Op het aanroep van de toekomstige schoonmoeder, maakt hij de meest hippe gebouw wat ik ooit heb gezien! Deze man is geweldig!


Daniel Gray woont elke dag in Nieuw-Zeeland. Samen met zijn vriendin – Katheen Starrie, hebben zij besloten om haar familie te bezoeken die in Edmonton Wonen (West Canada).

Het was de moeder van Kathleen die besloot om dit op een rare manier te organiseren. De man besloot dat het niet een traditionele iglo zal zijn! Het leed een beetje fantasie en kwam met iets fantastisch! Hij begon toen het verzamelen van lege melk pakken… Hij verloor behoorlijk wat tijd!


2


bron : reddit.com

Een betrouwbaar huismiddeltje, dat hoesten voorkomt en de luchtwegen zuivert
Waarom houden we van wortelen? – Zij reguleren het cholesterolgehalte – verhogen de immuniteit – en verbeteren de efficiĆ«ntie van het cardiovasculaire systeem – verminderen het risico op kanker – spijsvertering –Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!
Helaas woonde de vrouw niet lang in de buurt van het reusachtige winkelcentrum. Zij overleed in 2008, maar haar verhaal verdween niet zonder een grote indruk achter te laten. De animatiestudio Pixar versierde haar huis met ballonnen, en verbond het z

Wist je dat deze planeet kleurvol is van boven? Nee? Neem een kijkje!
Hier het Zhangye Danxia Geological Park. Het ziet er geweldig uit!

Dankzij deze bril kon een blinde vrouw het gezicht van haar zoon zien. Lees haar ontroerende verhaal.
Er is niets mooiers in de wereld dan de glimlach van een pasgeboren baby. Helaas hebben honderden blinde moeders nooit de mogelijkheid om het zelf te kunnen zien. Kathy Beitz, een Canadese, had een soortgelijk droevige fortuin. Gelukkig is er de geav