Deze jongen werd gepest vanwege zijn lange haar. De reden waarom hij het liet groeien is verbazingwekkend!

Twee jaar geleden nam Christian McPhilamy uit Melbourne, Florida, nu acht jaar oud, een beslissing die in eerste instantie voor velen van jullie misschien vreemd lijkt, vooral in het geval van een kleine jongen.

Hij besloot om… zijn haar te laten groeien. Hij wist dat het niet gemakkelijk zou zijn, maar iets in het hart van dit kind vertelde hem dat het de moeite waard zou zijn. En hij bleek volkomen gelijk te hebben!Dit is Christian een tijdje geleden. Zijn lange haren hebben hem het lachertje gemaakt onder zijn klasgenoten. De jongen was het onderwerp van spot en grappen, wat zijn beslissing echter niet veranderde.

1Je vraagt je waarschijnlijk af waarom een klein kind besloot om zo veel op te offeren en ondanks pesterijen zijn haar liet groeien? De reden zal je doen huilen! Op de leeftijd van 6 zag Christian een commercial van St. Jude Children’s Research Hospital. Hij kwam erachter dat de kinderen die er wonen vaak hun haar verliezen en pruiken nodig hebben om zich onder andere kinderen prettig te voelen. Hij besloot met heel zijn hart om een aantal maatregelen te nemen.

2


Natuurlijk was zijn moeder het eens met deze volwassen beslissing. Ze was trots op haar zoon, die met anderen wilde delen wat ze echt nodig hadden.

3bron : boredomtherapy.com

“Ik heb verkering met iemand, ook al heb ik een vrouw” Het klinkt weerzinwekkend, maar ik sta achter hem!
Jarrid Wilson is een predikant, blogger en echtgenoot. Onlangs publiceerde hij een persoonlijke bekentenis op zijn blog. Kijk eens wat hij schreef: Ik moet een bekentenis doen. Ik ben verliefd op iemand, ook al ben ik getrouwd. Het is een ongelooflijZe brak haar nek bij een ongeval. Voordat de dokters haar van de Life Support afhaalden gebeurde er een wonder!
Sam Hemming was een gewone, vrolijke studente. Ze was 22 jaar oud met een mooie toekomst die voor haar lag. Alles veranderde toen zij en haar vriend een verkeersongeluk kregen. Door de botsing sloeg ze met haar hoofd tegen het raam, en kreeg een sche

21 situaties waarbij de werkelijkheid afwijkt van onze verbeelding. Van nummer 4 was ik ondersteboven.
Hoe vaak heb je eten besteld omdat je een fraai afgebeelde maaltijd in een advertentie zag. Advertenties wijken vaak af van wat we echt krijgen. Hier kun je zien hoe onze verwachtingen afwijken van de werkelijkheid, en dat gaat niet alleen over eten,

Deze Film Kan Je Manier Van Leven Veranderen!
Kun je wat tips gebruiken over hoe je gelukkig moet zijn? Bekijk deze film en je zult je leven heel anders bekijken! Alan Watts stelt vragen die we ons elke dag zouden moeten stellen!   Wat kun je doen om direct gelukkig te zijn? Wat wil je? Sch