Een 11-jarige jongen was op het strand aan het spelen. Toen hij wat dieper begon te graven, zag hij iemands hoofd

De 11 jaar oude Connor Fitzgerald was op het strand in Marina Dunes in Californië. Samen met andere kinderen was hij bezig om tunnels in het zand te graven. Op een gegeven moment zag hij iets angstaanjagend. Zijn blik viel op een menselijk hoofd. Later bleek dat de 5-jarige Alyssa Bostic levend onder het zand begraven lag.

Het meisje speelde ook op het strand en was net als Connor bezig tunnels te graven. Een ervan is plotseling ingestort en is bovenop haar lichaam terecht gekomen.

sand-dunes-connor2De 11-jarige ging meteen aan het werk om het kind op te graven. Alyssa was intussen bewusteloos geraakt en had een grote hoeveelheid zand in haar mond, neus en ogen gekregen. De jongen had nog steeds de hoop dat ze nog leefde en begon haar te reanimeren. Hij vertelde later dat hij had geleerd hoe hij moest reanimeren door de tv-serie NCIS.
sand-dunes-connor


Hij wachtte niet tot er hulp van volwassenen kwam, maar ging in plaats daarvan direct aan de slag. Als hij dat niet had gedaan, zou het meisje het niet hebben overleefd.

Ga naar de volgende pagina om de video te bekijken. 

sand-dunes-connor1bron : littlethings.com

Hij sloeg met zijn vuist tegen dit smeltende apparaat, zodat hij het weg van zijn huid zou krijgen. Wees voorzichtig, omdat je het zelf elke dag gebruikt!
Gareth ging voor een ritje op de mountainbike door de Manly Dam in de buurt van Sydney (Australië). Op een gegeven moment gleden zijn voeten uit de pedalen en hij viel op de grond. Hij zou geen ernstige verwondingen hebben oplopen, alleen een paar kEen geredde puppy vond een thuis bij een vriend. Wie? Kijk zelf maar en ontmoet een paar van de liefste jonge dieren ter wereld!
Het runnen van een kennel vereist van de eigenaar passie en liefde voor dieren. Helaas worden er elke dag door duizenden mensen op een onverantwoorde manier honden gefokt, wat leidt tot illegale kennels die alleen gericht zijn op winst. Het voor veel

Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!
Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vel

21 sensationele foto’s, die laten zien dat de wereld vol zit met emoties, gevoelens en tedere gebaren.
Je hoeft niet altijd woorden te gebruiken om iemand iets belangrijks te vertellen. Soms kunnen eenvoudige gebaren uitdrukking geven wat we denken en voelen. Als we een probleem hebben met praten over onze emoties, laten we ze gewoon zien, terwijl we