Een vrouw vond dit stervende kleine ding langs de weg. Ze had niet verwacht dat door hem mee naar huis te nemen, haar leven 180 graden zou veranderen!

Hij werd Arttu (een verkorte versie van de naam Arthur) genoemd. Het diertje begon snel de aandacht van zijn eigenaren op te eisen. Hij was overal, maakte een grote puinhoop en hield flink huis, maar was zo schattig dat het onmogelijk was om hem te bestraffen. Hij werd direct de favoriet van het gezin.

3

8

7Ik heb ervan genoten om met hem te spelen. Hij likte en knabbelde steeds aan mijn hand, maar was slim genoeg om te weten dat hij dat niet te hard moest doen.

5 9 11bron : virality.cz

Een relatie gaat niet om op jonge leeftijd verliefd worden. Dit stel heeft 63 jaar lang bewezen dat je elke dag samen gelukkig kunt zijn!
Aan het einde van ons leven realiseren we ons dat liefde het belangrijkste is en het wint van al het andere. De kleindochter van het echtpaar vroeg haar grootouders liefdesbrieven aan elkaar te schrijven. De woorden die haar het meest ontroerden ware15 redenen waarom je een hond zou moeten hebben!
Hij zal je huis dapper verdedigen. Hij zal voor een kind zorgen en het actief laten zijn. Hij zal geduldig jouw grappen ondergaan. Hij zal je een compleet andere manier leren om naar de wereld te kijken. Hij zal dankbaar zijn voor alle blijken van be

Deze moeder vermoedde dat de babysitter haar zoon, die aan het Downsyndroom lijdt, mishandelde. Een verborgen camera liet nachtmerrieachtige beelden zien!
Lillian werd beschuldigd van lichamelijke en geestelijke mishandeling van een ziek kind. Laten we hopen dat ze zal worden gestraft voor haar daden en nooit meer een ander kind kwaad kan doen. Kijk wat de camera heeft opgenomen. Het zal de haren in je

Je Weet Wat Er Gebeurt Als Je Het Sap Van Een Sinaasappelschil Op Een Ballon Sprenkelt? Nee? Laten We Eens Kijken!
Als we een sinaasappel schillen worden onze vingers kleverig, geel en een beetje vettig. Ze krijgen ook een sterke citrusgeur. Dit komt allemaal door de olie uit de schil. Kijk wat er gebeurt als er microdruppels op de ballon vallen! Ik durf te wedde