Een geweldige villa verscholen in de heuvels. Wil jij er wonen?

Mensen zijn in staat zich aan allerlei omstandigheden aan te passen, maar ze gaan instinctief op zoek naar gemak en comfort, in het bijzonder bij het zoeken van een plek om te wonen. Honderden jaren geleden bouwden ze schuilplaatsen, omdat er geen andere manier was om zichzelf te beschermen tegen de regen en kou.

Tegenwoordig is een ondergronds huis vaak is een gril, die alleen vermogende particulieren zich kunnen veroorloven. In het dorp Vals, in de buurt van de Zwitserse Alpen, werd een huis gebouwd dat bijna volledig ondergronds is. Slechts één muur die naar het ruime appartement leidt, is zichtbaar in de heuvel uitgegraven. Het ontwerp van het huis werd gemaakt door de Zwitser Christian Müller, die wilde laten zien dat een huisbunker (huisburcht), mooi en comfortabel kan zijn. Het bouwen van een huis onder de grond is een gedurfd, maar zeer origineel idee.


dom-1Het huis is op het eerste gezicht bijna onzichtbaar als gevolg van een verzonken muur, die alleen vanaf de voorzijde of vanuit de lucht zichtbaar is.

De plaats trekt met zijn charmes veel toeristen aan.

dom-9bron : curioctopus.it

Facebook Comment
Ze Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
In 2000 besloot Tyrela Wolfe om de Operation Christmas Child Foundation te ondersteunen door pakketten naar arme kinderen over de hele wereld te sturen. Het pakket van haar zoon bleek naar een Filippijns meisje genaamd Joanna te gaan. De jongen zetteTieners hebben een mysterieus bericht gevonden en… een hond gered!
Vijf tieners genoten rafting kajak gemeenschappelijke toen zij kwamen tot de mysterieuze inscriptie gemaakt met houtskool op de steen. De informatie was erg kort: “Hond kwijtgeraakt. Bel DRN. Red Sheltie”. Eerst dacht ik dat het een oud b

Een dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.
Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgeno

Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!
Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelij