Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is

Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid.

Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dag tegen zonsondergang.

3


De patiënt had een aneurysma en een tumor in de hersenstam. We moesten beide gezondheidsrisico’s tijdens één behandeling verwijderen. Het was een moeilijke en risicovolle taak. Als we een fout hadden gemaakt, kon het fatale gevolgen hebben gehad voor de patiënt – zei chirurg Chen Zyanpin.

Een familielid van de patiënt, Bakin Khan, merkte dat de operatie erg lang duurde, en begon zich zorgen te maken over de vraag of alles in orde was en of de artsen de kracht hadden om hun werk te blijven doen.

1


Gelukkig verliep alles succesvol, en de moedige artsen werden ware helden. Ze vielen uitgeput neer op de vloer van het ziekenhuis, en iemand van het personeel nam de foto, die zich snel over sociale netwerk sites verspreide. Ik ben niet de enige die alles heeft gedaan wat in hun macht ligt voor het welzijn van de patiënt.

Er zijn veel chirurgen in de wereld zoals ik, het is gewoon zo dat niemand over hen spreekt – voegde Chen er bescheiden aan toe.

2

Pagina 1 van 1


bron : marketium.ru

Katten die honden gebruiken als kussens. Ze weten wel hoe ze lekker kunnen liggen.
Het gezegde “leven als kat en hond” komt niet zomaar uit het niets. Deze twee diersoorten werden ooit als elkaars ultieme vijand beschouwd en hoewel ze vaak onder hetzelfde dak samenleven, kunnen ze niet altijd even goed met elkaar opschiNa het zien van deze foto’s zul je nooit meer ! Waarom is hier vrijwel niets over bekend?
Palmolie is ongelooflijk slecht voor de gezondheid, maar het wordt nog steeds in veel producten gebruikt. Het is te vinden in snoep, margarine, zeep, cosmetica, diepvriesproducten en instant soepen. Het is afkomstig van de vruchten van oliepalmen. He

Je zal jezelf verbazen als je leest over deze verrassende theorieën over piramides!
Piramides zijn erg fascinerende gebouwen, welke wereldwijd bekend zijn, maar waarvan wij de maker niet kennen. Niet iedereen gelooft namelijk dat de Egyptenaren het hebben gemaakt! Voor duizenden jaren mensen hebben er over gespeculeerd. Er zijn zove

Wil Je Een 20-Jaar-Oude Cheeseburger Zien? Denk Goed Na, Want Wat Je Gaat Zien Kan Schokkend Zijn!
Casey In 1995 voerden Casey Dean en Edward Nitz een heel eenvoudig experiment uit. Ze gingen naar McDonald’s, kochten een cheeseburger en in plaats van hem op te eten, borgen ze hem op in een houten kist. Ze waren toen 13 en 14 jaar oud. Dit ja