Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!

Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen over hun leven vertellen om anderen te helpen, ze advies geven en laten zien dat er geen probleem is zonder een oplossing.

Zo’n verhaal werd op het internet gedeeld door Richard, die schrijver is, en bijna de grootste liefde van zijn leven – zijn vrouw Keri – verloor.In elk gezin is wel eens een crisis, dat is normaal, maar het is belangrijk hoe je ermee omgaat. Vanaf het begin waren we een echtpaar met verschillende persoonlijkheden, maar het lukte ons om ermee om te gaan. Na verloop van tijd hielpen het geld en de roem die we hadden niet meer. Onopgeloste spanningen werden zo erg dat ik was opgelucht als ik op reis moest om mijn boeken te promoten. We begonnen onze eigen vijand te worden, voortdurend aan het vechten over gewone dingen. We waren niet in staat om met elkaar te praten. 

raretofindbabe.tumblr.com

zwiazek


Toen ik op tournee was, belde ik Keri op, en woord na woord veranderde ons gesprek in een verschrikkelijke strijd en we riepen elkaar de ergste beledigingen toe. Ik was er zo depressief over dat ik zat te huilen. Het was niet gemakkelijk, en Keri had hetzelfde. Diep van binnen wist ik dat ze geen slechte vrouw was, en ik wilde haar geen pijn doen. Dus waarom deed ik dat dan, waarom martelde ik de persoon aan wie ik zelf gezworen had dat ik van haar zou HOUDEN?

Ik zat daar maar en vroeg me af waarom ze niet wilde veranderen, waarom ze zo deed. En toen drong het tot me door. Waarom had ik me deze vraag nog niet gesteld? De hele weg naar huis bad ik steeds tot God om hulp, om kracht en het herstel van de liefde. En het advies kwam naar me toe, inspiratie! Een eenvoudige zin, die alles kon veranderen. 

samtaylorjohnson.com

stw1- 2.ac-3bron : brightside.me

30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!
Hoewel het denken en gedrag van mensen ten opzichte van dieren aan het veranderen is, en we hun recht op vrijheid en leven beginnen te erkennen, valt er voor ons nog veel te doen. Het moet verboden worden om dieren te behandelen als een vorm van ente30 van de meest creatieve visitekaartjes die ooit zijn ontworpen. Vindingrijkheid kan de ontwerper niet worden ontzegd!
De meeste zakenmensen hebben een visitekaartje bij de hand, wat ze graag uitdelen aan potentiële klanten of zakelijke partners. Zoals we allemaal weten zijn de eerste indrukken het belangrijkst, en niet alleen bij sociale gelegenheden. Dit geldt ook

Maak Kennis Met Kuok – Een Van De Gelukkigste Dieren Ter Wereld!
Kuok is een dier waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Dus daar moeten we wat aan doen. Kuok behoort tot de buideldieren. Hij leeft in het zuidwesten van Australië en de Rottnest en Bald eilanden… en het is een van de meest posit

Deze wereldwijd geliefde chocolade is gevaarlijk voor je gezondheid! Denk twee keer na voordat je er één neemt of aan een kind geeft!
Een paar dagen geleden kondigde een Duitse organisatie voor voedsel kwaliteitscontrole – Foodwatch – verontrustende informatie aan. Het blijkt dat de populaire, en door bijna alle kinderen geliefde, Kinder chocolade schadelijke stoffen be