Elke hond verdient een tweede kans. Dat zegt de oprichter van het ongebruikelijke opvanghuis voor gehandicapte dieren

Honden zijn populaire huisdieren die de mens bijna overal op de aardbol vergezellen. We houden van hun opgewekte natuur, vriendelijkheid en toewijding. Maar niet iedereen kan het hebben van een hond als vriend waarderen, dus lopen er zwerfdieren op straat die hulp nodig hebben. Het probleem van dakloze dieren geldt in alle landen ter wereld, hoewel de omvang ervan heel verschillend kan zijn.
Een van de landen waar het aandeel van zwerfhonden vrij groot is, is Peru. Gelukkig wonen er mensen met goede en edele harten, die besloten hebben om hun leven te wijden aan het helpen van deze dieren, vooral de honden die grote gezondheidsproblemen hebben. Zo’n persoon is Sara Moran, die in Chorrillos woont, een district in Lima.


Dakloze dieren zouden door de stedelijke overheid moeten worden geholpen.

dog-1176132_960_720


Sara heeft altijd een bepaalde voorliefde voor dieren gehad, met name honden. Jarenlang heeft ze een geliefd huisdier gehad, maar de hond werd vergiftigd. Dat was een keerpunt in het leven van Sarah, die toen heeft besloten om zich volledig te wijden aan het redden van dieren. Zij zegt dat ze er altijd van heeft gedroomd, en daarom besloot ze haar persoonlijke tragedie om te zetten in iets goeds en het lot van honden die op straat leven te veranderen.

Sara is een gewone inwoner van Lima die van honden houdt.

pies-1bron : nolocreo.com

Facebook Comment
Archeologiestudenten vonden een pot met zaden die 800 jaar geleden verborgen werd. Toen ze ze plantten, konden zij niet geloven wat eruit groeide!
Een archeoloog wijdt soms zijn hele leven aan opgravingen zonder iets te vinden dat duidelijk maakt hoe mensen eeuwen geleden hebben geleefd. Amerikaanse studenten waren daarom bijzonder gelukkig toen ze aan het begin van hun professionele carrièreDeze dakloze bedacht een baan om zijn verdriet en armoede te vergeten. Tegenwoordig brengt hem geluk. Hij is miljoenen waard!
Je kunt iemand nooit zomaar afschrijven, want het lot van mensen is vaak erg verwarrend, maar soms ook verwonderlijk. Sommige mensen kunnen niet met het leven overweg, en zijn voortdurend op zoek naar hun plaats, waar die niet kunnen vinden. De reden

Dit Verraste Iedereen! Een Groep Zwerfhonden Verschenen Op De Begrafenis Van Een Vrouw.
Dankbaarheid is niet iets dat alleen aan mensen kan worden toegeschreven. Soms dieren kunnen dankbaarder zijn dan andere. Margarita Suarez , een Mexicaanse vrouw, was een grote dierenvriend – vooral van degenen zonder thuis. De dieren vergaten

De grootste pitbull ter wereld werd vader. De pups zijn een kwart miljoen dollar waard!
Een van de bekendste pitbulls ter wereld werd niet lang geleden vader van acht mooie pups. De eigenaars van Hulk, Maroln en Lisa Grennan, wonen met hun huisdier in Hampshire, VS. Hulk is opgeleid als een elite verdedigingshond, en dat is de reden waa