Toen de jury van “The Voice of South Africa” hun stoelen omdraaiden, huilden ze in plaats van te glimlachen…

Het muziekprogramma “The Voice of…” is populair bij het publiek omdat er blinde audities worden gehouden. De juryleden beoordelen de deelnemers alleen op hun stem, en doen dat op een eerlijke manier.  

In deze talentenjacht moeten de deelnemers de jury met hun stem overtuigen, zodat deze hun stoelen naar hen en het podium zullen draaien. Het omdraaien van de stoel van een jurylid betekent de mogelijkheid om voor de volgende ronde onder hun leiding te trainen.


performance-vernon-barnard-p


Bekende zangers evalueren in dit programma amateurs. Bij het omdraaien krijgen ze soms een schok te verwerken, zoals bijvoorbeeld toen een non een rocknummer zong. Een andere grote, maar droevige verrassing deed zich bij juryleden voor in de laatste Zuid-Afrikaanse editie. De reden voor de verrassing van de jury was Vernon Barnard.
De jongen zong een lied van de momenteel populaire band One Direction, Story of My Life. Zijn stem was diep en ontroerend. Hij stopte er een ondefinieerbare emotie in die diep bij de luisteraars binnenkwam.

performance-vernon-barnard-1


Al voor het refrein draaiden drie juryleden hun stoel om, maar hun vrolijke glimlach en blije op de stoelen springen was voor de zanger geen eden tot opluchting.

De jongen was blind. Zijn handicap schokte de jury, die even niet wist hoe ze moesten reageren.

Ga naar de volgende pagina om de ontroerende opname te beluisteren. 

crybron : youtube.com

Dit 5-jarige autistisch meisje heeft net geleerd om te praten. Ze vond echter een ongebruikelijke manier om haar emoties en gevoelens te uiten!
Iris is een 5-jarige met het talent om zich te uiten door middel van beelden. Ze lijdt aan autisme en heeft nog maar net leren spreken, maar de manier waarop zij schildert ligt buiten het vermogen van gewone mensen. Ze geniet ervan om bezig te zijn mNa het winnen van een schoonheidswedstrijd ging ze naar huis om haar moeder te bedanken… Ze ontroerde miljoenen met haar acties!
De zeventiende jaar oude Khanittha Phasaeng won op 25 september 2015 de titel Miss Thailand. De schoonheidskoningin ging direct na de prijsuitreiking terug naar haar ouderlijk huis, zodat ze haar moeder kon bedanken voor alles. Ze vertelde dat wat ze

Bekijk de gelukkigste dieren op aarde! Deze foto’s zullen je een hele tijd opvrolijken!
Iedereen heeft zo zijn eigen manier om zichzelf blij te maken – soms met een portie ijs, de andere keer met een nieuw paar schoenen. Soms kan het zelfs lopen met de hond of spelen met de kat zijn. Gelukkige dieren kunnen je echt een hele tijd o

Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!
Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze