Ze werd misbruikt, vernederd en mishandeld… Ze werd zwanger toen ze amper 13 jaar oud was! Je hoeft niet te raden wie ze nu is!

Toen ze 13 was liep ze weg van huis. Kort daarna bleek ze zwanger te zijn. De jongen werd te vroeg geboren en leefde amper twee weken. Onze heldin stortte volledig in. Lange tijd kon ze niet meer verder. Toch besloot ze om niet op te geven en te vechten voor haar eigen geluk en een fatsoenlijk leven.

Ze verhuisde naar Nashville, aan haar vader. Leven met hem was ook niet gemakkelijk. Hij legde haar een streng regime en discipline op, maar hij was een van de mensen die om haar gaven. De tiener besloot een opleiding te volgen. Dag na dag maakte ze grote vooruitgang en ze kreeg als student hoge cijfers.

Ze ging naar een middelbare school waar alleen witte kinderen werden onderwezen. Het was erg moeilijk voor haar, maar ze wilde ten koste van alles bewijzen, dat ze iets waard was. Door haar enorme doorzettingsvermogen en motivatie, werd zij door de universiteit van haar dromen geaccepteerd.

3

 10


bron : typeanything.com, heftig.co

Na het zien van deze foto’s zul je nooit meer ! Waarom is hier vrijwel niets over bekend?
Bijna iedereen kent de heerlijke nootachtige crème. Kinderen vinden het heerlijk en advertenties voor Nutella zijn meestal dan ook op hen gericht. Maar als je de ingrediënten op het etiket bekijkt, is palmolie op de plaats twee te vinden. Dat betekIedereen lachte om het uiterlijk van dit meisje. Toen besloot iemand iets speciaals voor haar te doen. Kijk maar wat ze had bedacht!
“Ik wilde niet dat Breanna dacht dat alleen een mooi kapsel en professionele make-up haar mooi kon maken. Ze is al mooi, op haar eigen unieke manier.” Het meisje was erg blij. Voor één dag kon ze zich speciaal voelen. Ze glimlachte de h

Zal verbod op het gebruik van mobiele telefoons tijdens het wandelen op de straat ooit werkelijkheid worden?
Zoals de lokale Amerikaanse autoriteiten uitleggen, besteden mensen die naar hun telefoons staren geen aandacht aan hun omgeving en vormen een bedreiging voor voetgangers en andere weggebruikers. Aangezien het aantal ongevallen met voetgangers toenee

Een vader brengt zijn dochter in slaap. Let op wat hij met zijn handen doet!
Er zijn een heleboel manieren om een kind in slaap te brengen. Een van de meest populaire is natuurlijk schommelen of ze in je armen nemen. Wanneer een baby erg dwars is, dan is een laatste redmiddel een ritje in een auto. Het is nogal een onconventi