Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!

Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen over hun leven vertellen om anderen te helpen, ze advies geven en laten zien dat er geen probleem is zonder een oplossing.

Zo’n verhaal werd op het internet gedeeld door Richard, die schrijver is, en bijna de grootste liefde van zijn leven – zijn vrouw Keri – verloor.In elk gezin is wel eens een crisis, dat is normaal, maar het is belangrijk hoe je ermee omgaat. Vanaf het begin waren we een echtpaar met verschillende persoonlijkheden, maar het lukte ons om ermee om te gaan. Na verloop van tijd hielpen het geld en de roem die we hadden niet meer. Onopgeloste spanningen werden zo erg dat ik was opgelucht als ik op reis moest om mijn boeken te promoten. We begonnen onze eigen vijand te worden, voortdurend aan het vechten over gewone dingen. We waren niet in staat om met elkaar te praten. 

raretofindbabe.tumblr.com

zwiazek


Toen ik op tournee was, belde ik Keri op, en woord na woord veranderde ons gesprek in een verschrikkelijke strijd en we riepen elkaar de ergste beledigingen toe. Ik was er zo depressief over dat ik zat te huilen. Het was niet gemakkelijk, en Keri had hetzelfde. Diep van binnen wist ik dat ze geen slechte vrouw was, en ik wilde haar geen pijn doen. Dus waarom deed ik dat dan, waarom martelde ik de persoon aan wie ik zelf gezworen had dat ik van haar zou HOUDEN?

Ik zat daar maar en vroeg me af waarom ze niet wilde veranderen, waarom ze zo deed. En toen drong het tot me door. Waarom had ik me deze vraag nog niet gesteld? De hele weg naar huis bad ik steeds tot God om hulp, om kracht en het herstel van de liefde. En het advies kwam naar me toe, inspiratie! Een eenvoudige zin, die alles kon veranderen. 

samtaylorjohnson.com

stw1- 2.ac-3bron : brightside.me

Facebook Comment
11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!
Eeuwenlang, hebben dichters, schilders of beeldhouwers zich afgevraagd wat de aard van ware schoonheid is, in een poging het in hun werk te vangen. Tegenwoordig zijn het geen kunstenaars, maar kleurrijke tijdschriften die de normen voor schoonheid teDeze Foto’s Zullen Je Tot Tranen Toe Beroeren!
Het slagveld is geen geschikte plek, noch voor dieren, noch voor mensen. Het is eerder een beangstigende en sombere plaats. Het is geen wonder dat tijdens de oorlog iedereen omstandigheden probeert te creëren die lijken op die van thuis. De aanwezig

Zelfs de artsen stonden verbaasd door dit eenvoudige huismiddeltje. De doeltreffendheid ervan wordt door honderden mensen erkend!
Al eeuwenlang wordt honing gebruikt als middel voor het behandelen van bijna alle ziekten. De Grieken gebruikten om oud te worden, de Egyptenaren gebruikten het om wonden te behandelen, en de Indianen dronken honing, om het lichaam in balans te houde

Deze Bank Is Voor Hem Van Groot Belang… Hij Komt Elke Dag Langs En Zet Er Bloemen Neer!
Ter herdenking van zijn vrouw Betty komt Bud Caldwell naar het park en legt bloemen op de bank die zijn opgedragen aan haar. Hij heeft dit nu al twee jaar gedaan. Hij praat elke dag met haar, hij beschrijft wat er in zijn leven is gebeurd. Op een dag