Liefde vanuit het graf!? Het blijkt mogelijk te zijn!

Liefde is ongetwijfeld een sterk gevoel. Jonge koppels geven in de huwelijksgeloften toewijding tot aan het graf! Maar is het echt mogelijk om lief te hebben na de dood?

Het blijkt wel zo! Er zijn veel verhalen over geesten die het verlies van dierbaren niet kunnen accepteren. Dus ze komen terug uit het graf om te vinden wat ze zoeken.


1

Thomas Rowe, eigenaar van het beroemde Hotel Loews Don CeSar, ging in het buitenland studeren en werd verliefd op een meisje genaamd Lucinda. Haar ouders wilden deze vriendschap niet en Rowe moest terugkeren naar Amerika. Vele jaren later ontving hij een brief van Lucinda, waarin ze schreef: “De tijd is oneindig. Ik wacht op je bij onze fontein… om onze liefde te delen, ons lot is tijd”.

Hotelgasten beweerden herhaaldelijk te hebben gezien hoe de geliefden hand in hand in de buurt van de fontein liepen, die werd gebouwd in het hotel Rowe. Het was een replica van het moment waarop ze elkaar voor het eerst ontmoetten.bron : jokable.com

Heb je deze vreemde vruchten wel eens in de winkels zien liggen en heb je geen idee hoe je ze moet eten? Hier is een spiekbriefje!
Er liggen steeds meer exotische vruchten in de winkels. Maar toch kiezen we voor de overbekende appel of banaan, en dat is een grote fout! Je moet nieuwe smaken ontdekken en je dieet verrijken. We zijn er bang voor, omdat we vaak niet weten hoe we zeEen Zwerfhond Besloot De Man Die Hem Had Geschopt Een Lesje Te Leren! Een Groep Vrienden Kwam Hem Helpen!
Op een dag vond een Chinese bestuurder een zwerfhond liggend op zijn parkeerplaats. Hij besloot hem weg te jagen en schopte hem pijnlijk. Hij besefte niet dat de hond trouwe vrienden had die meteen kwamen om hem te helpen. PNa enige tijd kwam de gewo

De Droom Van Elk Kind En De Nachtmerrie Van Diabetici Werd Eindelijk Realiteit! Bekijk Het Meest Funky Zwembad Ter Wereld!
De zanger Donovan besloot om een beetje te rocken! Hij vulde zijn zwembad in Californië met Diet Coke! Hij gebruikte hiervoor meer dan 100.000 liter van deze drank!  Amerikaanse kunstenaar Mike Bouchet was verantwoordelijk voor de organisatie van d

Een zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.
Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK). Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doek