Dankzij deze truc ben je binnen 2 minuten van een verstopte neus af! Probeer het, je zult er geen spijt van krijgen!

In de winter en in de herfst worden we vaak verkouden, wat bijna altijd gepaard gaat met een verstopte neus. Het slijm dat erin blijft zitten voorkomt dat we goed kunnen ademen. Het is erg vermoeiend, en we kunnen niet meer normaal functioneren en slapen. We zijn gedwongen om door de mond te ademen, maar dat is erg ongemakkelijk.

Dus, wat doe je dan? Je kunt in de apotheek medicijnen in de vorm van pillen of spray kopen, of je kunt de volgende methode proberen. Ontdek of het de moeite waard is!1. Acupressuur en de tong.

Druk gedurende een paar seconden je tong tegen het gehemelte. Laat dan langzaam los en herhaal de procedure meerdere keren, terwijl je met je wijs- en middelvinger op de plek tussen de wenkbrauwen knijpt.

1Herhaal de oefening meerdere malen (in 30 seconden ongeveer 25 keer). Het is belangrijk dat je op hetzelfde moment op de plek op het voorhoofd en met de tong drukt.

2

3
Pastelkleurig Haar En Regenboog Kleuren Is Een Nieuwe Trend In Het Verven Voor 2015
Het jaar 2015 zit vol met nieuwe trends in haarkleuring. Je kent al de trend voor haar in een grijstint. Maar dat is niet alles wat dit seizoen in de mode is. Maak je klaar voor een kleurrijke duizeligheid. Haar in een veelkleurige regenboog van versHij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!
Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand

Een Chinese Miljonair Sloopte De Oude Hutten In Het Kleine Stadje Waar Hij Opgroeide! Ben Je Benieuwd Wat Hij Daar Bouwde? Dit Had Je Zeker Niet Verwacht!
De man op de foto hieronder is Xiong Shuihu – een 54-jarige Chinees, die in korte tijd een groot fortuin vergaarde. Hij is niet altijd rijk geweest. Ooit had hij hulp nodig en hij kreeg het van de mensen in dit dorp. Na een jaar besloot hij om

Deze baby is veel te vroeg geboren. Artsen besloten het in een plastic zak te doen. Het is ongelooflijk wat er daarna gebeurde!
De 37-jarige Sharon Grant was in haar twintigste week van de zwangerschap toen ze erachter kwam dat haar kind gestopt was met groeien. Het bleek dat er zo snel mogelijk een keizersnede moest plaatsvinden. Op 12 mei om drie in de middag, werd de klein