Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!

Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen over hun leven vertellen om anderen te helpen, ze advies geven en laten zien dat er geen probleem is zonder een oplossing.

Zo’n verhaal werd op het internet gedeeld door Richard, die schrijver is, en bijna de grootste liefde van zijn leven – zijn vrouw Keri – verloor.In elk gezin is wel eens een crisis, dat is normaal, maar het is belangrijk hoe je ermee omgaat. Vanaf het begin waren we een echtpaar met verschillende persoonlijkheden, maar het lukte ons om ermee om te gaan. Na verloop van tijd hielpen het geld en de roem die we hadden niet meer. Onopgeloste spanningen werden zo erg dat ik was opgelucht als ik op reis moest om mijn boeken te promoten. We begonnen onze eigen vijand te worden, voortdurend aan het vechten over gewone dingen. We waren niet in staat om met elkaar te praten. 

raretofindbabe.tumblr.com

zwiazek


Toen ik op tournee was, belde ik Keri op, en woord na woord veranderde ons gesprek in een verschrikkelijke strijd en we riepen elkaar de ergste beledigingen toe. Ik was er zo depressief over dat ik zat te huilen. Het was niet gemakkelijk, en Keri had hetzelfde. Diep van binnen wist ik dat ze geen slechte vrouw was, en ik wilde haar geen pijn doen. Dus waarom deed ik dat dan, waarom martelde ik de persoon aan wie ik zelf gezworen had dat ik van haar zou HOUDEN?

Ik zat daar maar en vroeg me af waarom ze niet wilde veranderen, waarom ze zo deed. En toen drong het tot me door. Waarom had ik me deze vraag nog niet gesteld? De hele weg naar huis bad ik steeds tot God om hulp, om kracht en het herstel van de liefde. En het advies kwam naar me toe, inspiratie! Een eenvoudige zin, die alles kon veranderen. 

samtaylorjohnson.com

stw1- 2.ac-3bron : brightside.me

Het Ziet Eruit Als Een Gewoon Huis… Maar Bezoekende Verslaggevers Kwamen Erachter Dat Het Dat Niet Was!
De televisie krijgt elke dag vele verslagen van verbazingwekkende en paranormale verschijnselen. Zo ook deze keer. De verslaggevers gingen naar Hanover, Pennsylvania, om meer over dit spookhuis te weten te komen. Ze verwachtten een verhaal te horen,Ze liet haar man met hun kind thuis achter. Ze had niet verwacht om na terugkomst dit te vinden!
In de meeste gevallen blijft de moeder na de geboorte van de baby thuis. Ze is altijd bij de baby, en kent de behoeften en grillen ervan, en kan onderscheid maken tussen de soorten kreetjes en weet ook het beste de baby zo nodig te kalmeren. Ook het

Een Photoshop-expert laat zien hoe je met behulp van Photoshop van gewone foto’s magische beelden kunt maken.
 Photoshop- expert Eric Johanson creëert zo goed optische illusies en grafische beelden, dat zijn werk wel bijna magie lijkt te zijn. Dankzij de video’s die zijn werk opnemen, kunnen we stap voor stap zien hoe zijn magische beelden worden gem

Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is
Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid. Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dag