Deze Lieve Baby’s Verloren Hun Moeders… Kijk Wie Hen Hielp En Wat Er Met Hen Gebeurde!

Het verliezen van ouders is een zeer traumatische ervaring. Het is nog dramatischer als het in de vroege kinderjaren gebeurt.

Vergelijkbare regels gelden in de wereld van wilde dieren. Zonder de aanwezigheid van een ouder hebben dieren weinig kans om te overleven. Gelukkig kunnen ze soms rekenen op de hulp van een mens. Deze vleermuizen zijn wees geworden toen hun moeder overleed tijdens de jacht. Zonder haar hulp zou de baby’s een zekere dood staan te wachten.

1Toch vonden zij een schuilplaats binnen de muren van The Australian Bat Clinic & Wildlife Trauma Centre.
2Kleine vleermuizen voeden zich (net als andere zoogdieren) voornamelijk met melk. Pas in een later stadium van hun ontwikkeling wordt hun smaak enigszins gewijzigd.

5bron : australianbatclinic

84 Jaar Oude Grootmoeder Gaat Voor De Eerste Keer Bowlen. Zie Het Resultaat Dat Ze Behaalde. Je Zult Het Niet Geloven!
Het is nooit te laat om nieuwe dingen uit te proberen. Soms wordt het parachutespringen, soms een nieuw gerecht. Ouderdom hoeft geen triest afwachten te zijn van de volgende portie pillen. Deze oude dame zal je ervan overtuigen dat het altijd de moeiDeze Kinderen Denken Dat Ze Dieren Zijn. Ik Moest Huilen En Lachen Tegelijk.
De kindertijd is een tijd waarin de kinderen hun eigen persoonlijkheden vormen. Maar wanneer jouw kind zich gedraagt als een dier en melk van de vloer drinkt, vraag je jezelf af – Wat heb ik verkeerd gedaan? Deze kinderen besloten dat een mens

Ik was geschokt toen ik erachter kwam wat die kleine stickers op fruit betekenen. Tot vandaag dacht ik dat het was gewoon iets onbelangrijks was!
Als we gaan winkelen besluiten de meesten van ons om wat vers fruit te kopen. Het aantrekkelijke uiterlijk en de geur verleiden ons, zodat we ze in de winkelwagen leggen zonder er verder over na te denken. Op het meeste fruit kun je kleine stickers v

21 verbazingwekkende Röntgenfoto’s – je gelooft niet wat je ziet!
Dankzij radioactieve stralen, heeft de geneeskunde een grote sprong gemaakt – daardoor hebben de Artsen veel meer mogelijkheden en kansen om inwendige verwondingen te vinden en te behandelen. Het gebeurt vaak, dat je er op een röntgenfoto gewe