Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…

Je bent erg trots op je dochter – eindelijk doet ze de volgende stap in haar leven. Je neemt een paar lieve foto’s van haar en post ze met de titel: “Vandaag is de grote dag! Het is ongelooflijk hoe snel de tijd vliegt.” Je voorziet de foto van de naam en het adres van de school en wacht op reacties van je vrienden, zonder ernstige gevolgen te verwachten…

Wat er daarna gebeurt is angstaanjagend. De niet al te lang geleden op je vriendenlijst geaccepteerde vriend ziet wat je hebt geschreven en waar jouw dochter naar school gaat. Ze heeft een bericht kunnen sturen naar honderden andere mensen met een reactie:

“Een jong, zesjarig Duits meisje. Blonde haren en bruine ogen. Slechts 5000 Euro!”3

8bron : heftig.co

Facebook Comment
Een rijke vader toonde zijn zoon hoe arme mensen leven. Wat de jongen aan het eind zei verraste de vader heel erg!
De zoon antwoordde: “Ik zag dat wij één hond hebben en zij hadden vier. Wij hebben een zwembad dat reikt tot het midden van onze tuin en zij hebben een kreek die geen einde heeft. Wij hebben geimporteerde lantaarns in onze tuin en zij hebbenHerinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Vorig jaar lukte het Sammy om veel geld in te zamelen voor de behandeling van zijn zieke vader. De dure behandelingen voor de 39-jarige Justin Griner hadden nogal wat invloed op het gezinsbudget en familieleden besloten de bekendheid van de jongen te

De 20 Gekste Cakejes Die Je Ooit Heb Gezien!
Ben je benieuwd welke andere taarten werden ontworpen door gekke banketbakkers? Bekijk de video hieronder – je zult zeker verrast zijn! Welke taart wil jij het liefst? Heb je een favoriet? :) Deel ze met je vrienden op Facebook! :)

Ik was sprakeloos toen ik zag wat er in dit land gebeurde! Hoe kun je een tragedie als dit laten gebeuren?
Miljoenen dode vissen is een dagelijks gezicht.