Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is

Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid.

Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dag tegen zonsondergang.

3


De patiënt had een aneurysma en een tumor in de hersenstam. We moesten beide gezondheidsrisico’s tijdens één behandeling verwijderen. Het was een moeilijke en risicovolle taak. Als we een fout hadden gemaakt, kon het fatale gevolgen hebben gehad voor de patiënt – zei chirurg Chen Zyanpin.

Een familielid van de patiënt, Bakin Khan, merkte dat de operatie erg lang duurde, en begon zich zorgen te maken over de vraag of alles in orde was en of de artsen de kracht hadden om hun werk te blijven doen.

1


Gelukkig verliep alles succesvol, en de moedige artsen werden ware helden. Ze vielen uitgeput neer op de vloer van het ziekenhuis, en iemand van het personeel nam de foto, die zich snel over sociale netwerk sites verspreide. Ik ben niet de enige die alles heeft gedaan wat in hun macht ligt voor het welzijn van de patiënt.

Er zijn veel chirurgen in de wereld zoals ik, het is gewoon zo dat niemand over hen spreekt – voegde Chen er bescheiden aan toe.

2

Pagina 1 van 1


bron : marketium.ru

Facebook Comment
Dit kleine ding verdween bijna tijdens een orkaan, en maakt nu deel uit van de familie!
Twee jaar geleden kwam  de orkaan Isaac aan land op de kust van Louisiana in de buurt van New Orleans, wat veel schade en de dood van 44 mensen tot gevolg had, hoewel het maar een orkaan van de 1e categorie was. Mensen waren geschokt dat ze zeven jaDenk Je Dat Dit Een Gebruikelijk Chocoladedessert Is? Je Hebt Het Helemaal Verkeerd! Kijk Maar Eens Wat Er Gebeurt.
Hou je van snoep? Zo niet, dan zul je na het bekijken van deze video van gedachten veranderen. Het is echt een magisch dessert! Na het toevoegen van de room gebeurt er iets bijzonders! Je gelooft het nog niet? Bekijk zelf maar de video op de volgende

Dit is niet het resultaat van een draconische dieet! Kijk hoe je er heel snel beter uit kunt gaan zien!
Adobe Photoshop is een van de beste foto bewerkingsprogramma’s die beschikbaar zijn. Bijna iedereen gebruikt het. Van fotografen en grafisch ontwerpers tot gewone mensen die hun foto’s een beetje willen oppoetsen. Als we zelf niet weten hoe w

Iedereen in Japan is weg van dit dier!
Er is geen betere plaats dan Japan om zulke duidelijk zichtbare trends te kunnen zien. Als er iets in de mode raakt, dan is het hele land er direct gek op. Het is niet anders voor dit mooie pluizige diertje. Op het eerste gezicht lijkt het een klein