Iedereen lachte om het uiterlijk van dit meisje. Toen besloot iemand iets speciaals voor haar te doen. Kijk maar wat ze had bedacht!

Breanna Mendoza lijdt aan het Goldenhar syndroom, dat wordt gekenmerkt door een vervorming van de gezichtsstructuren. Deze ziekte is uiterst zeldzaam. Slechts één op de ongeveer 50.000 mensen wordt erdoor getroffen. Door haar uiterlijk is Breanna vaak lastiggevallen. Haar omgeving heeft haar niet gespaard met hun sarcasme en kwaadaardige opmerkingen. Onbeschofte reacties en bedreigingen van Breanna verschijnen regelmatig in de sociale media. Gelukkig was er ook iemand die haar hielp.

Op de leeftijd van acht jaar probeerde ze zelfmoord te plegen. Ze kon niet tegen het constante gescheld. Ze wilde onder een rijdende bus springen. Het is moeilijk te geloven dat dit kleine meisje na zat te denken over het beëindigen van haar eigen leven. Haar moeder heeft echt geprobeerd haar te helpen.

Helaas mislukten alle methoden. Toen kwam ze Heather Marshall, een lokale fotografe, tegen.

1Heather bood het meisje een professionele fotosessie aan. Voor één dag werd de kleine Breanna in een professioneel model veranderd. Een kundig panel stylisten zorgde voor haar uiterlijk. Zij verwierpen het idee van zware make-up, maar benadrukten haar natuurlijke schoonheid.

4

3

 bron : trendingstylist.com

Facebook Comment
Terwijl Ze Deed Alsof Ze Sliep Filmde Ze Haar Baby! Dit Is Waarschijnlijk De Grappigste Film Die Ik Tot Nu Toe Heb Gezien!
Deze kleine baby is erg druk en kan er niet tegen als hij niet genoeg aandacht krijgt. Zijn moeder, Esther Anderson, besloten zijn gedrag te filmen. Ze lag naast hem met de telefoon in haar hand en ze deed alsof ze sliep. De peuter probeerde ten kostEen verweesde wasbeer werd door een gezin met honden geadopteerd. Nu denkt ze ook dat ze een hond is.
Vorig jaar in de Bahama’s, in de stad Nassau, vond Rosie Kemp een kleine wasbeer die uit een boom was gevallen. Ze kon de moeder nergens vinden, dus besloot ze het mee te nemen. Haar kleine dochter, Laura was erg blij dat ze een nieuwe vriend h

Weet jij waarom je jouw eigen stem anders hoort? De reden zal je verbazen!
We horen onze eigen stem anders als we iets hardop zeggen. Als we onze woorden later op een opname terug horen, zijn we verbaasd dat het onze stem is. Het klinkt immers heel anders. Je kunt je voorstellen dat dat heel merkwaardig is! Er zijn niet vee

Een man trok een haai uit de oceaan… om er een foto mee te maken! Kijk hoe ver de menselijke domheid kan gaan!
Het maken van steeds interessantere en extremere foto’s leidt ertoe dat mensen echt domme dingen kunnen doen. Men doet soms voor de perfecte selfie dingen die flinke angst inboezemen. Wat gebeurt er toch met mensen? Foto’s van zichzelf ne