Een geweldige villa verscholen in de heuvels. Wil jij er wonen?

Mensen zijn in staat zich aan allerlei omstandigheden aan te passen, maar ze gaan instinctief op zoek naar gemak en comfort, in het bijzonder bij het zoeken van een plek om te wonen. Honderden jaren geleden bouwden ze schuilplaatsen, omdat er geen andere manier was om zichzelf te beschermen tegen de regen en kou.

Tegenwoordig is een ondergronds huis vaak is een gril, die alleen vermogende particulieren zich kunnen veroorloven. In het dorp Vals, in de buurt van de Zwitserse Alpen, werd een huis gebouwd dat bijna volledig ondergronds is. Slechts één muur die naar het ruime appartement leidt, is zichtbaar in de heuvel uitgegraven. Het ontwerp van het huis werd gemaakt door de Zwitser Christian Müller, die wilde laten zien dat een huisbunker (huisburcht), mooi en comfortabel kan zijn. Het bouwen van een huis onder de grond is een gedurfd, maar zeer origineel idee.


dom-1Het huis is op het eerste gezicht bijna onzichtbaar als gevolg van een verzonken muur, die alleen vanaf de voorzijde of vanuit de lucht zichtbaar is.

De plaats trekt met zijn charmes veel toeristen aan.

dom-9bron : curioctopus.it

De man wilde enkel maar een stukje van het strand erbij maken. Later kon hij zijn ogen niet geloven!
Deze dolfijnen werden op wonderbaarlijke wijze gered.   (Video Screenshot)Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?
Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de v

De leeuwen hadden hun broer, die in een val terecht was gekomen, al jarenlang te eten gegeven. Zonder hun hulp zou het dier zijn gestorven van de honger!
In 2009 kwam in Tanzania een klein leeuwenwelpje in een val van een stroper terecht. De welp kwam met zijn kop in een strik van ijzerdraad voor antilopen. Toeristen zag het gewonde dier en meldden het incident snel aan parkmedewerkers. Hoewel ze veel

Een 6-jarige durfde met een vrouw in een rode jurk te dansen. De gasten zullen zich deze bruiloft nog jarenlang herinneren!
Wat doen kinderen doen op bruiloftsrecepties? Meestal stoppen ze zich vol met lekkers, lopen wat door de zaal of zitten in het kindergedeelte. Er is op een bruiloft vaak veel te doen, dus hebben ze de hulp van volwassenen niet nodig. Ze dansen zelden