Kijk hoe verschillend mensen $100 waarderen

4. Clyde, 77-jaar oud, gepensioneerd

Hij gaf veel geld uit aan snoep, want daar houdt hij van.

4


5. Erica, 32, getrouwd en heeft 3 kinderen, ze studeert en voedt kinderen op

Erica wijst erop dat het grootste deel van het huishoudbudget opgaat aan luiers en spullen voor de kinderen.

5


6. Joane, 27 jaar oud, alleenstaand, marketeer

Haar winkelen was beperkt tot producten waarmee je kunt koken. De grootste extravagantie die ze zichzelf was toestond was een fles wijn.

6


7. Tripp, 35, alleenstaand, barman

Hij besteedde het grootste deel van het geld aan alcohol. Voor hem is $ 100 is een avondje plezier.

7


8. Toni, 35, een alleenstaande moeder, leraar

Voor Toni is $ 100 een week eten, ze winkelde evenwichtig en efficiƫnt, waardoor ze maaltijden voor zichzelf en haar baby kon bereiden.

8bron : youtube.com

Elk jaar reist ze 2400 km om honderden honden te redden van een bloedige ceremonie in Yulin. Haar houding is bewonderingswaardig!
Yang maakt twee keer per dag maisbrood voor de dieren. Dat is alles dat ze hen kan geven. Ze heeft meer dan 1000 euro uitgegeven om de dieren te redden. Voor haar is dat echt een heel fortuin. Maar de dankbaarheid van de huisdieren is haar beste belo20 historische foto’s die de manier veranderen waarop we de wereld zien! Deze moet je zien!
11. Wezen die tijdens de oorlog in Vietnam naar de VS werden gebracht (1975). 12. De overblijfselen van astronaut Vladimir Komarova (1967). 13. Een bevroren Niagara Falls tijdens een strenge winter (1911). 14. Het opgraven van de Sphinx (1878). 15. H

Een Dode Vrouw Beviel Van Haar Kind… En Toen Kwam Ze Weer Tot Leven.
Dit verbazingwekkende verhaal is ontroerend en doet je geloven in wonderen. Erica Nigrelli was 36 weken zwanger. Ze werkte als lerares op een school in Texas. Haar man Nathan werkte daar ook. Op een dag voelde de vrouw zich niet goed. Ze vertelde het

Weet je hoe je bruine bananen kunt vernieuwen? Nee? Kijk hier maar naar! Een eenvoudig en briljant idee!
3. Plaats het fruit zo, dat het bedekt is met rijst. Wacht een uur. De rijst zal het overtollige vocht uit de schil verwijderen en de smaak van de vrucht niet veranderen!