Een man kleedt zich in verschillende stijlen, om de reacties van mensen te zien. Je zult de conclusies niet geloven!


Dag 3

Elegant: In deze kleding werd ik door mijn buurman aangesproken, die anders niet eens naar me kijkt! Een verkeerde bestelling bij het diner werd snel hersteld.
Normaal: De serveerster herinnerde zich mij en verknoeide de bestelling niet. Het was niet zo slecht.

dz3


Dag 4

Elegant: Ik vond de polo wel mooi. Hoewel, toen er tieners in de bus kwamen, voelde ik me wel oud. Ik ging naar een paar designer winkels en werd erg prettig behandeld.
Normaal: Ik hou van deze sweater; ik was wel nieuwsgierig om te zien hoe mensen in dezelfde winkels me behandelen. In één wilde niemand mij bedienen, pas na iets gezegd te hebben gaf een verkoper me iets om te proberen. In een andere winkel liep de bewaker achter mij aan, en vroeg waar ik voor kwam.

dzn4bron : buzzfeed.com

Kijk naar deze foto’s en je hersenen zullen je iets heel anders laten zien… Deze ongelooflijke illusies zullen je geest voor de gek houden!
4. Er is geen water op deze foto.   5. Deze vloer is volledig vlak.   6. Kijk een halve minuut naar de rode stip op haar neus en kijk dan naar de zwarte achtergrond. Zie je het? 7. Concentreer je op een van de witte stippen. Na een tijdje zDe geheime code heeft de paar weer samen verbonden… Maak kennis met het aangrijpende liefdes verhaal!
Gecodeerd bericht.

Er is een geheim in het uiterlijk van het strand. Maar je raad nooit wat het is!
Wat een uitzicht….. Ik ben verliefd op deze plaats.

Dat is wat er gebeurde in het Italiaanse dorp, het is tragisch! Ik dacht niet dat zo’n schilderachtig landschap zonder donker geschiedenis verbergt!
Er was alleen nog de klokkentoren, die staat nog steeds deels verzonken in het water.