Een vrouw vond een angstaanjagende verrassing in een banaan

Dankzij de ontwikkeling van de verschillende vervoermiddelen, is de reistijd behoorlijk gedaald, waardoor lokale producten en goederen in afgelegen delen van de wereld gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Het resultaat is b.v. de goede beschikbaarheid van tropische vruchten in Poolse winkels.

Hoewel ze voedzaam en lekker zijn, moet je er heel voorzichtig mee zijn. Een van de populairste fruitsoorten die in warme landen worden geteeld, is de banaan. Hij smaakt niet alleen goed, maar is ook erg voedzaam en het is een geweldige bron van energie. Bovendien is hij redelijk geprijsd, zodat de Europeanen ze vaak kopen. Maria, een jonge Britse moeder, deed tijdens het boodschappen ook bananen in haar kar. Helaas bleek een van de gekochte vruchten een dodelijke bedreiging te zijn.


banan-pas


Zoals gebruikelijk tijdens haar wekelijkse boodschappen, kocht Maria het fruit voor haar dochter. Daarbij waren bananen, in de originele gesloten verpakking. Toen ze thuiskwam legde ze die gewoon op de tafel, samen met de rest van de boodschappen. Haar dochter pakte de bananen en haalde er een uit de zak, maar Maria griste de vrucht snel uit haar hand. Ze zag iets dat haar kort daarna nog meer zou doen schrikken…

Wat zag de jonge Engelse vrouw op de banaan?

banan-6


Er zat een witte vlek op de schil van de banaan, dus Maria’s eerste gedachte was dat het gewoon schimmel was, maar toen ze het de vrucht weg wilde gooien, zei iets haar om eens goed naar de vlek te kijken. Met behulp van een houten prikker, duwde ze voorzichtig in de harige witte vlek, en besefte toen dat het een spincocon was!

Meer over de ontdekking van Mary en de effecten van een beet van deze spin is te vinden op de volgende pagina van het artikel. 

Dit afschuwelijk tafereel kan voortaan bananen voor jou oneetbaar maken.

banan-1bron : medicinasana.net

Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!
Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaakEen aap vond een achtergelaten puppy op straat. Wat is er toen gebeurde is prachtig!
Onbaatzuchtige gebaren komen niet alleen bij mensen voor, ook dieren zij in staat zijn tot hulp en mededogen. Dit verhaal is het beste bewijs. Het internet werd onlangs ontroerd door het gedrag van een aap, die voor een puppy zorgde zie alleen op str

Hij sloeg met zijn vuist tegen dit smeltende apparaat, zodat hij het weg van zijn huid zou krijgen. Wees voorzichtig, omdat je het zelf elke dag gebruikt!
Gareth ging voor een ritje op de mountainbike door de Manly Dam in de buurt van Sydney (Australië). Op een gegeven moment gleden zijn voeten uit de pedalen en hij viel op de grond. Hij zou geen ernstige verwondingen hebben oplopen, alleen een paar k

12 grappige foto’s die laten zien hoe het bijsnijden de hele betekenis verandert :)
De meesten van ons geloven dat wat we met onze eigen ogen zien ook waar is, en dat we slim genoeg zijn om ons niet te laten manipuleren. Maar de realiteit is toch echt anders, vooral als het om foto’s gaat. En het is interessant om te zien dat