Deze jongen werd gepest vanwege zijn lange haar. De reden waarom hij het liet groeien is verbazingwekkend!

Twee jaar geleden nam Christian McPhilamy uit Melbourne, Florida, nu acht jaar oud, een beslissing die in eerste instantie voor velen van jullie misschien vreemd lijkt, vooral in het geval van een kleine jongen.

Hij besloot om… zijn haar te laten groeien. Hij wist dat het niet gemakkelijk zou zijn, maar iets in het hart van dit kind vertelde hem dat het de moeite waard zou zijn. En hij bleek volkomen gelijk te hebben!Dit is Christian een tijdje geleden. Zijn lange haren hebben hem het lachertje gemaakt onder zijn klasgenoten. De jongen was het onderwerp van spot en grappen, wat zijn beslissing echter niet veranderde.

1Je vraagt je waarschijnlijk af waarom een klein kind besloot om zo veel op te offeren en ondanks pesterijen zijn haar liet groeien? De reden zal je doen huilen! Op de leeftijd van 6 zag Christian een commercial van St. Jude Children’s Research Hospital. Hij kwam erachter dat de kinderen die er wonen vaak hun haar verliezen en pruiken nodig hebben om zich onder andere kinderen prettig te voelen. Hij besloot met heel zijn hart om een aantal maatregelen te nemen.

2


Natuurlijk was zijn moeder het eens met deze volwassen beslissing. Ze was trots op haar zoon, die met anderen wilde delen wat ze echt nodig hadden.

3bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Van een afstand lijkt het een dynamische stad, maar als je de foto vergroot… OMG!
Google Maps verrast opnieuw! Deze foto’s zijn afkomstig uit Irak en laten Wadi Us-Salaam (“Vallei van de Vrede”) zien. Van een afstand, ziet de plaats eruit als een bruisende, uitgestrekte stad vol met wijken en gebouwen. Het strektNa het winnen van een schoonheidswedstrijd ging ze naar huis om haar moeder te bedanken… Ze ontroerde miljoenen met haar acties!
De zeventiende jaar oude Khanittha Phasaeng won op 25 september 2015 de titel Miss Thailand. De schoonheidskoningin ging direct na de prijsuitreiking terug naar haar ouderlijk huis, zodat ze haar moeder kon bedanken voor alles. Ze vertelde dat wat ze

Deze man bouwde een prothese die goedkoper en beter is dan die welke beschikbaar zijn op de markt! Het verrassende is dat hij pas 19 jaar oud is!
Easton LaChappelle, geschokt door de prijs van een kunstgebit, begon aan zijn eigen modellen te werken. Zijn prothesen zijn net zo goed als op “de markt”, maar ze kosten enkele keren minder.  Hij heeft zijn kennis van robotica en prothes

Er is iets achter deze poort dat laat je met stomheid slaat! Lange tijd kon ik niet geloven dat er zo’n plaats bestond!
Veel Japanse eigenaren van winkels en restaurants zetten een figuur van de kat “Maneki Neko” bij de ingang van hun vestiging. De kat is een soort talisman die geluk en voorspoed brengt voor de eigenaar. Deze figuren zijn zo populair dat e