaalden ze al haar maaltijden en voedden haar met een lepel. Het maken van een wandeling werd opgelost met behulp van luiers. Behalve hun liefdevolle zorg, gaven de eigenaren het dier ook een revalidatie. Zij masseerden de poten van Athena dagelijks, om de zenuwen te stimuleren. Helaas was de hond na vier maanden van proberen nog steeds niet in staat om te lopen, maar niemand dacht eraan om op te geven. Toen werd ieders geduld beloond en gebeurde er een klein wonder…

In tegenstelling tot de pessimistische voorspellingen, kreeg de hond uiteindelijk haar kracht terug.

Bez-nazwy-1
bron : youtube.com

Hij Deed Een Ei In Een Mouw, En Toen Deed Hij Iets Dat Niemand Had Verwacht! Kijk Maar Hoe Je Jouw Ontbijt Aantrekkelijker Kunt Maken!
Voedingsdeskundigen het erover eens dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Maar als je steeds onderweg bent, kan het lastig voor je zijn om voor waardevol voedingsstoffen te zorgen, om maar niet over een gevarieerde maaltijd te spreDankzij deze truc ben je binnen 2 minuten van een verstopte neus af! Probeer het, je zult er geen spijt van krijgen!
In de winter en in de herfst worden we vaak verkouden, wat bijna altijd gepaard gaat met een verstopte neus. Het slijm dat erin blijft zitten voorkomt dat we goed kunnen ademen. Het is erg vermoeiend, en we kunnen niet meer normaal functioneren en sl

20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!
Soms gebeurt er iets in het leven waar we geen controle over hebben en waar we ons veel zorgen over maken. Op zulke momenten moet je niet vergeten dat het maar tijdelijk is en dat je gewoon de positieve dingen moet zoeken die je zullen helpen er door

Deze stacaravan ziet er beter uit dan een heleboel huizen. Ontdek wie besloot erin te gaan wonen en waarom
Mensen werken meer dan de helft van hun leven om geld te verdienen voor hun eigen appartement of huis, en dat is voor velen de ultieme droom. Vaak is de noodzaak om een geschikt huis te kopen gekoppeld aan het hebben van een gezin en de wens om ze co