Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!

Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeft slechts 3 stuks per dag te eten om de positieve effecten in je lichaam te verkrijgen.

Het is aangetoond dat ze daardoor arteriosclerose en constipatie voorkomen en helpen de gevolgen van de menopauze te verzachten. Kijk maar eens welke andere eigenschappen ze hebben en waarom je ze moet eten.

daktyle1. Ze beschermen tegen atherosclerose en bloedstolsels. Wetenschappers van het Technion Institute of Technology in Haifa hebben aangetoond dat ze beschermen tegen de afzetting van cholesterol in de bloedvaten. Zo verminderen ze het risico op cardiovasculaire ziekten zoals een myocardiaal infarct of ziekten aan de kransslagader.
1
2. Zij helpen bij het handhaven van de normale bloeddruk. De kalium die erin zit beschermt tegen hoge bloeddruk. In 100 g dadels zit tot wel 62 mg van dit mineraal.
2
3. Ze ondersteunen het zenuwstelsel. Ze zijn rijk aan B-vitaminen, wat de goede werking van het zenuwstelsel ondersteunt. Bovendien bevatten ze taurine, dat een antidepressivum is en een goed slaapmiddel.
3bron : hefty.co

WOW! Deze man vond een brief in een fles! Zie hier wat zij hebben geleert!
Het vinden van een geheim brief in een fles is altijd interessant, niet eens gezien in films. Wat zit erin? Is het verzoek om te helpen, de laatste afscheid, een map naar een schat? Er waren witte plekken op de map. Roepen voor hulp kan via een SMS.Ze wilden dat hun agressieve pitbull hun huis zou verlaten. Toen deed hij iets dat niemand had verwacht!
Een gezin had twee honden in huis. Een ervan was een kruising tussen een labrador en een pitbull. Hij werd Zack genoemd en was nogal vijandig tegenover zijn omgeving. Hij hield niet zo van de bewoners en gedroeg zich nogal agressief tegenover hen. &#

Als je huisdier het hoofd tegen een hard oppervlak drukt, maak er dan geen grappige foto’s van, breng het naar een dierenarts! Het is ernstiger dan je denkt!
Wij houden van onze huisdieren en willen alles doen wat goed voor hen is, dus moeten we de tekenen die ze ons geven sturen niet onderschatten. Soms is iets dat er grappig uitziet in feite een ernstige ziekte die een snelle reactie vereist. Als je ooi

Een 92-jarige man neemt afscheid van zijn geliefde vrouw door een buitengewone lied voor haar te zingen
Muziek en liefde gaan vaak hand in hand. Veel geliefden hebben hun eigen favoriete liedje dat hen beiden herinnert aan de meest prachtige en ontroerende momenten in hun relatie. Velen van jullie zullen deze woorden vast bevestigen – daar ben ik 100