Een geweldige villa verscholen in de heuvels. Wil jij er wonen?

Mensen zijn in staat zich aan allerlei omstandigheden aan te passen, maar ze gaan instinctief op zoek naar gemak en comfort, in het bijzonder bij het zoeken van een plek om te wonen. Honderden jaren geleden bouwden ze schuilplaatsen, omdat er geen andere manier was om zichzelf te beschermen tegen de regen en kou.

Tegenwoordig is een ondergronds huis vaak is een gril, die alleen vermogende particulieren zich kunnen veroorloven. In het dorp Vals, in de buurt van de Zwitserse Alpen, werd een huis gebouwd dat bijna volledig ondergronds is. Slechts één muur die naar het ruime appartement leidt, is zichtbaar in de heuvel uitgegraven. Het ontwerp van het huis werd gemaakt door de Zwitser Christian Müller, die wilde laten zien dat een huisbunker (huisburcht), mooi en comfortabel kan zijn. Het bouwen van een huis onder de grond is een gedurfd, maar zeer origineel idee.


dom-1Het huis is op het eerste gezicht bijna onzichtbaar als gevolg van een verzonken muur, die alleen vanaf de voorzijde of vanuit de lucht zichtbaar is.

De plaats trekt met zijn charmes veel toeristen aan.

dom-9bron : curioctopus.it

Ik was sprakeloos toen ik zag wat er in dit land gebeurde! Hoe kun je een tragedie als dit laten gebeuren?
In de afgelopen jaren groeit de Chinese economie verrassend snel. De snelle groei heeft te maken met de productie van grote hoeveelheden verontreiniging. Op dit moment is China een van de meest vervuilde landen ter wereld en de grootste producent vanVerbazingwekkende onderwaterwezens gefotografeerd in Indonesië. Je zult je ogen niet geloven!
Alexis Golding is een onderwaterfotograaf. Hij komt uit Venezuela, maar zodra hij de kans krijgt, reist hij de wereld rond om onderwaterwerelden te bewonderen. Hij heeft al een bezoek gebracht aan de Galapagos, Bahama’s, Yucatan en de Canarisch

Gebruik je een wattenstaafje voor het reinigen van je oren? Wist je dat het niet op die manier gebruikt zou moeten worden?
Het oor is een erg delicaat orgaan, waar je goed voor moet zorgen en dat je goed schoon moet maken. Om te zorgen dat het inwendige oor beschermd wordt, produceert het lichaam een was of een mix uit de talgklieren, zweetklieren en oorsmeer. Het bestaa

Een gigantische olifant die in IJsland uit de oceaan komt. Je moet dit gezien hebben!
Waarschijnlijk hoeft niemand eraan herinnerd te worden dat onze planeet mooi en vol diversiteit zit. Haar schoonheid kan bijna elke dag worden gezien in de vorm van schilderachtige landschappen, prachtige zonsondergangen, of originele planten- en die