Deze jongen werd gepest vanwege zijn lange haar. De reden waarom hij het liet groeien is verbazingwekkend!

Twee jaar geleden nam Christian McPhilamy uit Melbourne, Florida, nu acht jaar oud, een beslissing die in eerste instantie voor velen van jullie misschien vreemd lijkt, vooral in het geval van een kleine jongen.

Hij besloot om… zijn haar te laten groeien. Hij wist dat het niet gemakkelijk zou zijn, maar iets in het hart van dit kind vertelde hem dat het de moeite waard zou zijn. En hij bleek volkomen gelijk te hebben!Dit is Christian een tijdje geleden. Zijn lange haren hebben hem het lachertje gemaakt onder zijn klasgenoten. De jongen was het onderwerp van spot en grappen, wat zijn beslissing echter niet veranderde.

1Je vraagt je waarschijnlijk af waarom een klein kind besloot om zo veel op te offeren en ondanks pesterijen zijn haar liet groeien? De reden zal je doen huilen! Op de leeftijd van 6 zag Christian een commercial van St. Jude Children’s Research Hospital. Hij kwam erachter dat de kinderen die er wonen vaak hun haar verliezen en pruiken nodig hebben om zich onder andere kinderen prettig te voelen. Hij besloot met heel zijn hart om een aantal maatregelen te nemen.

2


Natuurlijk was zijn moeder het eens met deze volwassen beslissing. Ze was trots op haar zoon, die met anderen wilde delen wat ze echt nodig hadden.

3bron : boredomtherapy.com

Dit meer verbergt een verschrikkelijk verhaal. Je zult niet geloven wat onder het oppervlakte ligt!
In 1942 ontdekte men een ijsberg in een meer in Uttarakhand in India. Het is gelegen op een hoogte van 5029 meter, wat verklaart waarom een gebeurtenis van meer dan 1200 jaar geleden nu pas werd ontdekt. Gelegen in de bergen werd het Skelettenmeer inDeze Film Zal Je Relaxed Doen Voelen! Kijk Zelf Maar!
Het hebben van een huisdier brengt altijd verantwoordelijkheid en vreugde met zich mee. Vooral de kleine puppies zijn zo vrolijk en blij dat je ze de hele tijd wilt knuffelen. Bekijk de video, die is gemaakt door Brandy Haran. De journalist en filmma

Wijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.
Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op h

Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!
Hoewel geld de moderne wereld laat draaien, is het niet het belangrijkste voor iedereen. Andere waarden tellen ook mee. De eigenaren van een bepaald ontwikkelingsbedrijf, die de perfecte locatie voor een winkelcentrum hadden gevonden, kwamen daar uit