Dit meisjes leeft al 90 jaar niet meer. Toen ik in haar ogen keek, kreeg ik kippenvel!

Een klein meisje genaamd Rosalia, overleed 90 jaar geleden aan longontsteking. Haar lichaampje werd gebalsemd en in een transparante kist gelegd. Daarna werd ze begraven in de Kapucijner catacomben in Palermo. Het was de laatste gemummificeerde persoon die op deze plaats werd bijgezet. Bijna honderd jaar nadat ze stierf, ziet het meisje er nog bijna hetzelfde uit.

Het lijkt alsof ze slaapt. Na onderzoek van de mummie bleek dat haar organen bewaard zijn gebleven en nog in heel goede staat zijn, maar dat is zeker niet het vreemdste! Nadat  het lichaam werd verplaatst naar een droge crypte, merkten toeristen iets verontrustend. Het meisje begon haar oogleden te openen, en de bezoekers konden haar blauwe ogen zien. Het bericht dat de geest van Rosalia terug naar haar lichaam was gekomen, ging de hele wereld over.

1

2

3
Deze schattige tatoeages zullen je inspireren om je eigen kunstwerk te ontwerpen!
Vandaag de dag is het makkelijker om iemand te vinden die een kleine of grote tatoeage heeft in plaats van geen. Sommigen geven de voorkeur aan behoorlijk grote afbeeldingen over hun hele rug, anderen aan kleurrijke “mouwen”, er zijn in hEen verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!

Dit meer verbergt een verschrikkelijk verhaal. Je zult niet geloven wat onder het oppervlakte ligt!
In 1942 ontdekte men een ijsberg in een meer in Uttarakhand in India. Het is gelegen op een hoogte van 5029 meter, wat verklaart waarom een gebeurtenis van meer dan 1200 jaar geleden nu pas werd ontdekt. Gelegen in de bergen werd het Skelettenmeer in

Ze gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!
Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht… Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een la