Deze verhalen laten zien dat goedertierenheid overal is!


4. Een man kleedde zich als William Wallace en maakt foto’s met toeristen. Al het verdiende geld is bestemd voor de strijd tegen kinderleukemie. Tot nu toe heeft hij al een miljoen pond aan kleine bedragen geschonken!

artnaz

5


5. De Japanse MMA vechter Genki Sudo poseert altijd voor foto’s met de vlaggen van alle landen.

twimg

4


6. Een kat die voor zijn leven heeft moeten vechten, helpt nu andere dieren bij hun herstel – ongeacht of het honden of katten zijn.

tvnmeteo

6
We weten nooit wanneer we onze beste vriend zullen ontmoeten. Soms kan het een heel onverwachte ontmoeting zijn…
Het werk van een politieagent zit vol uitdagingen, gevaarlijke voorvallen en hartverscheurende situaties. Gelukkig zijn er ook een heleboel die een happy end kennen dat niemand had verwacht. Dat was ook zo in het geval van een Amerikaanse politieagen9 van de duurste rassen ter wereld. Je zult niet geloven hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor een puppy!
4. Engelse Buldog – prijzen variërend van $ 2.000 tot 8.000 De buldog staat bekend om zijn vele gezondheidsproblemen en aparte snuit. Buldoggen denken dat ze veel groter zijn dan ze in werkelijkheid zijn :) 3. Samojeed – $ 4.000 tot 12.0

Een foto van een bang kind die de hele wereld raakte. Dit gebaar zegt meer dan duizend woorden!
Een soortgelijke foto werd ook gemaakt door iemand anders – Osman Sağirli. Het gedrag van het gefotografeerde kind was erg vergelijkbaar. Het vier jaar oude meisje werd heel erg bang en stak haar handen omhoog. In eerste instantie werd de foto

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
2.) Chris Farley. 3.) Elvis Presley.