Toen haar man hier naar toe wilde verhuizen, dacht ze dat hij gek was. Ze veranderde van gedachten toen ze naar binnen keek!

Het kleinste huis dat je kunt kopen begint bij $1000. Van binnen kun je alles vinden wat je maar wilt – een open haard, chique meubilair en andere apparatuur, uiteraard in de kleur van je dromen.

domki5


Een bijzonderheid van deze huizen is dat ze geen beperkingen met betrekking tot het klimaat kennen – de ontwerpers hebben ontwerpen klaar voor een koud, arctische klimaat en voor de hete tropen.

domki6

De huisjes worden rechtstreeks aan de klanten geleverd en op de bouwplaats door werknemers van het bedrijf in elkaar gezet, precies daar waar klanten besluiten dat hun heiligdom moet komen te staan.

domki7

Afhankelijk van de afmetingen, duurt de bouw 1 tot 4 dagen. Zou je ook in zo’n soort huis willen wonen? :)

domki8bron : hefty.co

Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!
De verlaten katten zijn tegenwoordig heel blij met hun eigenaar, die hen met liefde en de juiste zorg omringt, en anderen een goed voorbeeld geeft van hoe in de steek gelaten dieren gered kunnen worden. Katten brengen graag tijd met elkaar door, en kEen Boze Schildpad Kan Alles Doen Behalve… Rennen. Dit Is De Langzaamste Race In De Geschiedenis.
Geliefden tijdens hun romantische date irriteren kan vaak eindigen met een blauw oog. Soortgelijke regels bestaan ook in de wereld van de dieren. De onderzoeker Paul Rose verstoorde per ongeluk het paar reuzenschildpadden in een zeer intieme situatie

Zie hier 22 foto’s van “toen en nu” waar jij verliefd op zal worden!
Zeventien jaar later, een klein beetje is veranderd. Dezelfde buitenkant voor 23 jaar. Broer en zus, zijn niet zo lief als jaren geleden.

Geweldige tips van mensen van boven de 60. Oma en opa hebben gelijk!
6. Kinderen groeien erg snel op. Proberen zoveel tijd aan hen te besteden als je kunt. 7. Niemand wenst aan het eind van hun leven dat ze meer hadden kunnen werken. Je moet werken, maar ook voor je familie, vrienden en jezelf zorgen. 8. Wanneer je te