Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!

Hoewel geld de moderne wereld laat draaien, is het niet het belangrijkste voor iedereen. Andere waarden tellen ook mee. De eigenaren van een bepaald ontwikkelingsbedrijf, die de perfecte locatie voor een winkelcentrum hadden gevonden, kwamen daar uit de eerste hand achter.

Beleggers waren in staat om alle vastgoed te kopen dat nodig was, met uitzondering van een klein huis dat toebehoort aan de 84-jarige Edith Macefield. De vrouw weigerde hun aanbod zonder aarzelen, overeenkomstig de regel: Oost-West, Thuis Best :).

domek przy centrum handlowym1Door de weigering van Edith hadden de ontwikkelaars geen keuze – ze moesten hun investeringsplannen wijzigen, zodat rekening werd gehouden met de ligging van deze kleine woning.

domek przy centrum handlowym2


De houding van de dame wekte niet alleen bewondering bij de lokale gemeenschap, maar ook wereldwijd. Het bleek dat er mensen zijn die andere dingen meer waarderen dan geld. De liefde voor hun huis, waarin men jaren van hun leven doorbrengt, blijkt groter te zijn!

domek przy centrum handlowym3
Deze stacaravan ziet er beter uit dan een heleboel huizen. Ontdek wie besloot erin te gaan wonen en waarom
Mensen werken meer dan de helft van hun leven om geld te verdienen voor hun eigen appartement of huis, en dat is voor velen de ultieme droom. Vaak is de noodzaak om een geschikt huis te kopen gekoppeld aan het hebben van een gezin en de wens om ze coDeze eend was niet in staat om haar kinderen te redden! Gelukkig was er iemand om haar te helpen met dit!
De baby’s waren in serieuze problemen! Als wij de eend niet hielpen, wisten de mensen niet hoe het was afgelopen. De eendjes waren te klein om zichzelf te kunnen redden.   De moeder keek hulpeloos toe. Ze wilden hoeveel het ook zo kosten helpe

Deze eigenaar liet zijn hond in de auto achter en ging zelf winkelen. Toen hij terug kwam, vond hij een briefje op het raam
Mensen denken vaak niet na en laten hun huisdieren of kinderen in de auto. Helaas kan dat tragisch aflopen. Het winkelen kan uitlopen met als gevolg dat het dier gevangen zit in een hete oven. En denk erom dat een hoge temperatuur zelfs tot de dood k

Hou Je Niet Van Spinnen En Motten? Bekijk Degenen Die Je Vrienden Zouden Kunnen Worden. Dit Is Geen Grap, Kijk Zelf Maar!
Denken over spinnen en motten doet ons meestal rillen. We houden er niet van als ze in de buurt zijn en het enige waar ze op kunnen rekenen is… .een krant of een slipper. Maar soms is het de moeite waard om ze eens van dichterbij te bekijken, w