Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!

Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen over hun leven vertellen om anderen te helpen, ze advies geven en laten zien dat er geen probleem is zonder een oplossing.

Zo’n verhaal werd op het internet gedeeld door Richard, die schrijver is, en bijna de grootste liefde van zijn leven – zijn vrouw Keri – verloor.In elk gezin is wel eens een crisis, dat is normaal, maar het is belangrijk hoe je ermee omgaat. Vanaf het begin waren we een echtpaar met verschillende persoonlijkheden, maar het lukte ons om ermee om te gaan. Na verloop van tijd hielpen het geld en de roem die we hadden niet meer. Onopgeloste spanningen werden zo erg dat ik was opgelucht als ik op reis moest om mijn boeken te promoten. We begonnen onze eigen vijand te worden, voortdurend aan het vechten over gewone dingen. We waren niet in staat om met elkaar te praten. 

raretofindbabe.tumblr.com

zwiazek


Toen ik op tournee was, belde ik Keri op, en woord na woord veranderde ons gesprek in een verschrikkelijke strijd en we riepen elkaar de ergste beledigingen toe. Ik was er zo depressief over dat ik zat te huilen. Het was niet gemakkelijk, en Keri had hetzelfde. Diep van binnen wist ik dat ze geen slechte vrouw was, en ik wilde haar geen pijn doen. Dus waarom deed ik dat dan, waarom martelde ik de persoon aan wie ik zelf gezworen had dat ik van haar zou HOUDEN?

Ik zat daar maar en vroeg me af waarom ze niet wilde veranderen, waarom ze zo deed. En toen drong het tot me door. Waarom had ik me deze vraag nog niet gesteld? De hele weg naar huis bad ik steeds tot God om hulp, om kracht en het herstel van de liefde. En het advies kwam naar me toe, inspiratie! Een eenvoudige zin, die alles kon veranderen. 

samtaylorjohnson.com

stw1- 2.ac-3bron : brightside.me

Facebook Comment
Dat is wat ze zijn gemzen doen, zo duizelig! Hoe kon het op zo’n hoogte blijven?
De berggeit heeft een opmerkelijk over het vermogen om de torenhoge, berghellingen beklimmen. Het is net Spider Man! Hij kan bijna net op verticale wanden lopen!   Haar hoeven worden omgezet in verbazingwekkende klimmen tools die toelaten om de meesSterren en beroemdheden zijn ook maar gewone mensen, met dezelfde onvolkomenheden als wij. Het bewijs zijn hun foto’s zonder make-up
Filmsterren van het toneel en de televisie zien er meestal perfect uit: altijd goed gekleed, gekamd, make-up, superstrakke huid en prachtig glanzend haar. Hun uiterlijk is iets om jaloers op te zijn, maar vraag jezelf eens af: is het echt? De zorg vo

Ze Hoorde De Hartslag Van Haar Zoon In De Borst Van Een Andere Vrouw! Het Was Een Zeer Opwindende Ontmoeting!
Twintig jaar geleden stierf Vicki Brannon’s zoon. De vrouw besloot om de organen uit zijn lichaam beschikbaar te stellen. De tiener Jennifer Lentini, die vele jaren heeft geworsteld met hart- en vaatziekten, kreeg het nieuwe hart. De transplant

Steekt deze pees in jouw pols ook uit? Je zult versteld staan wat dat betekent! Bij 15% van de mensen kan je hem niet zien!
Verstandskiezen, amandelen, het staartbeen en spieren die je oren kunnen bewegen zijn slechts een paar dingen die resten van de evolutie. Het zijn de overblijfselen van de geschiedenis die ons herinnert aan onze voorouders en wat we van hen hebben ge