Deze jongen werd gepest vanwege zijn lange haar. De reden waarom hij het liet groeien is verbazingwekkend!

Twee jaar geleden nam Christian McPhilamy uit Melbourne, Florida, nu acht jaar oud, een beslissing die in eerste instantie voor velen van jullie misschien vreemd lijkt, vooral in het geval van een kleine jongen.

Hij besloot om… zijn haar te laten groeien. Hij wist dat het niet gemakkelijk zou zijn, maar iets in het hart van dit kind vertelde hem dat het de moeite waard zou zijn. En hij bleek volkomen gelijk te hebben!Dit is Christian een tijdje geleden. Zijn lange haren hebben hem het lachertje gemaakt onder zijn klasgenoten. De jongen was het onderwerp van spot en grappen, wat zijn beslissing echter niet veranderde.

1Je vraagt je waarschijnlijk af waarom een klein kind besloot om zo veel op te offeren en ondanks pesterijen zijn haar liet groeien? De reden zal je doen huilen! Op de leeftijd van 6 zag Christian een commercial van St. Jude Children’s Research Hospital. Hij kwam erachter dat de kinderen die er wonen vaak hun haar verliezen en pruiken nodig hebben om zich onder andere kinderen prettig te voelen. Hij besloot met heel zijn hart om een aantal maatregelen te nemen.

2


Natuurlijk was zijn moeder het eens met deze volwassen beslissing. Ze was trots op haar zoon, die met anderen wilde delen wat ze echt nodig hadden.

3bron : boredomtherapy.com

Ze nam een pakje Skittels en deed er iets buitengewoons mee! Niet alleen de jongeren zullen verrast zijn!
Het is waarschijnlijk onmogelijk dat iemand niet van Skittles houdt. Ze zijn zo lekker dat je ze de hele dag wel kunt eten. Een vrouw besloot ze op een iets andere manier te gebruiken. Ze verdeelde ze eerst in zes verschillende kleuren en loste ze veDeze tweelingen werd bij de geboorte gescheiden. Toen ze uiteindelijk werden herenigd, gebeurde er iets moois
Broers en zussen kunnen heel close zijn, maar er is niets zo sterk als de band tussen tweelingen. Ouders merken herhaaldelijk dat tweelingen hun eigen taal hebben, zelfs op afstand van elkaar dezelfde emoties voelen, dezelfde voorkeuren hebben en van

Ze Besloten Om Een Cheeseburger Van McDonald’s In Zoutzuur Te Doen… Het Resultaat Van Het Experiment Is Schokkend!
Zoutzuur in de maag maakt de vertering van eiwitten mogelijk en activeert aldus spijsverteringsenzymen! Dit experiment laat zien wat er in onze maag gebeurt na het eten van een cheeseburger. Wij waarschuwen je dat het niet een erg prettig gezicht is!

Artsen waarschuwen: laat je hond niet je gezicht likken! De gevolgen kunnen heel ernstig zijn!
Het contact met speeksel van een dier roept bij sommige walging op en bij anderen plezier. Hondenliefhebbers geloven dat het huisdier zijn gevoelens op deze manier wil uiten en dat ze hem niet moeten verbieden dat te doen. Het is in feite een van de