Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is

Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid.

Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dag tegen zonsondergang.

3


De patiënt had een aneurysma en een tumor in de hersenstam. We moesten beide gezondheidsrisico’s tijdens één behandeling verwijderen. Het was een moeilijke en risicovolle taak. Als we een fout hadden gemaakt, kon het fatale gevolgen hebben gehad voor de patiënt – zei chirurg Chen Zyanpin.

Een familielid van de patiënt, Bakin Khan, merkte dat de operatie erg lang duurde, en begon zich zorgen te maken over de vraag of alles in orde was en of de artsen de kracht hadden om hun werk te blijven doen.

1


Gelukkig verliep alles succesvol, en de moedige artsen werden ware helden. Ze vielen uitgeput neer op de vloer van het ziekenhuis, en iemand van het personeel nam de foto, die zich snel over sociale netwerk sites verspreide. Ik ben niet de enige die alles heeft gedaan wat in hun macht ligt voor het welzijn van de patiënt.

Er zijn veel chirurgen in de wereld zoals ik, het is gewoon zo dat niemand over hen spreekt – voegde Chen er bescheiden aan toe.

2

Pagina 1 van 1


bron : marketium.ru

Internetgebruikers noemen haar de lelijkste vrouw ter wereld. Na jaren van pijn en lijden, deed ze iets dat miljoenen mensen wereldwijd inspireerde.
Lizzie Velasquez ziet er anders uit dan andere mensen, en dat was de reden waarom ze altijd het doelwit was van vervelende grappen. Ze lijdt aan een zeldzame genetische ziekte waardoor ze altijd mager zal blijven. Ze heeft helemaal geen vetweefsel, eAls je er achter komt wat de kleine zwarte puntjes, zal je zal bang zijn.
Denk er eens over, als het was, als je plotseling in deze plaats, en het lijkt erop dat je omringt zwerm van zeer vriendelijke mensen… Wel het is best een schok! Inwoners van de Braziliaanse stad Santo Antonio da Platina dergelijke opvatting zi

27 ongebruikelijk gevormde groenten die eruit zien als iets totaal anders.
Heb je ooit groente of fruit gezien die eruit zien als iets anders? De natuur schept de vreemdste variëteiten die er uitzien als lichaamsdelen, dieren, en zelfs mensen. De verzameling foto’s hieronder laat fantasievolle varianten zien die gema

Als je ooit ziet dat jouw kat zich zo gedraagt, dan moet je weten dat hij je iets heel belangrijks wil vertellen.
Als het gaat om zelfexpressie, dan zijn katten heel wat gereserveerder dan honden. Het zijn niet erg extraverte dieren, maar dat betekent niet dat zij niet van hun eigenaar kunnen houden. Ze blijken maar weinig te verschillen van honden. Bekijk de 10