Toen de jury van “The Voice of South Africa” hun stoelen omdraaiden, huilden ze in plaats van te glimlachen…

Het muziekprogramma “The Voice of…” is populair bij het publiek omdat er blinde audities worden gehouden. De juryleden beoordelen de deelnemers alleen op hun stem, en doen dat op een eerlijke manier.  

In deze talentenjacht moeten de deelnemers de jury met hun stem overtuigen, zodat deze hun stoelen naar hen en het podium zullen draaien. Het omdraaien van de stoel van een jurylid betekent de mogelijkheid om voor de volgende ronde onder hun leiding te trainen.


performance-vernon-barnard-p


Bekende zangers evalueren in dit programma amateurs. Bij het omdraaien krijgen ze soms een schok te verwerken, zoals bijvoorbeeld toen een non een rocknummer zong. Een andere grote, maar droevige verrassing deed zich bij juryleden voor in de laatste Zuid-Afrikaanse editie. De reden voor de verrassing van de jury was Vernon Barnard.
De jongen zong een lied van de momenteel populaire band One Direction, Story of My Life. Zijn stem was diep en ontroerend. Hij stopte er een ondefinieerbare emotie in die diep bij de luisteraars binnenkwam.

performance-vernon-barnard-1


Al voor het refrein draaiden drie juryleden hun stoel om, maar hun vrolijke glimlach en blije op de stoelen springen was voor de zanger geen eden tot opluchting.

De jongen was blind. Zijn handicap schokte de jury, die even niet wist hoe ze moesten reageren.

Ga naar de volgende pagina om de ontroerende opname te beluisteren. 

crybron : youtube.com

30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!
Hoewel het denken en gedrag van mensen ten opzichte van dieren aan het veranderen is, en we hun recht op vrijheid en leven beginnen te erkennen, valt er voor ons nog veel te doen. Het moet verboden worden om dieren te behandelen als een vorm van enteEen vader zette deze foto op Facebook. Wanneer je de rest ziet, begrijp je wat er aan de hand is!
Carter Gentle uit Farmington kwam met een aangeboren hartafwijking ter wereld. Zijn familie omringde hem met tederheid en liefde, en dat had hij hard nodig. Het leven van deze zevenjarige jongen is een constante strijd geweest en er was een reeks ope

Je raadt nooit waar deze objecten van zijn gemaakt! Kijk goed!
Augusto Esquivel is een kunstenaar die objecten creëert uit ongebruikelijke materialen. We hebben er elke dag mee te maken. We merken het vooral als we verliezen. Wat is dit? Het antwoord is eenvoudig! Knopen! De kunstenaar houdt ze zorgvuldig uit e

17 Spannende Plaatsen En Gebeurtenissen Die Je Moet Zien! No. 9 Is Angstaanjagend!
Beschouw je jezelf als een pionier, een avonturier die graag nieuwe emoties ervaart? Als je een persoon bent die graag extreme actie wil, zul je deze lijst met 17 verbazingwekkende foto’s genomen in gevaarlijke situaties ergens op de wereld pra