Ze werd misbruikt, vernederd en mishandeld… Ze werd zwanger toen ze amper 13 jaar oud was! Je hoeft niet te raden wie ze nu is!

In 1954 werd in Mississippi een Afro-Amerikaans meisje geboren. Haar moeder verliet haar kort na de geboorte, en haar grootmoeder zorgde voor haar. Ze leefden in extreme armoede. Ze kon zich zelfs geen kleding veroorloven. Het meisje droeg kleding die gemaakt was van aardappelzakken. Hierdoor werd ze vaak belachelijk gemaakt door haar leeftijdgenoten. Haar oma behandelde haar verschrikkelijk. Ze werd regelmatig mishandeld. Ze moest boomtakken afbreken die later werden gebruikt om haar pijnlijk te straffen.

Toen ze 6 was, nam haar moeder tijdelijk de zorg voor haar over. De vrouw had liever haar jongere zus en liet het meisje niet in haar huis slapen. Ze lag als een hond op de deurmat…

De echte nachtmerrie kwam toen ze 9 jaar oud was. Haar oom, een neef en een vriend van de familie verkrachtten haar op brute wijze. Vanaf dat moment begon dat op regelmatige basis te gebeuren… Ze vroeg om hulp, maar niemand geloofde haar.

1

2

 

9


bron : typeanything.com, heftig.co

Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!
Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeftDit IJs Verbetert De Stemming Van Elke Vrouw. Maak Kennis Met Een Nieuwe Manier Om PMS Tegen Te Gaan ;)
Er zijn dagen in de maand waarop een vrouw zich gedraagt alsof ze haar verstand verloren had. Parker Jones, een grafisch ontwerper uit Texas ontwierp de verpakking van haar favoriete product voor vrouwen tijdens deze dagen.  Samen met het ijsbedrijf

Op de oppervlakte zit een lieve, marine huisdier… Maar wanneer je recht in de bek kijkt, ziet het eruit als een horror scene!
Waarschijnlijk heb je nog nooit schildpadden gezien. Maar met deze, onderwater dier, zou je zeker niet wilt geen contact hebben! Wat je net zag, kan de ergste nachtmerries veroorzaken. Ik denk dat het normaal is een lederen schildpad!

De oude man voelde zich weer jong! Hij gooide ballen en deed iets geweldig!
Oud worden is verschrikkelijk. Iedereen staat het te wachten, maar niemand die het wil. Je kan je niet meer vrij bewegen, je staat overal met medicatie, wandelstokken en krukken. Maar soms wordt je zo ziek dat je alles wil laten vallen om te verjonge