Toen de jury van “The Voice of South Africa” hun stoelen omdraaiden, huilden ze in plaats van te glimlachen…

Het muziekprogramma “The Voice of…” is populair bij het publiek omdat er blinde audities worden gehouden. De juryleden beoordelen de deelnemers alleen op hun stem, en doen dat op een eerlijke manier.  

In deze talentenjacht moeten de deelnemers de jury met hun stem overtuigen, zodat deze hun stoelen naar hen en het podium zullen draaien. Het omdraaien van de stoel van een jurylid betekent de mogelijkheid om voor de volgende ronde onder hun leiding te trainen.


performance-vernon-barnard-p


Bekende zangers evalueren in dit programma amateurs. Bij het omdraaien krijgen ze soms een schok te verwerken, zoals bijvoorbeeld toen een non een rocknummer zong. Een andere grote, maar droevige verrassing deed zich bij juryleden voor in de laatste Zuid-Afrikaanse editie. De reden voor de verrassing van de jury was Vernon Barnard.
De jongen zong een lied van de momenteel populaire band One Direction, Story of My Life. Zijn stem was diep en ontroerend. Hij stopte er een ondefinieerbare emotie in die diep bij de luisteraars binnenkwam.

performance-vernon-barnard-1


Al voor het refrein draaiden drie juryleden hun stoel om, maar hun vrolijke glimlach en blije op de stoelen springen was voor de zanger geen eden tot opluchting.

De jongen was blind. Zijn handicap schokte de jury, die even niet wist hoe ze moesten reageren.

Ga naar de volgende pagina om de ontroerende opname te beluisteren. 

crybron : youtube.com

Iedereen kan de ster van een cartoon worden! Geloof je het niet? Hier is het bewijs!
De Braziliaanse kunstenaar Julio Caser creëerde een grappige geillustreerde digitale serie op basis van foto’s van willekeurige mensen. Zijn illustraties vallen op door hun levendige kleuren en subtiele lijnen. Het lijkt alsof de stripfiguren18 te gekke keukengadgets die je moet hebben! Nummer 17 is de coolste!
Onze keukens zijn uitgerust met verschillende apparaten en accessoires die ons efficiënt laat koken, bakken en braden. Afgezien van de standaard apparaten, zoals een oven, fornuis of koelkast, kan zo’n fantasierijke gadget soms ook nuttig zijn. Ni

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na

Hij vroeg zijn vrouw om al zijn spaargeld samen met hem te begraven. De vrouw deed wat haar gezegd werd… Wat er later gebeurde, deed me huilen van het lachen!
Een man hield zoveel van geld dat hij na zijn dood begraven wilde worden met al zijn spaargeld. Hij werkte zijn hele leven hard en spaarde al zijn geld op. Hij verdiende veel, maar wilde zijn bezittingen niet met iedereen delen. Hij zei dat zijn inko