Slaap je vaak door tot de middag? Het is het niet waard! Hier zijn 6 redenen die je zullen overtuigen om ‘s ochtends op te staan

Slaap is noodzakelijk voor een goede werking van het lichaam omdat het helpt weer op krachten te komen. Experts raden ongeveer acht uur slaap per nacht aan, maar de verleiding om ’s ochtends in bed te blijven liggen is erg sterk. Langdurig slapen is van tijd tot tijd best leuk, maar het is veel beter om dagelijks vroeg op te staan.

Wil dat warm bed je niet uit zijn greep loslaten? Het is de moeite waard om jezelf te dwingen om ’s ochtends rond 06:00 op te staan, want om deze tijd opstaan heeft een groot aantal voordelen voor het lichaam. De talrijke positieve effecten van het ‘s ochtend opstaan compenseren de moeite die het wakker worden vraagt. Er een gewoonte van maken om vroeg uit je bed te komen verbetert je stemming en lichamelijke conditie, zodat je de uitdaging aan moet nemen en zelf merken wat het in de vroege ochtend wakker worden je kan geven. Hier zijn 6 redenen die je zullen overtuigen om ‘s ochtends op te staan.


De tijd van wakker worden is niet minder belangrijk dan het dromen zelf.

alarm-clock-1191561_960_720


1. Możliwość lepszego wykorzysta aktywności mózgu.

Zoals door onderzoekers is vastgesteld, werkt het menselijk brein de eerste helft van de dag efficiënter, dus is het niet verstandig om gedurende die tijd te slapen. Als we eerder wakker worden dan vereist is door onze dagindeling, heeft het brein de tijd om rustig wakker te worden, en onnodige afleidingen te vermijden, en dat zal helpen om beter gefocust en voorzichtig te zijn.

brain-770044_960_720bron : viralsection.com

8 feiten over de geschiedenis van de hygiëne, waardoor je de moderne tijd zult gaan waarderen.
De zomer is meestal behoorlijk warm dus je kunt jezelf vaak zelfs midden op de dag verfrissen door onder de douche te springen. Wat voor ons normaal is, was ondenkbaar voor onze voorouders. Riolering en jezelf schoon houden is voor ons iets vanzelfsp5 dingen wat mensen zullen bekeren voor de dood!
Mensen die die dood gaan hebben altijd wel iets in het leven waar ze spijt van hebben. Toen Bronnie verpleegkundige was en werkzaam in een hospice schreef op wat mensen het vaakst berouw voor hun dood. Op zijn bevindingen bracht hij een boek uit. (ti

23 perfect gecamoufleerd dieren
Deze dieren beheersen de kunst van perfecte camouflage. Kijk maar hoe ze opgaan in hun omgeving. 1. Je moet toegeven dat deze moeilijk te herkennen is. 2. Past perfect bij de vloer. 3. Jeżyk w towarzystwie kaktusów jest prawie nie do poznania.  4.

Toen ik dit liefdesverhaal las, kon ik alleen maar huilen!
Liefde is de weldadige verbintenis van twee zielen, als we ervan uit gaan dat ze door alle ontberingen samen gelukkig kunnen zijn. Ontdek het verhaal van de mensen die hun hele leven samen hebben gewoond, en stierven terwijl ze elkaars hand vasthield