Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is

Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid.

Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dag tegen zonsondergang.

3


De patiënt had een aneurysma en een tumor in de hersenstam. We moesten beide gezondheidsrisico’s tijdens één behandeling verwijderen. Het was een moeilijke en risicovolle taak. Als we een fout hadden gemaakt, kon het fatale gevolgen hebben gehad voor de patiënt – zei chirurg Chen Zyanpin.

Een familielid van de patiënt, Bakin Khan, merkte dat de operatie erg lang duurde, en begon zich zorgen te maken over de vraag of alles in orde was en of de artsen de kracht hadden om hun werk te blijven doen.

1


Gelukkig verliep alles succesvol, en de moedige artsen werden ware helden. Ze vielen uitgeput neer op de vloer van het ziekenhuis, en iemand van het personeel nam de foto, die zich snel over sociale netwerk sites verspreide. Ik ben niet de enige die alles heeft gedaan wat in hun macht ligt voor het welzijn van de patiënt.

Er zijn veel chirurgen in de wereld zoals ik, het is gewoon zo dat niemand over hen spreekt – voegde Chen er bescheiden aan toe.

2

Pagina 1 van 1


bron : marketium.ru

Facebook Comment
Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!
Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen. Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had altiEen zelfgemaakte groentemix, of hoe je gezonde kruiden kunt maken zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen! Het is makkelijker dan je denkt!
Zelfs de beste en de duurste gerechten zullen niet lekker smaken als je niet de juiste kruiden gebruikt. We kunnen soep maken met het meest perfecte vlees ter wereld, maar als het niet wordt gekruid, zal het saai en smakeloos zijn. Het is niet altijd

Het lijkt een echt bewegende film… Zie wat de vrouw deed… en doe deze fout niet na!
Deze bewegende film is opgenomen om aandacht te geven om nooit kinderen alleen in de auto te laten. Deze beroerte die een kind kan krijgen wordt ook wel de “langzame dood” genoemd. Het maakt niet uit hoelang je uit de auto blijft, maar we

Een Kleine Jongen Wilde Afscheid Nemen Van Een Overleden Vriend. Hij Koos Een Nogal Ongebruikelijk Manier.
In het leven hebben we soms te maken met de dood van een geliefde. Soms is het een familielid, een vriend of een huisdier. Deze jongen wilde goed afscheid nemen van zijn geliefde vis. Hij bereidde zelfs een zeebegrafenis voor – althans op zijn