Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!

Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeft slechts 3 stuks per dag te eten om de positieve effecten in je lichaam te verkrijgen.

Het is aangetoond dat ze daardoor arteriosclerose en constipatie voorkomen en helpen de gevolgen van de menopauze te verzachten. Kijk maar eens welke andere eigenschappen ze hebben en waarom je ze moet eten.

daktyle1. Ze beschermen tegen atherosclerose en bloedstolsels. Wetenschappers van het Technion Institute of Technology in Haifa hebben aangetoond dat ze beschermen tegen de afzetting van cholesterol in de bloedvaten. Zo verminderen ze het risico op cardiovasculaire ziekten zoals een myocardiaal infarct of ziekten aan de kransslagader.
1
2. Zij helpen bij het handhaven van de normale bloeddruk. De kalium die erin zit beschermt tegen hoge bloeddruk. In 100 g dadels zit tot wel 62 mg van dit mineraal.
2
3. Ze ondersteunen het zenuwstelsel. Ze zijn rijk aan B-vitaminen, wat de goede werking van het zenuwstelsel ondersteunt. Bovendien bevatten ze taurine, dat een antidepressivum is en een goed slaapmiddel.
3bron : hefty.co

Deze Tweeling Werd Geboren Met Hun Borst Aan Elkaar Vast. 9 Maanden Later Kunnen Ze Eindelijk Het Ziekenhuis Verlaten. Afzonderlijk!
Owen en Emmett werden in juli vorig jaar geboren met hun buikholte en borst aan elkaar vast… Ook hun lever en darmen zaten aan elkaar vast, en de jongens leden ook aan een zeldzame ziekte waardoor hun darmen zich buiten het lichaam bevonden. DeErnstig Gewonde Pitbull Was Op Weg Naar Een Drukke Snelweg. Kijk Hoe Dit Verhaal Afliep.
Soms kan een beetje geluk iemands leven redden. Het verhaal van de dankbare hond Tyrion is daar het beste bewijs van.   De ernstig gewonde pitbull liep in de richting van een drukke snelweg. Gelukkig werd hij al snel opgemerkt door werknemers van de

Liefde zit meestal in de kleine dingen
Philippa Rice op vele manieren getalenteerd, ze is bijvoorbeeld een fantastische schilderes. Ze maakte een eenvoudige, maar mooie illustratie, die laat zien hoe geweldig het is om te leven met iemand waar je van houdt. Rice gebruikt geen harten, bloe

9 van de duurste rassen ter wereld. Je zult niet geloven hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor een puppy!
Als mensen in de loterij spelen speculeren ze graag en dromen over wat ze voor zichzelf zouden kopen met dat geld. Een razendsnelle auto, een reis naar exotische landen of misschien toch een boot? En hoe zit het met een hond… Tja, misschien is